خیز پنجم کرونا سهمگین‌تر از پیک‌های قبلی/ سکون جمعیت و قرنطینه شهرها برقرار شود

خیز پنجم کرونا سهمگین‌تر از پیک‌های قبلی/ سکون جمعیت و قرنطینه شهرها برقرار شود

استاد ویروس شناسی علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه ظهور تاج پنجم به دلیل چرخش نوع دلتا بسیار شدیدتر از قله قبلی بود ، گفت: سیاستگذاران باید رکود جمعیت و شهرهای قرنطینه را بسیار جدی بگیرند و فقط جریمه ها نباید برای کاهش گردش خون ویروس کافی باشد.

به گزارش دکترنامه ، دکتر علیرضا ناجی ، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: متأسفانه در چهارمین صعود این بیماری ، در کمال ناباوری وارد پنجمین صعود تاج شده ایم. یکی از مهمترین موارد در بحران کرونا عدم وجود قرنطینه در شهر ، روند کند واکسیناسیون و عدم رعایت بهداشت عمومی است.

دانشگاه علوم پزشکی پروفسور شهید بهشتی مثالی زد: طبق اطلاعات رسمی ، کاملاً واضح است که رعایت جامعه با بهداشت اجتماعی ، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از 50٪ رسیده است.

ناجی افزود: کشور در حال حاضر در شرایطی قرار دارد که روزانه بیش از 20 هزار مورد مثبت جدید داریم و باید طی دو هفته آینده به تدریج منتظر موارد بیشتری از این بیماری باشیم و به دنبال آن مرگ و میرها افزایش یابد.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با اشاره به اینکه پنجمین خیزش تاج به دلیل چرخش نوع دلتا بسیار شدیدتر از اوج قبلی بود ، خاطرنشان کرد: این موضوع و آسیبی که ایجاد می کند ، تجارت مردم است.

وی هشدار داد: “عواقب کرونا عواقبی است که 100٪ بر عهده مردم است ؛ مانند از دست دادن جان و عوارض پایدار بیماری که از خود برجای می گذارد.

این استاد دانشگاه با اشاره به ویژگی های سویه دلتا خاطرنشان کرد: این سویه به دلیل شیوع آن و اینکه معمولاً همه اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار می دهد ، در بسیاری از موارد می تواند صدمات جبران ناپذیری به خانواده وارد کند.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه خواستار حساسیت بیشتر مردم نسبت به پروتکل های بهداشتی شد و هشدار داد که دولت باید محدودیت های پیشگیرانه بیشتری را در کنترل ویروس کرونا اعمال کند و مردم را مجبور به رعایت بهداشت اجتماعی کند.

“بر خلاف تصور عمومی ، یک بار واکسیناسیون یا تزریق Covid 19 می تواند از عفونت مجدد جلوگیری کند. در بسیاری از موارد ، افراد پس از بیماری عروق کرونا قلب مجدداً عفونت می کنند. آنها به این بیماری مبتلا می شوند یا حتی در برخی موارد ممکن است به شکل بدتری نیز داشته باشند.

به گفته دکتر ناجی ، عوارض بیماری کرونا قلب از عوارض جدی است ، بنابراین دولت باید از نظر آموزش و تأکید بر رعایت پروتکل ها جدی تر باشد تا مردم بدانند که خطر بیماری کرونا قلب بسیار جدی است.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه با بیان اینکه ایران یکی از کشورهایی است که شیوع تاجگذاری زیاد را تجربه می کند گفت: خطر مرگ و معلولیت پس از تاج گذاری بسیار زیاد است و متأسفانه در روزهای آینده باید منتظر مرگ و میر بیشتر باشیم نرخ “. بیایید از کرونا دور شویم.

به گفته روزنامه نگار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، وی از دولت خواست تصمیم گیری مناسب و به موقع برای کنترل همه گیر ویروس کرونا انجام دهد و افزود: سیاستگذاران باید قرنطینه جمعیت و شهرهای قرنطینه را بسیار جدی بگیرند و فقط برای کاهش شیوع ویروس جریمه نکنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا