برخی احکام دیوان عدالت به دلیل عدم تامین اعتبار از سوی وزارت بهداشت اجرا نشده است
رئیس PTUN در دیدار با وزیر بهداشت گفت: برخی موارد به دلیل کمبود اعتبار از سوی وزارت بهداشت اجرایی نشده است که این امر منجر به افزایش حجم پرونده ها شده است.
به گزارش دکترنامه به نقل از دیوان عدالت اداری، نشست مشترک رئیس دیوان عدالت اداری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیوان عدالت اداری برگزار شد.
حجت الاسلام حکمت علی مظفری رئیس دیوان عدالت اداری در نشست مشترک با وزیر بهداشت به تشریح ماموریت و مأموریت PTUN در جلسه مشترک با وزیر بهداشت به منظور جلوگیری از طرح دعوا پرداخت. در دادگاه گفت: دیوان اداری کشور مسئولیت سنگینی در قبال مردم دارد و هر تصمیمی که صادر یا گرفته می شود بر اساس موازین شرعی است.
رئیس PTUN به آمار پرونده وزارت بهداشت در PTUN اشاره کرد و گفت: برخی موارد دارای ضعف های قانونی است و باید قانون تغییر کند، اما اکثر موارد باید توسط دیوان عدالت اداری اصلاح شود و خود دستگاه های مربوطه از صدور خودداری کنند. بخشنامه های غیرقانونی و غیر شفاف.» و نیازی به مراجعه به دادگاه نیست.
مظفری با تاکید بر لزوم رعایت آرای دادگاه های اداری گفت: رعایت زمان بندی مصوبات شورای عمومی و آرای وحدت رویه و برخی از پرونده ها در اجرای آرای دادگاه ها به دلیل عدم تامین اعتبار از سوی وزارت بهداشت همچنان در جریان است. طرحی برای این مشکل
بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این نشست به بررسی مسائل و مشکلات سلامت پرداخت و گفت: تمام تلاش ما تعامل حداکثری با دیوان عدالت اداری است که نتیجه آن کاهش تعداد پرونده ها است. به دادگاه اداری ایالتی منتهی می شود.
وزیر بهداشت با تاکید بر تشکیل مجمع قانونی، لزوم هماهنگی نظرات دیوان عدالت اداری با وزارت بهداشت در خصوص نحوه جذب جامعه دانشگاهی و سازوکار اعتراض گفت: از قضات و کارشناسان کشوری دعوت می کنیم. دادگاه اداری برای شرکت در جلسه شورای فنی و نمایندگان قانونی وزارت کشور باید حضور داشته باشند تا در اتخاذ تصمیمات قانونی وزارت بهداشت نقش موثری داشته باشند و از تصویب و ابلاغ بخشنامه های غیرقانونی جلوگیری کنند.
در پایان کلیه آرای وحدت رویه و لغو شده جهت بررسی در تصمیم بعدی به وزیر بهداشت تقدیم می گردد.
انتهای پیام