خواص تخمه کدو از کاهش خطر سرطان تا بهبود خواب
تخمه کدو تنبل منبع خوبی از پروتئین گیاهی و سایر مواد مغذی است که می تواند به عنوان آنتی اکسیدان از بدن در برابر چندین بیماری محافظت کند.
به گزارش دکترنامه، تخمه کدو تنبل همچنین سرشار از چربی های سالم و پروتئین بسیار باکیفیت و قابل مقایسه با پروتئین سویا است و حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری است که به غیر از گوشت در غذاها یافت می شود.
برخی از فواید این غذاها برای سلامتی به شرح زیر است: به گزارش تایمز نیوز:
کاهش خطر ابتلا به سرطان: رژیم غذایی غنی از تخمه کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، سینه، ریه، پروستات و روده بزرگ مرتبط است. یک مطالعه روی زنان یائسه نشان داد که خوردن تخمه کدو تنبل با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.
سلامت روده و پروستات: تخمه کدو تنبل منبع خوبی از فیبر غذایی است. رژیم غذایی با فیبر بالا می تواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد. تخم کدو همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی است که می تواند به حفظ سطح تستوسترون و ارتقای سلامت کلی کمک کند.
– کیفیت خواب را بهبود می بخشد: تخم کدو حاوی تریپتوفان است. آمینو اسیدی که به خوابیدن فرد کمک می کند. روی و منیزیم نیز کمک می کند. گفته می شود که مصرف روزانه حدود یک گرم تریپتوفان به بهبود کیفیت خواب کمک می کند.
کنترل دیابت: مطالعه روی موش های آزمایشگاهی نشان داد که مخلوط دانه کتان و تخم کدو با رژیم غذایی می تواند به پیشگیری از عوارض دیابت کمک کند. نتایج چندین مطالعه نیز نشان می دهد که آب کدو تنبل یا پودر تخمه باعث کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می شود.
سلامت قلب و فشار خون: مصرف تخمه کدو تنبل به دلیل سطوح بالای منیزیم، روی و اسیدهای چرب با کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری قلبی و قند خون بالا مرتبط است.
انتهای پیام/