عکس | تصاویر و یافته های شگفت انگیز جدید از خورشید از فاصله 42 میلیون کیلومتری!
مدارگرد خورشیدی آژانس فضایی اروپا حدود 2 سال است که در فضا بوده و با نزدیک شدن به خورشید چندین بار از زهره عبور کرده است. اما ظاهراً این کاوشگر در 13 شهریور (13 شهریور) در حین سفر مورد اصابت ستاره سامانه ما قرار گرفته است.
پدیده “پرتاب جرم از تاج خورشیدی” در 30 آگوست رخ داد و این موج در عرض چند روز به مدارگرد خورشیدی رسید – در این مقاله به بررسی این پدیده می پردازیم. خوشبختانه طراحی این کاوشگر به گونه ای ساخته شده است که بتواند در برابر چنین طوفان های خورشیدی مقاومت کند. این مدارگرد نه تنها در اثر این انفجار آسیبی ندید، بلکه توانست اطلاعات ارزشمندی از طوفان خورشیدی جمع آوری کند.
لازم به ذکر است که این کاوشگر که ماموریت مشترک ناسا و آژانس فضایی اروپا است در فوریه 2020 به فضا پرتاب شد.این مدارگرد برای رصد خورشید از فاصله نزدیک طراحی شده است و هدف آن بررسی پدیده هایی مانند باد خورشیدی است. میدان مغناطیسی این ستاره و هوای جوی غیرقابل پیشبینی آن قابل پیشبینی است.
اطلاعات اضافی در مورد مدارگرد خورشیدی
ماموریت این مدارگرد خورشیدی که حداقل یک دهه به طول می انجامد به گونه ای است که با استفاده از گرانش زهره در یک بازه زمانی به خورشید نزدیک می شود و در نقاط نظارتی یا مدارهای مشخصی به مطالعه و جمع آوری اطلاعات از این ستاره می پردازد.
سپس، کاوشگر پس از چندین دور دور خورشید (که هر کدام حدود 168 روز طول می کشد) به زهره باز می گردد. برخورد اخیر همچنین در یکی از گذرهای بین زهره و خورشید رخ داده است. این سومین باری است که مدارگرد خورشیدی قصد دارد با استفاده از گرانش سیاره ای به سمت خورشید حرکت کند.
جالب است بدانید که این کاوشگر تنها در فاصله حدود 42 میلیون کیلومتری از خورشید یافت می شود، زیرا دمای این منطقه به 537 درجه سانتیگراد می رسد و دمای منطقه نزدیک به این مدار برای زمین خطرناک خواهد بود. پویشگر. .
دمای خورشید در سطح آن برابر با 5500 درجه سانتیگراد یا 9940 درجه فارنهایت است.
227227