رژیم غذایی گیاهی از ابتلا به آسم جلوگیری می کند
آسم یک عارضه التهابی مزمن است که در دستگاه تنفسی تأثیر می گذارد و باعث ایجاد خس خس و تنگی نفس می شود.
یکی از مهمترین عوامل محرک علائم آسم ، قرار گرفتن در معرض آلرژن ها یا مواد تحریک کننده مانند گرده یا دود سیگار ، ورزش شدید و استرس عاطفی است. چاقی نیز یک عامل خطر برای این بیماری است.
در یک مطالعه جدید ، محققان دریافتند که رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داده و علائم آن را بهبود بخشد ، در حالی که محصولات لبنی خطر این بیماری را افزایش داده و علائم آن را تشدید می کند.
محققان طیف وسیعی از مطالعات را بررسی کردند که به بررسی رابطه بین آسم و مصرف میوه و سبزیجات ، لبنیات ، تخم مرغ و چربی اشباع شده پرداختند.
دکتر هانا کالووا ، عضو تیم تحقیقاتی آمریكا گفت: “ما دریافتیم كه اجزای رژیم غذایی مانند آنتی اکسیدان ها ، فیبر ، اسیدهای چرب اشباع نشده اشباع نشده ، چربی های اشباع و ویتامین D می توانند به مسیرهای ایمنی بدن منجر شوند.” کمیته امتحانات پزشکی. “درگیری در آسیب شناسی آسم تأثیر می گذارد.”
محققان در حال تأکید بر تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.
کلیه محتوای این سایت طبق سیستم خبررسانی آنلاین، اقدام به خبررسانی می نماید، بنابراین مسوولیت این نوشته از سایت بر عهده پایگاه های اصلی بوده و وب سایت دکترنامه هیچ مسوولیتی در قبال همه محتوای سایت ندارد.