عیب یابی دزدگیر در بسترهای سیمی

تیم تولید محتوی زرین سیستم مقاله عیب یابی دزدگیر را به این دلیل به رشته ی تحریر در آورده است تا بتواند به سوال های اولیه و مشکلاتی که مصرف کننده با آن مواجه میشود را پاسخ دهد.از آنجایی که امروزه امکان توسط سارقان وجود ندارد ،می توان با خیال راحت به راه اندازی آن اقدام نمود. عیب یابی دزدگیر نیز میتواند بسیار آسان باشد با مطالعه این مقاله به عیب یابی دزدگیر مکان خود بپردازید، ما در این جا به طور کلی تمامی موارد اصلی را شرح داده ایم.

بنا به تجربه و تماس هایی که از در این بیست و هفت سال تجربه مان در زرین سیستم داشته ایم، یکی از مشکلات اصلی دزدگیر عبارت بوده است از این که:

  •   فعال کردن دزدگیر،  آژیر به صدا در می آید.
  •   بی دلیل شروع به آژیر کشیدن می کند.
  • با استفاده از پنل سیم کارتی تماس نمی  گیرد.
  • و مواردی شبیه به موارد بالا

پیدا کردن ایراد دزدگیر می تواند خیلی ساده باشد اما اکثر افراد در انجام آن ناتوان هستند. یکی از روش های ایرادیابی قانون حذف است.

قانون حذف: فرض را برآن می گیریم که تمام قسمت های یک سیستم دزدگیر خراب است مگر آنکه خلاف آن ثابت بشود!

یک لیست تهیه کنید و تک تک موارد و بخش ها را داخل آن یادداشت کنید. ساعت خطا، موارد خطا، نوع خطا و هر تستی را انجام می دهید داخل برگه ثبت کنید.

کم کم دایره تجسس شما کوچکتر می شود و در نهایت ایراد را پیدا می کنید.

ایراد یابی دزدگیر کار آسانی است اما زمان بر و انرژی بر است. پس اگر زمان یا انرژی انجام این کار را ندارید توصیه می کنم با ما تماس بگیرید تا همکاران بخش فنی زرین سیستم به محل شما مراجعه کرده و مشکل را حل کنند و یا کارشناسان ما راه حل های خود را که در این سایت قید نشده را به شما به صورت تلفنی توضیح دهند.

اولین نکته در عیب یابی دزدگیر اماکن این است که صاحب آن دزدگیر بداند واقعا سیستم دزدگیر ایراد دارد و یا استفاده ی نادرست از سیستم میکند.

بسیار پیش آمده که به اشتباه سیم چشم الکترونیک بریده شده است و یا سیستم برق کشی خراب شده است و حتی شارژ سیم کارت داخل پنل دزدگیر به اتمام رسیده است.

ما در اینجا سعی کرده ایم با جمع آوری اطلاعاتی که از نصاب ها دریافت کرده ایم و یا با تجربیات کارشناسان حرفه ای، بتوانیم مشکلات شما را در این زمینه مرتفع نماییم.

مشکلات و ایرادات سیستم های دزدگیر اماکن عمدتا به موارد زیر تقسیم بندی می شود.پس بیایید با هم هرکدام از اینها را تحلیل و بررسی کنیم و در نهایت ایراد دزدگیر اماکن خود را (فرقی نمی کنه از چه برند و مدلی باشد) را تشخیص دهیم و این مشکل را با بهترین راه حل برطرف کنیم.

ایرادات عمده دزدگیر اماکن

  • مشکلات مربوط به بستر ارتباطی بین سنسور ها و پنل دستگاه دزدگیر
  • مشکلات مربوط به اطلاع رسانی و تماس و پیامک
  • مشکلات مربوط به باتری و برق رسانی سیستم دزدگیر
  • مشکلات مربوط به تشخیص سنسورها و آژیر خطا
  • مشکلات مربوط به هک، دستکاری و خرابکاری

مشکلات مربوط به بستر ارتباطی بین سنسور ها و پنل دستگاه دزدگیر

جالبه که بدانید در تمامی مدل های دزدگیر چه بیسیم و چه سیمی، بستر ارتباطی بخش مهمی از خطاهای دزدگیر را تشکیل می دهد.

در دزدگیر هایی که سیم کشی می شوند کیفیت پایین سیم و یا حتی مسیر سیم کشی، طول سیم کشی و اتصالات سیم به سنسورها و پنل دزدگیر می تواند سبب بروز ایراد و خطا در عملکرد سیستم شود.

در دزدگیر های بیسیم هم نویز در محیط و تداخل امواج مغناطیسی می تواند برای سیستم های بیسیم، مشکل ایجاد کنند.

مهمترین مشکلاتی که در اکثر این موارد ممکن است بروز کند

  • آژیر زدن بی مورد دزدگیر
  • با فعال کردن دزدگیر دزدگیر شروع به اژیر کشیدن میکند.
  • با قطع و وصل برق شروع به اژیر کشیدن میکند.
  •  فعال نشدن دزدگیر در زمان تحریک سنسور

حال وقت آن است بیاییم یک سری بررسی و تست انجام دهیم:

عیب یابی دزدگیر در بسترهای سیمی

  • در ابتدا محل اتصال سیم ها را بررسی کنید و تست کنید که آیا پنل سالم است به این صورت که زون ها را پل بزنید(یک تکه سیم دو سانتی را یک طرف در قسمت راست زون و طرف دیگر را در قسمت چپ زون وارد کنید سپس سیستم را روشن کنید اگر شروع به آژیر کشیدن کرد بدین معنی است که پنل دزدگیر شما ایراد دارد.
  • ممکن است اتصالات درست و صحیح نباشند و یا پیچ ها بسیار محکم بسته شده باشند و این باعث اتصالی و قطعی کابل دزدگیر شده باشد.
  • اگر مقدور است یکبار دیگر مسیر سیم کشی ها را بررسی کنید، شاید در چند وقت اخیر تغییرات در سیم کشی ساختمان انجام داده اید رخ داده است و حتما توجه داشته باشید مسیر سیم هایتان از کنار و یا نزدیک سیم برق شهری رد نشده باشد.
  • در صورتی که مسیر سیم دزدگیر از کنار سیم های برق رد شده است، حتما از جداکننده ها استفاده کنید
  •  اگر در حین بررسی مسیر سیم کشی به سیم زخمی برخورد کردید حتما باید آن را به صورت کلی تعویض کنید از تکه زدن و یا اتصال به وسیله ی چسب برق جدا خودداری فرمایید.

عیب یابی دزدگیر در بسترهای بیسیم

  • سیستم دزدگیر را ریست کنید.
  • مکان سنسور را عوض کنید و  ارتباط سنسور ها را با دستگاه مرکزی تست کنید.
  • باطری سنسور ها چک فرمایید.
  • در صورت عمل نکردن سنسور در فاصله نزدیک پنل، سنسور ها را حذف کنید و مجددا آن ها را به پنل اصلی معرفی کنید.
  • توجه داشته باشید که پنل های بیسیم را داخل کابینت فلزی و یا نزدیک آن ها قرار ندهید.

مشکلات مربوط به اطلاع رسانی تماس و پیامک دستگاه دزدگیر

ممکن است دزدگیر شما خطایی نداشته باشد و در حالت تشخیص نفوذ، خیلی خوب عمل کند ولی نتواند پیامک بدهد و یا با شما تماس بگیرد.

در این حالت ممکن است یکی از موارد زیر باعث این موضوع شده باشد پس بیایید باهم بررسی کنیم:

 1-غیر فعال بودن سیم کارت:

شارژ مالی و اعتباری سیم کارت خود را بررسی کنید.

با برقراری تماس از روی پنل و یا گرفتن تماس با سیم کارت درون دستگاه از آنتن دهی صحیح سیم کارت اطمینان حاصل کنید.

مطمئن شوید که تمامی سرویس های پیامکی فعال بر روی سیم کارت غیرفعال باشند.

با شماره گیری عدد #800* روی موبایل، می توانید از سرویس های فعال روی سیم کارت خود مطلع شوید.

پین کد سیم کارت را غیرفعال کنید و به صورت زمانبندی شده وضعیت سیم کارت خود را بررسی کنید تا مطمئن باشید که دزدگیر صحیح عمل می کند.

 2-تعریف نبودن شماره های تماس و پیامک:

برای عیب یابی دزدگیر در بخش تنظیمات دزدگیر وارد بخش شماره های تماس و پیامک شوید و شماره های مورد نظر خود را روی دزدگیر تنظیم کنید.

سیستم دزدگیر در زمان آلارم و تحریک سنسورها به این شماره ها بنا به نام ناحیه پیامک ارسال می کند و تماس تلفنی برقرار می کند.

برای عیب یابی دزدگیر اطمینان حاصل کنید شماره ها به درستی وارد شده اند و در بخش تنظیمات دستگاه ذخیره شده باشند.

در بعضی مواقع ممکن است با ارسال کدهایی به دستگاه از طرف مدیر دستگاه و یا وارد کردن نادرست شماره ها، اطلاع رسانی به درستی انجام نمی شود.

با تنظیم دوباره شماره ها و تست آلارم می توانید از این بخش با خیال راحت عبور کنید.

3-خرابی تلفن کننده:

در برخی از سیستم های دزدگیر دستگاه تلفن کننده یک بخش مجزا از پنل است و به صورت جداگانه باید تهیه شود.گاهی اوقات به دلیل قطعی ارتباط بین تلفن کننده و پنل اصلی تماس بر قرار نمی شود و پیامکی ارسال نمی گردد.در صورت خرابی بخش تلفن کننده می بایست دستگاه تلفن کننده تعویض گردد.

4-دستگاه دزدگیر خاموش است :

طبیعتا در صورتی که سیستم خاموش باشد اطلاع رسانی انجام نمی پذیرد.

در نظر داشته باشید که گاهی سارقین برای غیرفعال کردن سیستم های امنیتی، برق مجموعه را از ساعت ها قبل خاموش می کنند تا با غیرفعال کردن سیستم به راحتی بتوانند نفوذ کنند.

در بخش بعدی درباره برق دستگاه بیشتر بحث خواهیم کرد.

مشکلات مربوط به باتری و برق دستگاه دزدگیر

در هر سیستم الکترونیکی یکی از مهمترین و پیچیده ترین بخش های رفع اشکال، مشکلات مربوط به باتری و برق دستگاه می باشد. در سیستم دزدگیر این مشکلات با خطاهایی مثل موارد زیر همراه هستند:

– آژیر زدن بی مورد

– عدم برقراری تماس و ارسال پیامک

– عمل نکردن سنسورها

– غیرفعال ماندن دزدگیر هنگام تحریک سنسورها

– عمل نکردن ریموت کنترل

پیشنهاد می شود در زمانی که دزدگیر خاموش است و یا تشخیص دادید که مشکل از منبع تغذیه می باشد برای عیب یابی دزدگیر جهت مشکلات مربوط به باتری و برق دستگاه دزدگیر مراحل زیر را بررسی کنید

1-چک کردن منبع برق رسانی دستگاه:

دو شاخه و یا آداپتوری که به برق است را چک کنید ممکن است که به هر دلیلی دستگاه به برق نباشد و خاموش باشد.

برای عیب یابی دزدگیر آداپتور دستگاه هایی که آداپتوری هستند را چک کنید و از آن خروجی بگیرید و اطمینان حاصل کنید که ولتاژ و شدت جریان مناسبی را به دستگاه می رسانند در بسیاری از موارد اداپتور دستگاه مرکزی سوخته و یا افت جریان دارند.

2- چک کردن باتری بکاپ:

دستگاه هایی که از استفاده می کنند، نیازمند رسیدگی سالیانه هستند. این باتری ها نسبت به دستگاه هایی که از باتری های لیتیومی استفاده می کنند عمر پایین تری دارند و بیشتر باعث ایجاد خطا در سیستم می شوند.

زمانیکه باتری دزدگیر ضعیف می شود و به پایان طول عمر خود نزدیک می شود، باعث تحریک شدن بی مورد دزدگیر می شود و آژیر به صدا در می آید. در این موارد پیشنهاد می شود که باتری را تعویض کنید تا از صحت عملکرد سیستم مطمئن باشید.

باتری بکاپ بخش مهمی از سیستم است که وظیفه تغذیه دستگاه در زمان قطع برق را دارد و در صورتی که باتری معیوب باشد و برق قطع شود، سیستم دزدگیر به صورت کلی از کار می افتد.

ساده ترین حالت تست باتری ها به صورت است که دزدگیر را از برق مستقیم قطع کنید و با توجه به مدت زمان نگهداری باتری دستگاه خود (به طور مثال 10 ساعت در باتری های لیتیومی)، آن را روشن بگذارید تا مطمئن شوید که دستگاه دزدگیر روشن می ماند و آماده به کار است.

3-چک کردن باتری سنسورهای بیسیم:

سنسورهای بیسیم برای تامین برق خود از باتری استفاده می کنند.

در حالت استاندارد به این صورت است که سنسور می بایست در حالت های کاری مختلفی مانند حالت آماده به کار و حالت فعال، کار کند تا باتری آن به زودی تمام نشود و همینطور اطلاع رسانی دستگاه دزدگیر، مبنی بر ضعیف شدن باتری سنسور، نکته قابل توجهی است.

در سیستم هایی که از این موارد پشتیبانی نمی کنند، ضعیف شدن باتری سنسورها، باعث تحریک بی مورد سنسور و در نتیجه آژیر خطا در سیستم می شود.

در مواقعی هم ممکن است که سنسور به دلیل تمام شدن باتری آن و مطلع نبودن مصرف کننده، خاموش باشد و عمل نکند.

در صورتی که سنسور بیسیم شما در کل عمل نمی کند و یا خطا می دهد، باتری و یا منبع تغذیه آن را چک کنید.

4-چک کردن باتری و تغذیه آژیر و ریموت کنترل:

ریموت کنترل و آژیر نیز در حالتی که تغذیه مناسبی نداشته باشند، به درستی عمل نمی کنند.

ضعیف بودن باتری ریموت کنترل باعث عملکرد ضعیف آن می شود و همینطور تغذیه نامناسب آژیر، مثل طولانی بودن فاصله سیم از دستگاه تا آژیر، اتصال نامناسب سر سیم به آژیر و یا خرابی آداپتور و باتری آن، می توانند باعث عمل نکردن و یا عملکرد نادرست آژیر باشند.

به صورت کلی این بخش در عیب یابی سیستم، موضوع مهمی است.

بسیاری از مشکلات سیستم ها به منبع تغذیه و برق آن ها بر می گردد و تمام این موارد بستگی به نوع و کیفیت ساخت محصول دارد. گاهی اوقات به خاطر تفاوت قیمت دوربین لامپی چرخشی اندکی که برخی محصولات با یکدیگر دارند و اطلاع رسانی نا مناسبی که به مصرف کننده ها داده می شود، باعث ایجاد این مشکلات نه چندان کوچک در سیستم می شود.

مشکلات مربوط به تشخیص سنسورها و آژیر خطای دستگاه دزدگیر

یکی از اصلی ترین بخش های مهم سیستم دزدگیر، سنسورهای دزدگیر هستند. این سنسورها هستند که تشخیص می دهند که آیا اتفاقی افتاده است یا نه. انواع مختلفی از سنسورها هستند که به سیستم دزدگیر متصل می شوند و کاربردی ترین آن ها سنسورهای کنترل تردد، مانند سنسور حرکتی و سنسور درب و پنجره هستند.

سنسورهای دیگری نیز مانند:
سنسور دود، سنسور نشت آب، سنسورهای خطی بیم و … برای امنیت های پیرامونی می توانند به برخی دزدگیرها اضافه شوند. مشکلات مربوط به سنسورها بیشتر مربوط به تشخیص نادرست سنسور مثل تشخیص اشتباه یا تشخیص ندادن می باشند.

در اینجا بعضی از مشکلات سنسورها را با هم مرور خواهیم کرد:

1- مشکلات سنسورهای حرکتی:

سنسور حرکتی یکی از کاربردی ترین سنسورهای سیستم دزدگیر است.

تشخیص حرکت به وسیله مادون قرمز و پرتوهای آن باعث تحریک سنسور می شود و هر تحریکی باعث فعال شدن دزدگیر و به صدا درآمدن آژیر می شود.

در برخی سنسورها که قابلیت تشخیص حجم و وزن محرک رو دارند، هر حرکتی باعث تحریک سنسور نمی شود مانند حرکت حشرات، حیوانات خانگی و حرکت های اتفاقی که ممکن است در محیط به صورت خودکار رخ دهند.

اما در سنسورهایی که وزنی نیستند هر حرکتی می تواند باعث تحریک سنسور و در نتیجه خطا در عملکرد دزدگیر بشود.

عامل دیگری که باعث خطا در سنسور می شود نصب نامناسب آن می تواند باشد.

از نصب سنسور حرکتی در مقابل و روبروی منابع گرما مانند بخاری و شومینه خودداری کنید. تابش نور مستقیم خورشید هم باعث ایجاد خطا در سنسور می شود.

در سنسورهای حرکتی بیسیم در زمانیکه باتری ضعیف می شود، ممکن است باعث تحریک بی مورد سنسور شود البته در برخی دزدگیرها در زمانیکه باتری ضعیف می شود به کاربر سیستم به صورت پیامکی اعلام می کند تا قبل از اینکه باعث ایجاد خطا در سیستم شود کاربر به آن رسیدگی کند.

برای عیب یابی دزدگیر در چشمی های سیمی می توان با اهم متر ورودی تغذیه آن را بررسی کرد تا از جریان ثابت 12 ولت با شدت جریان نیم آمپر اطمینان حاصل کرد.2-مشکلات سنسورهای درب و پنجره یا مگنت:

همانطور که از نام این سنسور مشخص است، این سنسور به حالت مغناطیسی و آهنربایی عمل می کند. دو قسمت از آهنربا که با دور شدن از همدیگر باعث تحریک سنسور می شوند. طبیعی است که اگر این سنسور روی قسمت آهنی و فلزی که باعث تحریک شدن آن بشود، نصب گردد احتمال بروز خطا و یا تحریک نشدن سنسور را بالا می برد.

در این موارد نیاز است تا فاصله بین دو قسمت سنسور در کمترین حالت خود قرار بگیرد و در صورت امکان عایقی قبل از اتصال سنسور، بین سنسور و بخش فلزی درب قرار بگیرد تا فقط قسمت آهنربایی سنسور باعث تحریک آن شود. ضعیف شدن باتری و عدم اطلاع رسانی ضعیف شدن باتری توسط دزدگیر و عدم پیگیری کاربر برای تعویض باتری نیز می تواند باعث ایجاد خطا در دزدگیر باشد.

3-مشکلات آژیر:

در بخش آژیر به دلیل اینکه فقط یک بخش خروجی است و به صورت مستقیم از پنل مرکزی دستور می گیرد، مشکلات آن به بستر ارتباطی و منبع تغذیه آن بر می گردد.

دلیل عملکرد نادرست در آژیرهای بیسیم، ضعیف شدن باتری و ضعیف بودن سیگنال ارتباطی با پنل از دلایل اصلی هستند و در آژیرهای سیمی نیز کیفیت پایین و فاصله طولانی سیم کشیده شده از پنل تا آژیر می تواند باعث ایجاد مشکل برق رسانی و ارتباطی در آژیر شوند.

 4-تمپر سوییچ ضد سرقت:

در اکثر تجهیزات دزدگیر و معمولا در بخش پشتی آن ها دکمه ای وجود دارد که با نصب آن بخش از دزدگیر مانند سنسور، آن دکمه به داخل هدایت می شود و در صورت دستکاری آن بخش و یا باز کردن و کندن آن از روی دیوار آن دکمه مجددا به بیرون هدایت می شود و باعث تحریک دزدگیر و به صدا درآمدن آژیر و ارسال پیام با عنوان تمپر سوییچ ضد سرقت آن بخش می شود.

این دکمه به نام تمپر سوییچ ضد سرقت در دزدگیر تعریف می شود و برای جلوگیری از دستکاری و خرابکاری تجهیزات در نظر گرفته شده است.

مهمترین اقدام برای تشخیص و رفع اشکال سنسورها، تست آزمون و خطای سنسور می باشد. شما می توانید به دفعات با قفل کردن سیستم و تحریک سنسور به حالت های مختلف از عملکرد سنسور اطمینان حاصل نمایید. ایجاد زمانبندی برای تست تک تک سنسورها و دستگاه دزدگیر، باعث پیشگیری از خرابی و عملکرد نادرست سیستم می تواند باشد.

مشکلات مربوط به هک، دستکاری و خرابکاری سیستم دزدگیر

تکنولوژی مورد استفاده سارقین برای غیرفعال کردن سیستم های امنیتی هم مانند تکنولوژی های دستگاه های الکترونیکی پیشرفت می کند. هر سیستم جدیدی که به بازار ارائه می شود سارقین می کوشند تا از راه های غیر فعال کردن و خرابکاری آن آگاه شوند تا بتوانند هرچه سریعتر و راحت تر عملیات و سرقت مورد نظرشان را انجام دهند.

طبیعی است که هرچقدر تکنولوژی یک سیستم امنیتی قدیمی تر باشد، از کار انداختن و غیرفعال کردنش راحت تر و در دسترس تر است.

فروشندگان معمولا به سود فروش محصولات خود می اندیشند و از معایب سیستم های خود به مصرف کننده ها چیزی را بازگو نمی کنند. بنابراین بهترین راه این است که برای استفاده از سیستم های امنیتی از مشاوران حرفه ای که در این زمینه فعالیت می کنند کمک بگیرند و درباره محصولات امنیتی موجود در بازار ایران تحقیق و بررسی مناسبی را داشته باشند.

از کار انداختن سیستم های دزدگیری به چند روش اصلی قابل انجام است:

1- از کار انداختن بستر ارتباطی:

راحت ترین و معمول ترین روش از کار انداختن سیستم دزدگیر، دسترسی به بستر ارتباطی است و در زمان عیب یابی دزدگیر اولین پارامتری که باید چک کنید نیز همان است. در دزدگیرهای سیمی برای جلوگیری از قطع شدن راه ارتباطی بین سنسور و پنل مرکزی می بایست مسیر را طوری طراحی کنید که کمترین دسترسی را داشته باشد.

در صورت امکان از کانال ها و مسیرهای توکار استفاده کنید و در صورت روکار بودن از محافظ هایی مانند داکت و لوله فلکسی استفاده کنید و تا  جایی که امکان دارد آن ها را پنهان کنید.

در برخی سیستم ها می توانید از یک سنسور به سنسور بعدی یک رشته سیم جدا به صورت سری بکشید تا در صورت قطعی سیم، دزدگیر شروع به آژیر زدن و اطلاع رسانی کند.

در سیستم های بیسیم نیز دستگاه هایی هستند که اختلال نویز محیطی ایجاد می کنند، بسته به نوع ارتباط به وسیله همچین دستگاه هایی می تواند بستر ارتباطی به کل از بین برود و در این حالت در صورت تحریک سنسور دزدگیر هیچ عملیاتی را انجام نمی دهد. تنها سیستم های بی سیمی می توانند در این حالت از کار نیفتند که ارتباط بین سنسورها و پنل مرکزی آن ها کد گذاری شوند و یک ارتباط امن و اختصاصی که غیر قابل دسترسی و خرابکاری است را داشته باشند.

2- از کار انداختن سنسورها:

سنسورها بخش های مهمی از تشخیص و ورودی های اطلاعات از محیط اطراف هستند. بدیهی است که در صورتی که سنسور به هر دلیلی عمل نکند و یا از کار بیفتد، سیستم دزدگیر از کار افتاده و عمل نمی کند. بنابراین موضوع نیاز هست تا سنسورها طوری نصب شوند که قابلیت دسترسی نداشته باشند و قبل از اینکه سنسوری در دسترس قرار بگیرد توسط سنسورهای دیگر پوشش داده شود.

یک واحد آپارتمانی مسکونی را در نظر بگیرید که تمام ورودی ها و خروجی های آن توسط سنسور درب و پنجره و یا سنسور چشمی حرکتی پوشش داده شده است بنابراین کسی نمی تواند به سنسور دسترسی پیدا کند تا مثلا جهت آن را تغییر دهد، مگر اینکه از جلوی سنسور دیگری عبور کرده باشد.

از کار انداختن سنسورهای سیمی با قطع منبع تغذیه و جریان ارسالی اطلاعاتی آن مثل سیم کشیده شده تا پنل اصلی می تواند انجام شود و در سنسورهای بیسیم با خاموش کردن آن (برای سنسورهایی که دکمه خاموش/ روشن دارند) و یا از کار انداختن بستر ارتباطی شان در صورتی که بستر قابل دسترس و ساده ای داشته باشند، می تواند انجام شود. همانطور که گفته شد تست زمانبندی شده برای سیستم دزدگیر خصوصا تست تک تک سنسورها نکته قابل توجهی است.

3- قطع برق و منبع تغذیه سیستم دزدگیر:

یکی از تکنیک های سارقین برای سرقت از اماکن قطع برق مجموعه است. با قطع کردن جریان برق در صورت نداشتن باتری بکاپ و سیستم ذخیره برق مثل UPS، سیستم های امنیتی از کار می افتند. ممکن است در این حالت نیز سارقین چندین ساعت بعد از قطع برق دوباره به مکان سرکشی کنند تا مطمئن شوند که شارژ باتری بکاپ شما به اتمام رسیده باشد و یا سیستم ذخیره برق خاموش شده باشد.

پس حتما در سیستم دزدگیر خود از سیستم ذخیره برق مناسب جهت آماده به کار بودن آن در زمان قطع برق استفاده کنید. در برخی از دزدگیرها در صورت قطع برق گزارشی مبنی بر قطع برق پنل به کاربر به صورت پیامکی ارسال می شود تا پیگیری لازم جهت پیدا کردن دلیل قطع برق توسط کاربر انجام شود.

 

دکمه بازگشت به بالا