روش صحیح مصرف یک دانه پرخاصیت

در حالی که بذر کتان منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان ها، پروتئین و فیبر غذایی است، گنجاندن آن در رژیم غذایی به کنترل و کنترل بسیاری از بیماری ها کمک می کند، اما برای بهره مندی از فواید آن، دانه کتان باید به روش صحیح مصرف شود.

روش صحیح مصرف دانه های مرغوب

به گزارش دکترنامه، دانه کتان می تواند بهترین دوست شما در برنامه کاهش وزن شما باشد و در عین حال به کنترل بسیاری از بیماری ها از فشار خون و دیابت گرفته تا کلسترول بالا کمک کند.

این دانه های مغذی و مغذی سرشار از فیبر غذایی محلول در آب هستند و می توانید با مصرف آن ها از گرسنگی و سوء هاضمه بین وعده های اصلی جلوگیری کنید. متخصصان تغذیه همچنین مصرف دانه کتان را برای افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می کنند.

به گزارش ایندیا تایمز، متخصص تغذیه دکتر. دیکشا بهاوسر گفت: اگرچه خواص دانه های این گیاه لذیذ، ترد و تند است، اما قابل تقدیر است، اما روش صحیح خوردن بذر کتان در تاثیر بهینه آن بر بدن نقش دارد.

به گزارش باهاسر، این دانه ها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند، خاصیت ضد پیری دارند و برای پوست و مو نیز مفید هستند.

روش صحیح مصرف دانه های مرغوب

عکس: Steadyrun

دانه کتان همچنین منبع گروهی از ریزمغذی‌ها به نام لیگنان است که آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند و خاصیت استروژنی دارند. این آنتی اکسیدان همچنین در پیشگیری از چندین نوع سرطان از جمله سرطان سینه و پروستات مفید است.

دانه کتان همچنین به بهبود عملکرد مغز به خصوص در کودکان مبتلا به اوتیسم و ​​اختلال کم توجهی بیش فعالی کمک می کند و به کنترل علائم افسردگی کمک می کند.

با این حال، دکتر بهاوسر تاکید می کند که تمام این خواص را می توان از مصرف بذر کتان به دست آورد که دانه ها خاک آن را مصرف کنید زیرا اگر دانه کتان را به طور کامل و با پوست بخورید احتمالاً مانند پوست بدون جذب ترکیبات مقوی از طریق روده ها از بدن دفع می شود.

بنابراین، از بذر کتان یا دانه های آسیاب شده استفاده کنید، زیرا روده نمی تواند پوسته سخت دانه را تجزیه کند.

بنابراین، می توانید دانه کتان خرد شده را به سس های سالم، ماست و اسموتی های خانگی، غلات یا سایر غذاها در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا حداکثر فواید سلامتی را داشته باشید و تمام مواد مغذی آن را جذب کنید.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا