تاثیر گوش ماهی و جلبک های دریایی برای پیشگیری از کرونا
به گزارش شفاف، مقاله ای با عنوان «ارزیابی اثرات ضد ویروسی بر گسترش SARS-CoV-2 توسط پلی ساکاریدهای خام جلبک دریایی و صدف در شرایط آزمایشگاهی» در 23 آوریل در مجله بین المللی آکادمیک «داروهای دریایی» توسط محققان کره ای منتشر شد.
محققان شکر خام استخراج شده از دو گونه جلبک دریایی و صدف واندو را برای اثر بازدارندگی آن ها بر گسترش SARS-CoV-2، نوعی ویروس کرونا که باعث COVID-19 می شود، ارزیابی کردند.
بر اساس این مقاله، آنها دریافتند که پلی ساکارید خام “hizikia fusiforme” که یکی از دو نوع جلبک دریایی است، قوی ترین اثر ضد ویروسی را دارد و پس از آن “sargassum horneri”، سایر جلبک های دریایی و پوسته های صدف دار قرار دارند.
این نتایج نشان می دهد که این پلی ساکاریدهای خام دریایی با جلوگیری از ورود ویروس به بدن در جلوگیری از گسترش SARS-CoV-2 موثر هستند.
خوردن جلبک دریایی و صدف در کره جنوبی به دلیل مواد مغذی آن از جمله ویتامین ها، آهن، کلسیم و پروتئین مدت هاست که شناخته شده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان