میزان خطر استفاده از تخم‌مرغ‌های یخ‌زده

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، هرگز نباید تخم مرغ ها را در پوسته آنها منجمد کنید. با این حال، اگر این کار را انجام دهید، اگر پوسته در طول فرآیند انجماد ترک خورد، باید آن را دور بیندازید.

اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کنید و متوجه شوید که پوسته ها یخ زده نیستند، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که بخواهید از آنها استفاده کنید نگهداری کنید. وقتی آماده استفاده از تخم مرغ های یخ زده هستید، اجازه دهید در یخچال یخ بزنند.

هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به ویژه زرده تغییر می کند.

زرده با یخ زدن تغییر می کند، سفت می شود و ژل مانند می شود و وقتی از فریزر خارج می کنید تغییری نمی کند. کار با سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما مخلوط کردن زرده آن بسیار سخت می شود و می تواند باعث سردرد شود.

در اینجا نکاتی در مورد پخت و پز با تخم مرغ وجود دارد:

• تخم مرغ را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که باعث می شود سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده بپزد.

وقتی تخم مرغ ها کمی پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید. زیاد نپزید و خشک نکنید.

از پختن تخم مرغ بدون پوست در آب جوش مستقیم خودداری کنید.

منبع: سایت تست تب

دکمه بازگشت به بالا