کرونا در فصل سرد اوج می‌گیرد؟

آفتاب نیوز:

آیا Corona در زمستان قله دارد؟

روز پنجشنبه 3 ژوئیه ، جلسه ستاد عملیات مدیریت ویروس کورونا با حضور قاسم جان بابایی معاون وزیر بهداشت ، علیرضا زالی ، فرمانده ستاد ، رئیس و معاون دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و ایران برگزار شد.

جان بابایی با ابراز نگرانی از افزایش بیماری عروق کرونا ویروس در کشور ، اظهار داشت: در همه استان های کشور شرایط همه گیر بیماری وجود ندارد و باید اقدامات لازم برای کنترل این بیماری انجام شود.

وی با انتقاد از سفر بین استانی توسط مردم ، گفت: تا زمانی که رفتارهای پرخطر وجود داشته باشد و بعد از آن اصول بهداشتی نادیده گرفته شود ، دستیابی به ثبات و کنترل زندگی 19 امری غیرممکن یا بسیار دشوار خواهد بود.

معاون وزیر بهداشت بر اهمیت ارائه راهکارهای اجرایی و راهبردی برای غلبه بر اوضاع بحرانی کشور در برخورد با Quaid 19 تأکید کرد و گفت: “ما باید سعی کنیم با استفاده بهینه از منابع موجود ، سلامت شهروندان را تضمین و تضمین کنیم.”

جان بابایی از مسئولان خواست تا برنامه های كوتاه ، میان مدت و بلند مدت را برای كنترل تاج انجام دهند. .

وی با تأکید بر لزوم ارائه راهکارهای اجرایی و راهبردی برای رسیدگی به اوضاع بحرانی کشور در برخورد با مناقشه 19 حالته ، افزود: ما باید تلاش کنیم با استفاده بهینه از منابع موجود ، سلامت شهروندان را تضمین کنیم.

علیرضا زالی ، فرمانده عملیات پیشگیری از فساد در کلانشهر تهران نیز بر هماهنگی سیاست های مبتنی بر جایگاه وزارت بهداشت توسط مسئولان وزارت بهداشت تأکید کرد و گفت: اجرای مطابق با سیاست های ملی و وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی.

وی خاطرنشان کرد: تأسیس بیمارستان کرونا ویروس می تواند راهی مؤثر برای خدمت به جامعه و کاهش بار مددجویان باشد. وی گفت: “ما برای رسیدن به این هدف باید از تمام ظرفیت درمانی خود استفاده کنیم.”

زالی همچنین بر لزوم اختصاص چندین مرکز قدرت بالا برای ارائه خدمات به بیماران علاوه بر کورونا تأکید کرد.

فرمانده عملیات کورنا در کلانشهر تهران نشان می دهد که براساس تحقیقات انجام شده در چین درصد بالایی از بیماری قلبی عروق کرونا ویروس در بیمارستان ها رخ می دهد و جداسازی بخش های بیمارستان از بستری در بیمارستان بسیار مهم است.

وی به لزوم تهیه تجهیزات محافظتی از جمله ماسک ، الکل ، دستکش ، دستکش و سایر اقدامات پیشگیری از تاج در بخش های بیمارستان اشاره کرد و خواستار راه حل های اساسی برای جداسازی واقعی و جداسازی بیماران در کلیه مراحل درمانی شد.

توسعه واحدهای مراقبت های ویژه از دیگر مواردی است که مورد تأکید زالی است و افزود: برای توسعه این بخش ها باید ظرفیت سازی انجام شود.

عباسعلی کریمی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز بر تأمین تجهیزات و توجه بیشتر به نیازهای کادر پزشکی و نیروی انسانی به طور کلی تأکید کرد و گفت: در شرایط دشوار ، تأمین نیازهای سربازان در خط مقابله کرونا سعی کرد ضروری شود.

وی با اشاره به اینکه نیروی کار اصلی ترین دارایی بیمارستان است ، خواستار تقویت ساختار برای ارائه خدمات بهینه برای کارکنان مراقبت های بهداشتی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه تأکید کرد: تأمین منابع لازم برای تکمیل پروژه های نزدیک به عملیات بیمارستان و تقویت مراکز درمانی است.

رسول کوهپایه‌زاده ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز بیش از 70 درصد از نیاز به بودجه متمرکز برای پروژه‌های بیمارستان را خواستار شد.

وی با تأکید بر لزوم تقویت مرکز 16 ساعته ، مرکز بهبودی و جذب و استخدام ارتش از داوطلبان بهداشت ، اظهار داشت: بدون شک اولویت کار در حوزه بهداشت و درمان ، بهداشت عمومی و جامعه است.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا