ادامه روند صعودی کرونا در کشور/ انتقاد از آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها

ادامه روند صعودی کرونا در کشور/ انتقاد از آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها

رئیس بخش بیماری های واگیر بیمارستان امام خمینی (ره) با اشاره به روند افزایشی کرونا در کشور از اصرار آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه ها با وجود شیوع سویه بسیار واگیردار آمیکرون انتقاد کرد و گفت: : اما نمی دانم چرا مسئولان مربوطه در این زمینه عقب نمانده اند.

دکتر در گفت وگو با دکترنامه، حمید عمادی کوچک وی با اشاره به اینکه جهش آموویروس در ویروس کووید 19 چندان شدید و نگران کننده نیست، گفت: به همان اندازه که در جهش دلتا درگیری و مرگ شدید رخ داده است، نگران این جهش جدید نیستیم؛ البته برخی افراد نیز موارد شدید دارند. در واقع میزان بستری شدن و مرگ و میر افراد واکسینه شده با بیماری عروق بیماری کرونا قلب به وضوح 90 درصد بیشتر از سایر گروه ها بود.

وی گفت: این نشان دهنده اهمیت واکسیناسیون است. زیرا کسانی که واکسینه شده اند، مواردی از بیماری کشنده و خطرناک کووید 19 را تجربه نمی کنند. بنابراین اکثر مراجعین ما به صورت سرپایی درمان می شوند و کار منجر به بستری شدن نمی شود.

وی افزود: در سویه دلتا معمولاً دو هفته قرنطینه بیماری را اعلام می کنیم؛ اما چون آمیکرون بیماری نسبتاً خفیفی است، بر اساس مقالات موجود قرنطینه پنج روزه را نیز توصیه می کنیم که فرد ویروسی نباشد. حامل پس از این مدت، اما برخی موارد ممکن است نیاز به قرنطینه بیش از 5 روز داشته باشد.

وی گفت: پیش‌بینی کرونا در روزهای آینده اشتباه است اما فکر می‌کنیم با توجه به آمار روزافزون و در شاخه اوج قرار داریم تا حدود دو هفته آینده به اوج ششم خواهیم رسید.

این فوق تخصص عفونی ادامه داد: در حال حاضر تعداد بیماران بستری عروق بیماری کرونا در بیمارستان امام خمینی (ره) حدود 200 نفر است. در حالی که در پیک پنجم با دلتا 500 تخت زدیم. این نشان می دهد که ظرفیت پذیرش بیماران وجود دارد اما باید بدانیم کادر مراقبتی هم خسته هستند.

وی در خصوص آمادگی بیمارستان امام خمینی (ره) گفت: هنوز تخت های آی سی یو کافی نیست، نه به دلیل کمبود، بلکه همکاران تصمیمی برای تهیه این بخش برای کرونا ندارند؛ در مجموع در حال حاضر کمبود دارو، تخت، اکسیژن وجود ندارد. و تجهیزات جدی

عمادی با انتقاد از بازگشایی مدارس گفت: اصرار مسئولان وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم برای حضور در کلاس ها و امتحانات اشتباه است؛ چوب این موضوع را خوردیم و باز هم می خوریم؛ اما من نمی گویم. بدانید چرا مسئولین مربوطه در این زمینه عقب نمانده اند.

وی گفت: تزریق واکسن برای زنان باردار بسیار مهم است زیرا از جفت به جنین می رسد و نوزاد نسبتاً ایمن است. واکسیناسیون با انواع واکسن ها بیش از یک سال است که ادامه دارد و اگر قرار بود آن واکسن ها در جایی روی جنین تاثیر بگذارد، سر و صدای زیادی به پا می شد. تاکنون، واکسیناسیون کووید-19 تأثیر منفی بر زنان باردار نداشته است. سویه های آمیکرون کودکان را بیش از هر جهش دیگری تحت تاثیر قرار می دهد و ما باید کاری کنیم که قرار گرفتن در معرض کودکان واکسینه نشده کاهش یابد. یکی از اقدامات مناسب تزریق واکسن به زنان باردار است.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا