آغاز پیک سوم کرونا در مازندران / ۴۰۱ شهر زرد و ۴۳ شهر نارنجی در کشور
سخنگوی ستاد ملی کرونا تاکیدی بر لزوم کنترل مرزهای ملی و نظارت بر ویروس جدید کرونا که به اروپا وارد شده است ، در عین حال از کاهش Covid 19 در این کشور خبر داد.
به گزارش دکترنامهعلیرضا رئیسی با اشاره به پنجاه و یکمین جلسه ستاد ملی علیه کرونا اظهار داشت: در این جلسه اوضاع ایران و جهان از نزدیک و به ویژه اوضاع ویروس انگلیس که در اروپا گسترش یافته است و موج وحشت در اروپا کنترل می شود. ما بازیگران را بررسی می کنیم.
وی افزود: این یک ویروس تنفسی است و می تواند به هر کشوری سرایت کند و حتی خبر رسیده ایم که این ویروس در ترکیه دیده شده است. بنابراین باید در کنترل مرزهای هوایی ، دریایی و زمینی دقت بیشتری داشته باشیم. اما فارغ از اینکه جهش ویروسی خارجی باشد یا جهش داخلی ، باید پروتکل را دنبال کنیم ، از حضور در جلسات خودداری کنیم ، ماسک بزنیم و از حضور در جمع خودداری کنیم. زیرا حضور در مهمانی ها و مجالس می تواند دلیل اصلی انتقال بیماری باشد. علی رغم اینکه فرصت های مختلفی را پشت سر گذاشته ایم و با آن روبرو هستیم ، هم مردم و هم مسئولان بسیار نگران این نکات هستند.
پایبندی 86 درصدی به پروتکل های ضد کرونا
روند بیماری در کشور در حال کاهش است
وی افزود: میزان انطباق با پروتکل ها در این کشور به بیش از 86 درصد رسیده است و این بدان معناست که ما به این سبک زندگی عادت کرده ایم که تنها راه مقابله با ویروس کرونا است. خوشبختانه ، میزان بیماری در سراسر کشور در حال کاهش است ، تقریباً یک چهارم بستری در بیمارستان و مرگ کمتر از یک سوم در مقایسه با حدود 5 هفته پیش ، و این آمار بسیار درخشان و نتیجه اطاعت عمومی است.
قله سوم کرونا در مازندران و چهار شهر سرخ استان است
رییسی با بیان اینکه در استان مازندران ، اوج سه بیماری آغاز شده است، بیان کرد: بنابراین ، بیشتر شهرهای استان درگیر هستند. ما 4 کشور قرمز در کشور داریم که متعلق به استان مازندران است ، ساوادکوه شمالی ، ساری ، آمل و رامسر هنوز قرمز هستند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
401 شهر زرد و 43 شهر نارنجی
18 شهر نارنجی در استان مازندران
وی ادامه داد: خوشبختانه 401 شهر زرد و 43 شهر نارنجی داریم یعنی حدود 15 تا 18 شهر نارنجی در استان مازندران. شهرستان لاهیجان در استان گیلان نیز نیاز به نگهداری بیشتر و همه شهرهای استان مازندران نیز به نگهداری بیشتر نیاز دارد و امیدواریم با همکاری جامعه بتوانیم این موج را کنترل کنیم.
حتی کوچکترین حالت عادی نیز خطرناک است
معاون وزیر بهداشت تأکید کرد: با توجه به تغییر وضعیت از نارنجی به زرد ، باید به این نکته توجه داشته باشیم که حتی کوچکترین غفلت ، تغییر و عادی سازی نیز خطرناک است و می تواند شرایط را تغییر دهد. این ویروس بسیار مسری است و در صورت عدم کنترل ، می توانیم موج بعدی را بگیریم.
وی اظهار داشت: در کنار تشکر از مردم ، مسئولان و کادر پزشکی ، باید به ویژه از مشاغل و اصنافی که با وجود فشارهای اقتصادی ما را همراهی کردند تشکر کنیم. بنابراین همه ما باید مطمئن شویم که رنگ شهر زرد تغییر نکرده و محدودیت های شغلی برنگشته است. اگر به اندازه کافی مشاهده نشود ، ممکن است موج بعدی بیماری را در ماه فوریه یا مارس با منع خداوند نبینیم.
وی در خاتمه با بیان اینکه طرح شهید حاجی قاسم سلیمانی با زور در حال اجرا بود ، توضیح داد: همکاری خوبی بین سازمان های مردم نهاد ، بسیج ، هلال احمر و … در حال انجام است و کارهای بزرگی در حال انجام است و این حرکت در حال تبلیغات است. یک مبارزه گسترده سازمان یافته در سراسر کشور علیه این بیماری می تواند در حفظ و بهبود وضعیت فعلی مثر باشد و اخبار اضافی درباره نتایج این پروژه در هفته های آینده منتشر خواهد شد.
انتهای پیام