خواص قهوه موکا اکشن

کافه موکا چیست؟

قهوه یکی از نوشیدنی های محبوب و رایج در میان اغلب افراد دنیا است که انواع مختلفی دارد. سلیقه متفاوت افراد در انتخاب، زمینه ساز تهیه و ساخت انواع مختلفی از آن شده است.

✅ نوع سرو گرم
✅ مناطق تولید کلمبیا، برزیل و یمن
✅ طعم شیرین و شکلاتی
✅ میزان کافئین حدود 170 میلی گرم
✅ میزان کالری حدود 210 کیلوکالری

گاهی به این قهوه، پودر شکلات نیز افزوده می شود. موکا کافه را همچنین می توان به همراه شکلات تلخ یا شیر شکلات ترکیب و نوش جان کرد. در بسیاری از کشورها به این کافه شکلاتی، موکاچینو نیز می گویند.

تاریخچه کافه موکا

واژه موکا از شهر المخا یا موکا، در یمن به وجود آمده است و نام یک شهر ساحلی و تجاری در امتداد دریای سرخ است، نام این بندر منجر به نام گذاری این شد. این نوع قهوه از قدیمی ترین انواع نیز محسوب می شود و دارای طعمی شکلاتی و خاکی است. نوشیدن کافه موکا به قرن 18 میلادی بازمی گردد و در آغاز به بیسیرین یا باواریا معروف بود. برای خرید پودر قهوه گانودرما کلیک کنید.

تفاوت لاته و موکا چیست؟

اینفوگرافی تفاوت لاته و موکا

لاته و موکا دو نوشیدنی محبوب در دنیای قهوه هستند، با این حال در مواد تشکیل دهنده، نحوه تهیه، طعم و نوع سرو این دو نوشیدنی وجود دارد.

ویژگی ها لاته موکا
ترکیب اسپرسو، شیر بخار آماده اسپرسو، شیر بخار، شکلات
نسبت اجزا 1 اسپرسو به 3 شیر بخار 1 اسپرسو به 1 شیر بخار و 1 شکلات
طعم قوی و ملایم قوی، ملایم و شیرین
تاثیر شیر مقدار کمی شیر بخار پز شده به لاته اضافه می شود و مزه غلیظ تری به آن می دهد. مقدار بیشتری شیر بخار پز شده و شکلات به موکا اضافه می شود که باعث می شود طعم شیرین تری بیشتری داشته باشد.
اضافات معمول خامه، ، پودر کاکائو خامه، شکلات، پودر کاکائو، شکر
سرو شده سرد بله بله
میزان اسپرسو نسبتاً قوی متوسط تا قوی
میزان قند معمولاً کمتر از موکا معمولاً بیشتر از .

طرز تهیه قهوه موکا

قهوه موکا یکی از نوشیدنی های قهوه ای محبوب است که با استفاده از  یا قهوه جوش موکا تهیه می شود. برای ، تنها کافی است که مراحل زیر را دنبال کنید:

ترکیبات موکا :

  • قهوه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
  • آب 120 میلی لیتر
  • شیر 60 میلی لیتر
  • شکر (دلخواه)

مرحله 1: پر کردن قسمت زیرین قهوه جوش

ابتدا باید قسمت زیرین قهوه جوش را با آب پر کنید. توجه داشته باشید که آب را تا مرز سطح شبکه ی قهوه جوش پر کنید.

مرحله 2: اضافه کردن قهوه آسیاب شده

سپس قهوه آسیاب شده را به بخش بالایی قهوه جوش اضافه کنید و آن را به صورت فشاری سفید کنید. توجه داشته باشید که قهوه را سفید کنید اما فشار زیادی روی آن اعمال نکنید. برای خرید قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.

مرحله 3: قرار دادن قهوه جوش روی حرارت

سپس قهوه جوش را روی حرارت قرار دهید. حرارت را به میزان متوسط تنظیم کنید و منتظر شوید تا قهوه به آرامی و طبقه به طبقه بالا برود.

مرحله 4: برداشتن قهوه

وقتی که قهوه به طبقه ی بالا رسید، شما می توانید قهوه را بردارید. برای این کار، قهوه جوش را از حرارت برداشته و سپس با استفاده از یک قوری، قهوه را به فنجان سرو کنید.

مرحله 5: تزیین قهوه

در این مرحله، شما می توانید قهوه خود را را با شیر و یا شکر دلخواه تزیین کنید. برای سفارش قهوه گانودرما موکا دکتر بیز کلیک کنید.

نکات مهم هنگام نوشیدن کافه موکا

قبل از نوشیدن قهوه موکا باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه برخی از مهم ترین نکاتی که باید هنگام سرو کافه موکا باید بدانید را توضیح داده ایم:

  • چنانچه هنگام نوشیدن کافه Mocha به طعم شکلاتی و قوی بیشتر علاقه مند هستید، یک قاشق چای خوری پودر قهوه اضافه کنید و بیشتر از سس شکلات و پودر شکلات استفاده کنید.
  • شیر بدون چربی می تواند گزینه سالم تری برای تهیه موکا باشد، اما استفاده از شیر پرچرب و خامه خوش طعم تر و قوی تر است.
  • می توانید از شکر قهوه ای یا سفید برای شیرین کردن قهوه خود استفاده کنید، اما در هر صورت شکر قهوه ای گزینه بهتری است.
  • عطر و طعم قهوه موکا اولین ویژگی های بارزی هستند که بیانگر کیفیت اند، پس به آن توجه کنید.
  • قیمت این قهوه در هر کافه بسته به نوع مواد اولیه مصرفی و کیفیت آنها متفاوت است.

حال که نکات مهم هنگام نوشیدن کافه موکا را متوجه شدیم؛ می خواهیم به شما فواید و خواص نوشیدن یک فنجان قهوه موکا را توضیح دهیم، در ادامه با دکتر کافی همراه باشید.

آشنایی با انواع قهوه موکا

1. آیس موکا

2. نسکافه فوری موکا

این محصول از برند نسکافه دارای طعمی شیرین و بافتی نرم است و در دنیا طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کرده است و از قهوه های برشته شده عربیکا و کانفورای آفریقایی پودر شده به همراه شکر و پودر سفید و پودر شیر خشک کم چرب ساخته شده است. طعم خاص و خوشمزه این نوع قهوه توانسته آن را به یکی از پرفروش ترین قهوه های فوری دنیا تبدیل کند.

نسکافه وایت بسیار آسان و سریع آماده می شود. کافی است پودر این محصول را درون یک لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید پس از 20 ثانیه هم زدن فومی بر روی لیوان قهوه شما ایجاد می شود و قهوه حاضر است.

3. قهوه گانودرما موکا

جمع بندی

قهوه موکا یکی از نوعی قهوه خاص و محبوب است که از دانه های قهوه روبوستا و عربیکا تهیه می شود و دارای طعم و مزه شیرین و شکلاتی می باشد. که در این مقاله شما را با کافه موکا و طرز تهیه، انواع، خواص، ترکیبات و همچنین تاریخچه آن آشنا کردیم. تا شناختی درست از این نوع قهوه محبوب داشته باشید.

منابع:

دکمه بازگشت به بالا