جوشاندن اب معدنی برای شیر خشک

شیرخشک هرگز ارزش غذایی شیر مادر را برای نوزادان ندارد، اما می توان طعم آن را با تهیه اولیه بهبود بخشید. علاوه بر این، مادران می توانند با استفاده از آب کافی، چربی شیر را غنی کرده و مواد معدنی موجود در آن را افزایش دهند. در این مقاله با طرز تهیه شیرخشک، نوع و مقدار آبی که می توان برای تهیه آن استفاده کرد و بهترین زمان شروع نوشیدن آب برای نوزادان آشنا می شویم. برای تهی آب حتما دقت داشته باشید که از اب تصفیه یا آب معدنی استفاده کنید. امروزه بیشتر افراد نیاز خود را با خرید آب معدنی در تهران یا سایر شهرستان ها برطرف می کنند پس با ما بمان.

شیر خشک هیچگاه ارزش غذایی شیر مادر را برای نوزادان به همراه ندارد اما می توان با تهیه اصولی، مزه آن را بهبود بخشید. همچنین مادران می توانند با استفاده از آب مناسب، چربی های شیر را غنی تر کرده و مواد معدنی موجود در آن را افزایش دهند. در این مقاله سورپرایز با نحوه تهیه شیر خشک، نوع و میزان آب قابل استفاده برای تهیه آن و بهترین زمان برای شروع مصرف آب توسط نوزادان آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید. چگونه شیر خشک تهیه کنیم؟ برای درست کردن شیر خشک باید تمام جوانب احتیاط را رعایت کنید تا تغذیه کودک در بهترین کیفیت حاضر و آماده شود. مراحل زیر شما را در این مسیر کمک می کند. 1. بطری شیر را آماده کنید پس از بررسی تاریخ تولید و انقضای شیر خشک، باید شیشه شیر، پیمانه، قاشق و حلقه سر شیشه را به طور کامل استریل کنید. برای این کار بهتر است بطری را با استفاده از یک کیسه استریلیزر بخار مایکروویو به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید و حداکثر 30 دقیقه اجازه دهید آب کاملا سرد شود. پس از اولین استفاده، دیگر نیازی به استریل کردن بطری و لوازم جانبی آن نیست و تنها کافی است وسایل را با آب و صابون بشویید و اجازه دهید خشک شوند. برس شیشه شور نوزاد می تواند در این امر به شما کمک کنند. تهیه شیر خشک 2. آب را به پودر شیر خشک اضافه کنید به کمک دستورالعملی بر روی قوطی شیر خشک نوشته شده، آب را به شیر خشک اضافه کنید. برای تهیه محلول شیر خشک از هر نوع آب تمیز و بهداشتی می توانید استفاده کنید. اگر نسبت به باکتری های موجود در آب شهری احساس نگرانی می کنید، ضمن مشورت با پزشک کودک خود نسبت به خرید آب آشامیدنی اقدام کنید. با این وجود پس از جوشاندن آب به مدت یک دقیقه نیز می توانید نسبت به بهداشت آب لوله کشی اطمینان حاصل کنید. اضافه کردن آب به شیشه شیر در نظر گرفتن میزان فلوئور موجود در آب مورد استفاده برای تهیه فرمول شیر خشک نیز اهمیت ویژه ای دارد. قرار گرفتن در معرض فلوراید به جلوگیری از پوسیدگی دندان در دوران نوزادی کمک می کند. با این وجود، مخلوط کردن مرتب پودر شیر خشک با آب فلوئوریده ممکن است خطر بروز لکه های سفید روی دندان ها (فلوروز) را افزایش دهد. یکی از راه های به حداقل رساندن مواجهه کودک با فلوراید، استفاده از فرمول های آماده تهیه شیر خشک است. 3. در صورت لزوم محلول آماده شده را گرم کنید برای آماده کردن محلول جهت مصرف، اقدامات زیر را انجام دهید: • محلول را خوب تکان دهید. • محلول آماده شده را برای مصرف داخل بطری تمیزی که از قبل آماده کردید، بریزید. • به محلول نهایی آب یا مایع دیگری اضافه نکنید. گرم کردن شیشه شیر بهتر است شیر آماده شده هم دما و یا خنک تر از دمای اتاق باشد. با این حال اگر قصد گرم کردن محلول را دارید، شیشه شیر را به مدت چند دقیقه در داخل یک کاسه آب گرم قرار داده و یا زیر شیر آب قرار دهید تا کمی ولرم شود. شیشه شیر را هیچگاه در مایکروویو گرم نکنید. چرا که ممکن است محلول به طور یکنواخت گرم نشود و دهان نوزاد را بسوزاند. شما می توانید برای خرید آب معدنی در حجم زیاد به صفحه آب آشامیدنی ۱۹ لیتری مراجعه نمایید. اگر بیش از یک ساعت از درست کردن فرمول و تغذیه کودک گذشته است، محتوی باقی مانده از محلول را دور بریزید و از نگهداری آن در یخچال خودداری کنید چرا که باکتری های منتقل شده از دهان نوزاد به شیشه شیر می تواند در یخچال تکثیر شود. بهترین آب برای درست کردن شیر خشک چیست؟ آبی که برای مخلوط کردن با شیر خشک استفاده می کنید باید تمیز و سالم باشد. جوشاندن آب آلاینده های موجود در آن را مانند مس و سرب از بین می برد و باعث تغلیظ مواد معدنی می شود. لذا آبی که پس از جوشانده شدن، با محیط اتاق هم دما شده باشد گزینه مناسبی برای درست کردن شیر خشک است. آب های معدنی که مقدار بالایی سدیم دارند نیز بهتر است برای تهیه شیر خشک مورد استفاده قرار نگیرند. اما می توانید با خرید آب معدنی های استاندارد و تایید شده به همراه پمپ دستی آب، علاوه بر بهره مندی از املاح معدنی آب بسته بندی شده در شیر مصرفی نوزادان، مصرف آن ها را هم کنترل کنید. آب دادن به نوزاد، باید ها و نباید ها تا قبل از 6 ماهگی و زمانی که نوزادان هنوز شروع به مصرف مواد غذایی جامد نکرده اند، بهتر است از دادن آب به آن ها خودداری کرد. چون شیر تمام آنچه که بدن نوزاد برای رشد نیاز دارد، تامین می کند. پس از 6 ماهگی نیز نباید در خوراندن آب به کودکان زیاده روی کنید زیرا اشتهای آن ها را کور می کند و موجب دل درد می شود.

شیر خشک را چگونه تهیه کنیم؟

برای تهیه شیرخشک رعایت تمامی نکات ضروری است تا تغذیه کودک با بهترین کیفیت تهیه شود. مراحل زیر به شما در این مسیر کمک می کند.

1. شیشه شیر را آماده کنید
پس از بررسی تاریخ تولید و انقضای شیرخشک، باید شیشه شیر، پیمانه، قاشق و حلقه بالای بطری را کاملاً استریل کنید. برای انجام این کار، بهتر است بطری را با استفاده از کیسه استریل کننده بخار مایکروویو به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید و اجازه دهید آب تا 30 دقیقه کاملاً خنک شود. پس از اولین استفاده، نیازی به استریل کردن بطری و لوازم جانبی آن نیست، فقط آنها را با آب و صابون بشویید و بگذارید خشک شوند.برس شیشه با نمک بچه می تواند در این مورد به شما کمک کند.

2. به شیر خشک آب اضافه کنید.
طبق دستوری که روی قوطی شیرخشک نوشته شده آب را به شیرخشک اضافه کنید. برای تهیه محلول شیرخشک می توانید از هر نوع آب تمیز و بهداشتی استفاده کنید. اگر نگران وجود باکتری در آب شهر هستید، قبل از خرید آب آشامیدنی با پزشک کودک خود مشورت کنید. اما پس از یک دقیقه جوشاندن آب، می توانید از بهداشت آب لوله کشی خود مطمئن شوید.

آب را به بطری اضافه کنید.
همچنین توجه به میزان فلوراید موجود در آب مصرفی برای تهیه شیر خشک بسیار مهم است. قرار گرفتن در معرض فلوراید به پیشگیری از پوسیدگی در دوران کودکی کمک می کند. با این حال، مخلوط کردن منظم شیر خشک با آب حاوی فلوراید می‌تواند خطر ایجاد لکه‌های سفید روی دندان‌ها (فلوروزیس) را افزایش دهد. یکی از راه های به حداقل رساندن مواجهه کودک با فلوراید، استفاده از شیر خشک آماده برای نوزاد است.

3. در صورت لزوم محلول آماده شده را حرارت دهید.
برای تهیه محلول برای استفاده، موارد زیر را انجام دهید:
• محلول را خوب تکان دهید.• محلول آماده شده را در بطری تمیزی که از قبل آماده کرده اید بریزید.
• به محلول نهایی آب یا مایع دیگری اضافه نکنید.

بطری شیر را گرم کنید
بهتر است شیر ​​را در همان دما یا سردتر از دمای اتاق تهیه کنید. با این حال، اگر قصد گرم کردن محلول را دارید، بطری شیر را برای چند دقیقه در یک کاسه آب گرم قرار دهید یا آن را زیر شیر آب قرار دهید تا کمی گرم شود. هرگز یک بطری شیر را در مایکروویو گرم نکنید. زیرا ممکن است محلول به طور یکنواخت گرم نشود و دهان نوزاد را بسوزاند. برای خرید آب معدنی در حجم بالا می توانید صفحه آب آشامیدنی 19 لیتری را بررسی کنید.
اگر بیش از یک ساعت از تهیه شیر خشک و تغذیه کودک می گذرد، محتویات باقی مانده محلول را دور بریزید و از نگهداری آن در یخچال خودداری کنید زیرا باکتری های منتقل شده از دهان کودک به شیشه شیر می توانند در یخچال تکثیر شوند.

شیر خشک هیچگاه ارزش غذایی شیر مادر را برای نوزادان به همراه ندارد اما می توان با تهیه اصولی، مزه آن را بهبود بخشید. همچنین مادران می توانند با استفاده از آب مناسب، چربی های شیر را غنی تر کرده و مواد معدنی موجود در آن را افزایش دهند. در این مقاله سورپرایز با نحوه تهیه شیر خشک، نوع و میزان آب قابل استفاده برای تهیه آن و بهترین زمان برای شروع مصرف آب توسط نوزادان آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید. چگونه شیر خشک تهیه کنیم؟ برای درست کردن شیر خشک باید تمام جوانب احتیاط را رعایت کنید تا تغذیه کودک در بهترین کیفیت حاضر و آماده شود. مراحل زیر شما را در این مسیر کمک می کند. 1. بطری شیر را آماده کنید پس از بررسی تاریخ تولید و انقضای شیر خشک، باید شیشه شیر، پیمانه، قاشق و حلقه سر شیشه را به طور کامل استریل کنید. برای این کار بهتر است بطری را با استفاده از یک کیسه استریلیزر بخار مایکروویو به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید و حداکثر 30 دقیقه اجازه دهید آب کاملا سرد شود. پس از اولین استفاده، دیگر نیازی به استریل کردن بطری و لوازم جانبی آن نیست و تنها کافی است وسایل را با آب و صابون بشویید و اجازه دهید خشک شوند. برس شیشه شور نوزاد می تواند در این امر به شما کمک کنند. تهیه شیر خشک 2. آب را به پودر شیر خشک اضافه کنید به کمک دستورالعملی بر روی قوطی شیر خشک نوشته شده، آب را به شیر خشک اضافه کنید. برای تهیه محلول شیر خشک از هر نوع آب تمیز و بهداشتی می توانید استفاده کنید. اگر نسبت به باکتری های موجود در آب شهری احساس نگرانی می کنید، ضمن مشورت با پزشک کودک خود نسبت به خرید آب آشامیدنی اقدام کنید. با این وجود پس از جوشاندن آب به مدت یک دقیقه نیز می توانید نسبت به بهداشت آب لوله کشی اطمینان حاصل کنید. اضافه کردن آب به شیشه شیر در نظر گرفتن میزان فلوئور موجود در آب مورد استفاده برای تهیه فرمول شیر خشک نیز اهمیت ویژه ای دارد. قرار گرفتن در معرض فلوراید به جلوگیری از پوسیدگی دندان در دوران نوزادی کمک می کند. با این وجود، مخلوط کردن مرتب پودر شیر خشک با آب فلوئوریده ممکن است خطر بروز لکه های سفید روی دندان ها (فلوروز) را افزایش دهد. یکی از راه های به حداقل رساندن مواجهه کودک با فلوراید، استفاده از فرمول های آماده تهیه شیر خشک است. 3. در صورت لزوم محلول آماده شده را گرم کنید برای آماده کردن محلول جهت مصرف، اقدامات زیر را انجام دهید: • محلول را خوب تکان دهید. • محلول آماده شده را برای مصرف داخل بطری تمیزی که از قبل آماده کردید، بریزید. • به محلول نهایی آب یا مایع دیگری اضافه نکنید. گرم کردن شیشه شیر بهتر است شیر آماده شده هم دما و یا خنک تر از دمای اتاق باشد. با این حال اگر قصد گرم کردن محلول را دارید، شیشه شیر را به مدت چند دقیقه در داخل یک کاسه آب گرم قرار داده و یا زیر شیر آب قرار دهید تا کمی ولرم شود. شیشه شیر را هیچگاه در مایکروویو گرم نکنید. چرا که ممکن است محلول به طور یکنواخت گرم نشود و دهان نوزاد را بسوزاند. شما می توانید برای خرید آب معدنی در حجم زیاد به صفحه آب آشامیدنی ۱۹ لیتری مراجعه نمایید. اگر بیش از یک ساعت از درست کردن فرمول و تغذیه کودک گذشته است، محتوی باقی مانده از محلول را دور بریزید و از نگهداری آن در یخچال خودداری کنید چرا که باکتری های منتقل شده از دهان نوزاد به شیشه شیر می تواند در یخچال تکثیر شود. بهترین آب برای درست کردن شیر خشک چیست؟ آبی که برای مخلوط کردن با شیر خشک استفاده می کنید باید تمیز و سالم باشد. جوشاندن آب آلاینده های موجود در آن را مانند مس و سرب از بین می برد و باعث تغلیظ مواد معدنی می شود. لذا آبی که پس از جوشانده شدن، با محیط اتاق هم دما شده باشد گزینه مناسبی برای درست کردن شیر خشک است. آب های معدنی که مقدار بالایی سدیم دارند نیز بهتر است برای تهیه شیر خشک مورد استفاده قرار نگیرند. اما می توانید با خرید آب معدنی های استاندارد و تایید شده به همراه پمپ دستی آب، علاوه بر بهره مندی از املاح معدنی آب بسته بندی شده در شیر مصرفی نوزادان، مصرف آن ها را هم کنترل کنید. آب دادن به نوزاد، باید ها و نباید ها تا قبل از 6 ماهگی و زمانی که نوزادان هنوز شروع به مصرف مواد غذایی جامد نکرده اند، بهتر است از دادن آب به آن ها خودداری کرد. چون شیر تمام آنچه که بدن نوزاد برای رشد نیاز دارد، تامین می کند. پس از 6 ماهگی نیز نباید در خوراندن آب به کودکان زیاده روی کنید زیرا اشتهای آن ها را کور می کند و موجب دل درد می شود.

بهترین آب برای تهیه شیرخشک چیست؟

آبی که برای مخلوط کردن با شیرخشک استفاده می کنید باید تمیز و سالم باشد. جوشاندن آب آلودگی هایی مانند مس و سرب را از بین می برد و مواد معدنی را غلیظ می کند.بنابراین پس از جوشاندن، آبی که در دمای اتاق بوده گزینه مناسبی برای تهیه شیرخشک است. برای تهیه شیرخشک از آب های معدنی که میزان سدیم بالایی دارند نباید استفاده کرد. اما می توانید با خرید آب معدنی استاندارد و تایید شده با پمپ آب دستی علاوه بر بهره مندی از املاح معدنی آب بسته بندی شده در شیر خشک مصرف آن را کنترل کنید.

دادن آب به کودک، بایدها و نبایدها

قبل از 6 ماهگی و زمانی که نوزادان هنوز شروع به خوردن غذاهای جامد نکرده اند، بهتر است از دادن آب به آنها خودداری کنید. زیرا شیر تمام نیازهای بدن نوزاد را برای رشد فراهم می کند. بعد از 6 ماهگی به کودکان نباید زیاد آب داد زیرا اشتهای آنها را کور کرده و باعث دل درد می شود.

دکمه بازگشت به بالا