یک تمرین حیرتانگیز برای سوزاندن چربی افراد پشتمیز نشین/ عکس
یک آمریکایی به طور متوسط حدود ده ساعت در روز روی یک صندلی می نشیند. علاوه بر این، شیوع همهگیری کرونا باعث شده تا سیستم کار پشتی صندلی محبوبیت بیشتری پیدا کند. در سال های اخیر، مطالعات زیادی در مورد اثرات طولانی مدت سکوت بر سلامت انسان انجام شده است. بر اساس نتایج مطالعه، کم تحرکی اثرات جبران ناپذیری بر سلامت اندام های مختلف بدن مانند قلب دارد و منجر به ایجاد یا تشدید بیماری های دیگری مانند دیابت، مشکلات متابولیک و آسیب های نخاعی می شود.
راه حل این مشکل انجام تمرینات بدنی به درستی و در حد اعتدال است. به همین دلیل در سال های اخیر تقاضا برای میز ایستاده یا متصل به تردمیل افزایش چشمگیری داشته است. با این حال، مشخص شده است که راه هایی برای افزایش متابولیسم بدن حتی در حالت نشسته وجود دارد. این تکنیک که توسط متخصصان دانشگاه هیوستون طراحی شده است، در درجه اول بر روی عضلات ساق پا تمرکز دارد و با تمرین این عضلات، چربی سوزی بدن به طور چشمگیری افزایش می یابد. پتانسیل این عضله پا تاکنون کشف نشده است.
در قلب این تمرین، تکنیکی به نام شنای عضله کف پا وجود دارد که با فعال کردن این عضلات در پاها با حداقل اعمال فیزیکی، متابولیسم بدن را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
با کمک تمرینات فعال سازی عضلات کف پا، چربی بسوزانید
مهمترین نکته در مورد ورزش پیشنهاد شده توسط دانشمندان دانشگاه هیوستون این است که فرآیندهای متابولیک بدن را برای چند ساعت فعال نگه می دارد. این کار حتی اگر فرد روی صندلی نشسته باشد نیز قابل انجام است و چربی سوزی را بدون خستگی افزایش می دهد.
نکته کلیدی در مورد تمرین مورد بحث این است که عضله کف پا را به حداقل برسانید. در روش شنای عضله کف پا، در حالی که پای جلویی روی زمین باقی می ماند، پاشنه پای پشتی تا حد امکان بالا آمده و سپس به آرامی به سمت پایین حرکت می کند.
نتایج تحقیقات دانشمندان دانشگاه هیوستون نشان داد که با انجام این آزمایش، ناحیه کف پا به فعال ترین قسمت بدن از نظر تجزیه کربوهیدرات هایی مانند گلوکز تبدیل شد.
این مطالعه بر روی داوطلبان با شرایط فیزیکی متفاوت انجام شد. بنابراین هم افرادی که ساعت ها در روز بی حرکت می نشینند و هم ورزشکاران حرفه ای همگی مورد آزمایش قرار می گیرند. طبق این آزمایشات، هیچ دارو یا ماده شیمیایی نمی تواند به اندازه روش شنای عضله کف پا، متابولیسم بدن را افزایش دهد.
نتایج این مطالعه که در مجله علمی iScience منتشر شده است، ادعا می کند که این روش نسبت به روش های دیگر مانند دویدن روی تردمیل یا پیروی از رژیم غذایی سخت، تأثیر بیشتری بر پردازش بهتر گلوکز خون دارد.
شنای عضله کف پا؛ موثرتر از روش های دیگر برای سوزاندن چربی!
در حین تمرین شنای عضله کف پا برای سوزاندن چربی بیشتر، مشخص شد که با انجام این تمرین، میزان دفع گلوکز 52 درصد افزایش و نیاز به انسولین بلافاصله پس از مصرف نوشیدنی گلوکز 60 درصد کاهش یافت. علاوه بر این، استفاده از این روش سرعت چربی سوزی را در بدن دو برابر می کند و به طور کلی سطح چربی خون را کاهش می دهد.
پروفسور مارک همیلتون، استاد سلامت و عملکرد انسان در دانشگاه هیوستون، ادعا می کند که اگرچه عضله کف پا تنها یک درصد وزن بدن را تشکیل می دهد، اما ورزش صحیح آن می تواند سرعت چربی سوزی و هضم کربوهیدرات ها را دو یا حتی سه برابر کند. .
نتایج این مطالعه می تواند برای بسیاری از افراد، به خصوص کسانی که به دلیل شغل خود مجبورند ساعت ها پشت یک صندلی ثابت بی حرکت بایستند، بسیار مهم باشد. علاوه بر این، شنای عضله کف پا می تواند برای افرادی که کارهای خود را از خانه انجام داده اند و دائماً بین صندلی های کار و مبل های منزل جابجا می شوند بسیار مفید باشد و متابولیسم این افراد را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
گجتهای پوشیدنی مانند ساعتهای هوشمند یا دستبندهای سلامتی معمولاً به کاربران یادآوری میکنند که برای مدت طولانی ثابت بمانند. در این شرایط می توان با استفاده از تمرینات شنای عضله کف پا با حداقل مصرف انرژی، چربی سوزی در بدن را به حداکثر رساند.
5858