عوامل مؤثر در تقویت روابط عاطفی چه چیزهایی هستند؟

عوامل مؤثر در تقویت روابط عاطفی چه چیزهایی هستند؟

دکترنامه/اردبیل یک روانشناس و محقق خانواده می گوید: شروع یک رابطه عاشقانه برای بسیاری از افراد آسان است. اما ماندن در یک رابطه و تقویت جنبه های مثبت آن کار دشواری است.

حکمت محمدی قنبرلو در گفت وگو با دکترنامه، با بیان اینکه ارتباط عاطفی باید به طور مستمر تقویت شود و این رابطه می تواند بین زن و شوهر، دو دوست یا اعضای خانواده رخ دهد، اظهار کرد: در اغلب روابطی که سردی عاطفی وجود دارد، طرفین فراموش می کنند. زیرا آنها باید کاری برای حفظ صمیمیت انجام دهند.

وی می افزاید: مواردی مانند تمرکز بر کیفیت رابطه و استفاده از تکنیک های هوشمندانه برای ابراز غیرمستقیم عشق به همسر، حفظ تعادل در رابطه (که خیلی فداکارانه و پرخاشگرانه نیست) باعث تقویت ارتباط عاطفی می شود.

محمدی قنبرلو با بیان اینکه در هر رابطه موفق گاهی باید تسلیم شد و گذشت و گاهی اصرار داشت حرف دلت را بزنی و ادامه داد: عواملی مانند تقویت روابط اعضای خانواده، احوالپرسی با همه اعضا، تعیین نقش، حل تعارض و … بهبود مهارت های ارتباطی یکی از روش هایی است که می تواند برای بهبود روابط اعضای خانواده استفاده شود.

این روانشناس افزود: اقدامات دیگری مانند اولویت دادن به خانواده (گذراندن وقت با اعضای خانواده به دور از عوامل حواس پرتی مانند تماشای تلویزیون و استفاده از تلفن و شبکه های اجتماعی)، انجام کارهای ساده در کنار هم (مانند غذا خوردن، آشپزی، بازی، خواندن آهنگ و…). .) -دیگر). داستان‌ها و تماشای فیلم)، جشن گرفتن لحظات کوچک (از جمله روزهای مهم، تولدها و سالگردها، رویدادهای روزمره)، بازی کودکان با یکدیگر، اشتراک‌گذاری اسباب‌بازی‌ها، رفتار مودبانه و محترمانه، وقت آزاد بیشتر برای گذراندن با یکدیگر می‌تواند پیوند عمیقی بین خانواده ایجاد کند. اعضا.

وی مثالی بیان کرد که ابراز احساسات و برقراری ارتباط موثر و ابراز محبت، محبت و تایید در خانواده از طریق در آغوش گرفتن و بوسیدن یکدیگر، استفاده از الفاظ تشویقی و تشویق کلامی یا عملی بسیار ضروری است و نقش مهمی در ایجاد روحیه دارد. حس نزدیکی صمیمیت و اعتماد نقش دارد، او می افزاید: این احساسات نه تنها باعث ایجاد احساس خاص در اعضا می شود. همچنین به ایجاد فضایی گرم و دوست داشتنی در خانه کمک می کند. احساسات و عواطف زندگی را غنی و پربار می کند و آن را قابل تحمل می کند و از یکنواختی بیرون می آورد.

به گفته محمدی قنبرلو، یادگیری اینکه چگونه شنونده خوبی باشیم، دارایی بزرگی برای هر رابطه طولانی مدت است و شنونده خوب بودن تنها به مهارت های گوش دادن فعال محدود نمی شود، بلکه شامل درک نقش افراد در گفتگوها نیز می شود.

وی ادامه داد: بهتر است خوب گوش دادن را تمرین کنیم; زیرا گوش دادن با گوش دادن بسیار متفاوت است و گوش دادن یک مهارت است زیرا در گوش دادن به دیگران احترام می گذاریم، به آنچه می گویند گوش می دهیم و سعی می کنیم احساسات آنها را درک کنیم.

این کارشناس روانشناسی تصریح کرد: برای برقراری ارتباط در مدیریت روابط عاطفی از راه دور، بهتر است از تلفن و اینترنت استفاده کنید، آداب تایپ را یاد بگیرید و بیش از چند ساعت از یکدیگر پرت نشوید، بنابراین می توانید از تماس تصویری و بیان استفاده کنید. احساسات شما محبت کلامی باید همیشه عادی باشد و شوخ طبعی باید به عنوان یک نیاز ارتباطی در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا