سیگار‌های الکترونیکی التهاب بدن را افزایش می‌دهند

محققان دریافته اند که استفاده روزانه از سیگارهای الکترونیکی می تواند نشانگرهای التهابی را در چندین سیستم بدن افزایش دهد.

سیگار‌های الکترونیکی التهاب بدن را افزایش می‌دهند

محققان دریافته اند که سیگارهای الکترونیکی به طور قابل توجهی التهاب را در مسیرهای پاداش مغز افزایش می دهند و این تأثیر نیز بسته به طعم سیگار الکترونیکی متفاوت است.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که سیگارهای الکترونیکی می‌توانند بر نحوه واکنش اندام‌ها به عفونت‌هایی مانند ویروس کرونا تأثیر بگذارند.

مطالعات قبلی در مورد استفاده کوتاه مدت VIP با غلظت کمتر نیکوتین تغییرات التهابی در ریه ها، مغز و قلب را نشان داده است.

این مطالعه اثرات بیشتری از قرار گرفتن در معرض آئروسل سیگار آئروسل را بر اندام های مختلف موش نشان داد. همچنین ارزیابی شد که طعم خاص سیگار الکترونیکی چگونه در تأثیر آن نقش داشته است.

دکتر گفت: «این مطالعه آنچه را که ما قبلاً در مورد تنباکو می دانیم تأیید می کند. لورا کروتی الکساندر، محقق اصلی در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی.

در این مطالعه، محققان موش ها را سه بار در روز به مدت 60 دقیقه به مدت یک تا سه ماه در معرض ذرات معلق در هوا قرار دادند.

محققان چندین نشانگر التهاب بالا را شناسایی کردند که برجسته ترین آنها در مغز بود.

آنها تغییراتی را در بیان ژن در مغز یافتند که با انگیزه و پردازش پاداش مرتبط است. این تغییرات ممکن است با رفتار اعتیادآور، اضطراب و افسردگی مرتبط باشد که منجر به افزایش مصرف مواد مخدر و اعتیاد شود.

نمونه‌های روده همچنین بیانگر افزایش ژن‌های التهابی را نشان دادند که ممکن است نشان‌دهنده افزایش خطر بیماری‌های گوارشی باشد.

از طرفی کاهش سطح التهاب در بافت قلب مشاهده شد. نویسندگان بر این باورند که این ممکن است نشان دهنده سرکوب سیستم ایمنی باشد و قلب را مستعد ابتلا به عفونت کند.

در این مطالعه، قلب موش‌هایی که در معرض آئروسل نعناع قرار گرفتند، به طور قابل‌توجهی نسبت به موش‌هایی که در معرض آئروسل طعم‌دار انبه قرار داشتند، به برخی از اثرات ذات‌الریه باکتریایی حساس‌تر بود.

دکتر می گوید: «این به ما نشان می دهد که خود مواد شیمیایی طعم دهنده نیز باعث تغییرات پاتولوژیک می شوند. کروتی-اسکندر.

وی گفت: یافته‌های این مطالعه به وضوح نشان می‌دهد که هر دستگاه سیگار الکترونیکی و طعم آن باید برای تأثیر آن بر بقیه بدن مورد بررسی قرار گیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دکمه بازگشت به بالا