طراحی، ساخت و تولید انواع گریس خاص و پیچیده صنعتی

حضور اعظم حسن زاده در غرفه خبرگزاری آنا در نمایشگاه “اسرامید” دانشگاه آزاد اسلامی واحد مصلای تهران در گفت و گو با خبرنگار این خبرگزاری گفت: فعالیت شرکت فناوری الماس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در زمینه طراحی، ساخت و تولید گریس های صنعتی خاص و پیچیده است. . ما فعالیت های تحقیقاتی خود را از سال 1996 شروع کردیم. آن فعالیت این بود که ما برای یک هلدینگ چینی کار می کردیم که گریس های تخصصی وارد می کرد و فکر می کردم چرا خودمان آنها را تولید نکنیم. بنابراین ما شروع به تحقیق در این زمینه کردیم.

طراحی، ساخت و تولید انواع گریس خاص و پیچیده صنعتی

وی ادامه داد: رشته تحصیلی من مهندسی شیمی است که از سال 96 شروع به تحقیق کردم و در سال 98 کارگاه آزمایشی را در سایت دانشگاه آزاد راه اندازی کردیم. با راه اندازی کارگاه، چهره های مختلف از دکتر. طهرانچی در جمع مسئولان کشوری از این کارگاه بازدید کرد. در واقع از سال 1377 تولید گریس را به صورت پایلوت و کارگاهی شروع کردیم، کار ما تحقیق بر روی انواع خاص و پیچیده گریس های وارداتی و در حال حاضر تولید و فروش گریس است.


بیشتر بخوانید:

امضای تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد فناوری سلامت ابن سینا

همکاری فدراسیون گلف با دانشگاه آزاد اسلامی

طراحی نقوش سنتی روی پارچه


مدیرعامل شرکت فناوری الماس قوچان اضافه کرد: با توجه به انواع گریس ها و کاربردهای فراوان این محصول، تولید و فرمولاسیون آن را به شرکت سازنده این محصول توصیه می کنیم. از آنجایی که گریس ها انواع و تغییرات زیادی دارند که هر کدام با توجه به کاربرد و وسیله ای که دمای فشاری با آن اعمال می شود برای هدف خاصی استفاده می شود، به عنوان مثال نفوذپذیری یک سری از پارامترها عامل تعیین کننده ای است که نوع گریس و نوع گریس را تعیین می کند. باید طراحی و فرموله شود.دستیابی به تولید.

گریس هایی که ما تاکنون فرموله کرده ایم شامل گریس های مته تونل TBM است که روزانه چندین تن گریس مصرف می کند. در واقع بیشتر چربی‌ها وارداتی است که می‌توانیم آن‌ها را مطابقت دهیم و بفروشیم.»

حسن زاده گفت: گریس فرموله و ساخته می شود و برای تایید به آزمایشگاه مورد تایید خریدار ارسال می شود و در صورت تطابق پارامترها برای تست اعمال می شود و سپس در صورت تایید اپراتور مورد استفاده و فروش قرار می گیرد. “

وی گفت: ظرفیت تولید فعلی ما 300 کیلوگرم در روز است که با حضور در رویداد عصر امید با جذب سرمایه گذار، تلاش می کنیم کارگاه کوچک خود را به یک واحد صنعتی بزرگ تبدیل کنیم که کار آن تولید و طراحی محصولات مختلف است. گریس های خاص و پیچیده؛ چون این مهم است.

مدیرعامل شرکت فناوری الماس قوچان تصریح کرد: در ایران شرکت های تولیدی گریس عمومی تولید می کنند، این در حالی است که نوع پیچیده این محصول ارزش افزوده بالاتری دارد و عموما وارداتی است. اگر بتوانیم این محصول را بومی سازی کنیم از خروج ارز جلوگیری می شود.

حسن زاده گفت: با راه اندازی کارگاه، ظرفیت اشتغالزایی مستقیم حداقل 25 نفر وجود دارد و با برگزاری رویداد عصر امید منتظر سرمایه گذاری هستیم. این نکته قابل ذکر است؛ وقتی همه به دنبال طلا بودند، برنده کسی بود که بیل را فروخت، حالا همه می خواهند صنعت را راه بیندازند. اما باید در نظر داشت که ماشین آلات صنایع مختلف به روان کننده نیاز دارند، اگر روان کننده پیچیده نباشد، صنعت دچار فرسودگی می شود.

به گزارش آنا، دومین فعالیت ملی دانشگاه آزاد اسلام با عنوان «عصر امید» با هدف معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاهی با هدف بسترسازی برای استارت آپ ها برگزار می شود. کسب و کار و دانش و فرصت های شغلی برای دانشجویان در چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه با شعار 1000 گروه پژوهشی و زیرساختی، 1000 ایده و استارت آپ و 1000 شرکت فناور و خلاق از 8 تا 11 خرداد 1401 در مصلای تهران برگزار شد.

انتهای پیام/4117/4062/

دکمه بازگشت به بالا