اجبار عجیب چین در ساخت محتواهای هوش مصنوعی

اجبار عجیب چین در ساخت محتواهای هوش مصنوعی

مقررات جدید چین از 10 ژانویه 2023 (20 ژانویه 1401) لازم‌الاجرا می‌شود و طبق شرایط آن، اداره سایبری چین استفاده از فناوری موسوم به “سنتز عمیق” را با دقت بیشتری نظارت خواهد کرد.

دولت چین در اطلاعیه ای که در سایت کمیسیون مرکزی امور فضای مجازی منتشر شده دلایل این تصمیم را اعلام کرده است. پکن می گوید موج جدیدی از متن، تصاویر، صدا و ویدئو تولید شده توسط هوش مصنوعی توسط برخی افراد برای تولید، کپی، انتشار و بهره برداری غیرقانونی اطلاعات مورد سوء استفاده قرار می گیرد.

چین تولید محتوا توسط هوش مصنوعی را خطرناک می داند

به گفته دولت چین، این فناوری‌ها شهرت و اعتبار دیگران را تهدید می‌کنند، کلاهبرداری ایجاد می‌کنند، به حقوق قانونی مردم آسیب می‌زنند، منافع شهروندان را زیر سوال می‌برند، امنیت ملی را به خطر می‌اندازند و ثبات اجتماعی را مختل می‌کنند. در نتیجه، این مقررات برای جلوگیری از این مشکلات و از بین بردن خطرات احتمالی در نظر گرفته شده است.

طبق این مقررات، تمامی محصولات تولید شده با هوش مصنوعی باید پیش نیازهای لازم را قبل از انتشار داشته باشند. یکی از این پیش نیازها استفاده از علامتی مانند واترمارک برای نشان دادن اینکه محتوا توسط هوش مصنوعی تولید شده است است.

علاوه بر این، شرکت هایی که فناوری های یکپارچه سازی عمیق را ارائه می دهند باید سوابق خود را مطابق با قانون حفظ کنند. چین از این شرکت ها خواسته است تا از کاربران بخواهند برای استفاده از این فناوری با نام های واقعی ثبت نام کنند تا بتوان افراد را ردیابی کرد.

چین نیز مانند ایالات متحده اخیرا با موجی از اپلیکیشن های مبتنی بر هوش مصنوعی مواجه شده است که محتوای زیادی تولید می کنند. یکی از این برنامه ها توسط شرکت بزرگ Baidu ایجاد شده است که عملکردی مشابه DALL-E و “Stable Diffusion” دارد.

227227

دکمه بازگشت به بالا