دولت برای جهان کرونایی برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشد/ لزوم اعمال محدودیت در استان‌های قرمز

دولت برای جهان کرونایی برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشد/ لزوم اعمال محدودیت در استان‌های قرمز

رئیس کرسی یونسکو در مورد بهداشت و توسعه اجتماعی گفت: دولت باید یک برنامه بلند مدت برای دنیای تاج داشته باشد ، اما همچنین به دولت توصیه کرد محدودیت هایی را برای تاج در استان هایی که هوشیار و قرمز بودند اعمال کند.

یونس نوربخش در مصاحبه با دکترنامه ، وی با اشاره به افزایش تلفات کورونا در کشور ، از کاهش فعالیت ستاد تاج گذاری در میان برنامه شلوغ دولت انتقاد کرد و گفت: “در ابتدا ، دفتر مرکزی کرونا بسیار موفق بود ، بنابراین مقام معظم رهبری از این ستاد بخاطر اقداماتشان تشکر کردند.” تقریباً تمام کابینت ها و دستگاه ها با کوشش منسجم دیده می شوند ، اما متأسفانه این تلاش تا این اندازه ادامه ندارد و اکنون ستاد تاج گذاری با تمام معنی و مفهوم جدی که قبلاً برگزار شده است ، در تلاش است و بحث جدی صورت می گیرد. تحقیقاتی توسط محققان صورت نگرفته است ، به عبارت دیگر ، به نظر می رسد که این دفتر کار خود را از زمان آزاد شدن و قرنطینه شدن تمام کرده است.

این جامعه شناس سپس گفت: من به عنوان یک جامعه شناس و رئیس صندلی یونسکو در زمینه بهداشت و توسعه اجتماعی ، من قبلاً هشدار داده بودم که کورونا طولانی شود و دولت اگرچه خسته نباشد ، اما باید بداند که این وضعیت نیاز به برنامه ریزی جدی دارد. .

وی افزود: در حال حاضر برخی از مردم قبل از کرونا احساس درماندگی و درماندگی می کنند و تحقق شعار ‘ما کرونا را شکست خواهیم داد’ غیر عملی و شاید با این احساس بی کفایتی. این شعار با ایجاد امید ، توانمندسازی و مشارکت همه بخش های دولت و مردم محقق می شود.

نوربخش افزود: در این حالت قبل از هر چیز باید دستورالعمل های بهداشتی ، پیشگیری و مراقبت جدی انجام شود و دولت باید بر این موارد نظارت داشته باشد. دوم ، امکانات اساسی مانند ماسک ، الکل و غیره. باید برای همه فراهم شود در این شرایط اقتصادی انتظار می رود حمایت و مساعدت از جامعه ادامه یابد ، زیرا به عنوان مثال ، عموم مردم نمی توانند هر روز به مدت شش ماه ماسک بخرند.

دولت باید یک برنامه بلند مدت برای دنیای تاج داشته باشد

رئیس صندلی یونسکو در زمینه بهداشت و توسعه اجتماعی ادامه می دهد: دولت باید یک برنامه بلند مدت برای جهان تاج داشته باشد. ما هنوز در دنیای تاجی زندگی می کنیم که مدت زیادی طول خواهد کشید و گفته می شود چندین سال دوام خواهد آورد. بعد از دنیای تاج ، دنیای پس از تاج نیز تغییرات جدی در زمینه های اجتماعی ، اقتصادی ، پزشکی و سایر موارد را تجربه خواهد کرد ، بنابراین نباید تصور کرد که این یک بیماری شایع است و باعث عادت مردم می شود.

وی گفت: “مقالات زیادی در جهان در مورد تحولات پس از کرونا وجود دارد ، بنابراین آنها نیاز به برنامه ریزی جدی دارند.”

“عادات زندگی” به معنای “عادی شدن تاج” نیست.

نوربخش با اشاره به “عادتهای زندگی تاج” گفت: “گاهی گفته می شود که این یک” عادت زندگی تاج زندگی “است و فرد باید به تاج عادت کند ، در حالی که عادت زندگی تاج به یک سوء تفسیر بدل شده است و برخی فکر می کنند این به معنای طبیعی است. کورونا ، اما نه و نباید ؛ این به معنای عادت کردن به نقاب و فاصله اجتماعی است ، این بدان معناست که ما باید برای چندین سال زندگی به این صورت عادت کنیم.

استادیار دانشگاه تهران با بیان اینکه اخبار امروز اعلام کرده است که ویروس جدید بیماری همه گیر خوکی در چین مشاهده شده است ، گفت: اگر ویروس نیز آزاد شود چه باید کرد؟ بنابراین سیستم مراقبت های بهداشتی ما باید برای بیماری های ویروسی جدید که جهان پیش بینی می کند ، آماده شود و برای مدت طولانی در یک بخش یا وزارتخانه برنامه ریزی شود.

به گفته نوربخش ، در بین مشکلات و نگرانی ها ، دولت نوعی آشفتگی را در برنامه ریزی تجربه کرده است. تخمین زده می شود که حتی اگر اقتصاد هدفمند باشد ، خسارت اقتصادی که جامعه به دلیل این تاج و آزادی آن با آن روبرو است حتی از دوره قرنطینه نیز بیشتر است.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه کاملاً با قرنطینه موافق نیست ، به سیاست فاصله اجتماعی اشاره کرد و گفت: “دولت از اصطلاح جالبی استفاده می کند که متأسفانه در عمل مشاهده نمی شود.” بر خلاف قرنطینه ، “فاصله هوشمند” به معنای بررسی زمان بسته شدن و زمان بازگشایی است و “فاصله هوشمند” به این معنی است که شرایط به طور مداوم تحت نظارت بوده و به موقع عمل می شود.

نوربخش گفت: “در زمان شیوع کورونا ، مشاور نخست وزیر انگلیس سفر قرنطینه ای را انجام داد و همه روزنامه ها با آن مخالف بودند ، به جز دو قانون.”

وی بر لزوم مقامات دولتی ، وزارتخانه ها و نهادها برای اجرای قانون و محدودیت های عروق کرونا تأکید کرد. .

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا