رایج ترین مشکلات و رفع ارورهای پرینترhp

رفع ارورهای پرینترhp

چگونگی  از جمله پرسش هایی است که کاربران مدل های مختلف پرینتر اچ پی با آن مواجه هستند. پرینتر hp  از جمله محصولات پرطرفدار در بازار پرینتر ها می باشد. پرینتر یا همان چاپگر، نقش مهم و پررنگی در صنعت دیجیتال دارد. کاربران با خرید یک پرینتر، اغلب انتظار دارند سالها برایشان کار کرده و هزاران هزار برگه چاپ کند. غافل از اینکه این دستگاه محبوب نیز دچار مشکلاتی میشود که کاربران را به چالش می اندازد. دراین مقاله تعدادی از این مشکلات و راههای رفع آن را بیان میکنیم.

معمولاً در همه پرینترهای اچ پی در صورت بروز مشکل در دستگاه، خطاها به صورت پیغام های متفاوتی نیز برای کاربر به نمایش گذاشته می شوند. این پیغام ها که به صورت کدهای سه، چهار یا پنج رقمی هستند به وجود مشکل در بخش های مختلفی اشاره دارند. این کد خطاها کمک زیادی به تعمیر و سرویس پرینتر می کنند. به عبارت دیگر، کاربر و تعمیرکاران پس از متوقف شدن عملکرد دستگاه با مشاهده کد خطای نمایش داده شده می دانند مشکل از چه قسمتی بوده و چه اقدامی باید انجام دهند. اگر از کاربران همیشگی پرینترهای اچ پی هستید توصیه می‌شود رایج ترین ارورهای پرینتر اچ پی را بشناسید. در ادامه برخی از ارورهای رایج در پرینتر اچ پی با شما به اشتراک گذاشته می‌شود.

به عنوان بخشی از رایج ترین ارورهای پرینتر hp می توان به موارد زیر اشاره کرد:

خطای گرم شدن

در بیشتر موارد این خطا نشان دهنده آسیب دیدگی کابل یا  است و با خاموش و روشن کردن دستگاه برطرف می شود.

خطای حافظه

اگر تراشه کارتریج ایراد داشته باشد، خطای حافظه نمایش داده می شود. البته نصب نادرست پرینتر هم می تواند علت صدور این خطا باشد. بهترین کار در این شرایط هم خاموش و روشن کردن چاپگر است. اگر مشکل حل نشد، چاپگر را مجددا در سیستم نصب کنید و در صورت تداوم ارور، به یک تعمیرگاه مجاز و معتبر  مراجعه نمایید.

عدم وجود کارتریج EP

یکی دیگر از ارورهای پرینتر hp که نشان می  دهد کارتریج به درستی نصب نشده و یا به طور کلی شناسایی نمی شود. با نصب مجدد کارتریج می توان این خطا را برطرف کرد. اما گاهی نیاز به انجام یک سری تنظیمات و یا حتی تعویض کارتریج می باشد.

پر شدن حافظه

گاهی پرینتر خطای پر شدن حافظه را نشان می دهد. این ارور معمولا زمانی ظاهر می شود که حجم کار دستگاه بیش از حد مشخصی باشد و می توان را با کاهش سایز از بین برد. DPI  را کاهش دهید یا گزینه collate را غیرفعال نمایید. برای  می توانید این مطلب را بخوانید.

پیکربندی I / O

یکی از ارورهای رایج در پرینترهای اچ پی، خطای مربوط به پیکربندی است. این ارور معمولا با کد 22 نمایش داده می شود و بیانگر وجود یک ایراد بین رایانه و پرینتر است. برای شروع، کابل رابط بین دستگاه و رایانه را تعویض کنید و اگر مشکل حل نشد، با تیم تعمیرات پرینتر hp در محل تماس بگیرید.

خطای PS 16

یک خطای PostScript ، در این حالت باید یک فایل PostScript دیگر را امتحان کنید و همچنین می توانید SIMM PostScript  را دوباره تنظیم کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این مورد از ارورهای پرینتر hp و نحوه برطرف کردن آن می توانید از دفترچه راهنمای دستگاه کمک بگیرید.

شناسایی ارور 50.4 پرینتر HP

ارور 50.4 پرینتر HP، یکی از خطاهای رایج در پرینترهای این برند است که افراد زیادی از آن شکایت دارند. معمولا وقتی این ارور نمایش داده می شود، روند کاری چاپگر متوقف شده و عملیات پرینت، انجام نمی شود. به همین دلیل لازم است که ضمن شناسایی دلایل صدور ارور 50.4 در پرینتر اچ پی، هرچه زودتر آن را برطرف کنید.

در ادامه این مطلب، دلایل ارور 50.4 پرینتر HP را معرفی کرده و راهکارهای برطرف کردن آن را نیز به شما آموزش می دهیم. اگر نیاز به دریافت خدمات تخصصی تر داشتید، با نمایندگی اچ پی در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید تا کارشناسان ما ضمن ارائه مشاوره رایگان، خدمات تعمیر تخصصی چاپگر را نیز به شما ارائه دهید.

دلایل صدور خطای 50.4 پرینتر اچ پی

نمایش خطای 50.4 در پرینترهای اچ پی، در بیشتر موارد مربوط به برد مدار است و عملکرد چاپگر را متوقف می کند.  معمولا دلیل اصلی صدور این خطا، سیم کشی نامناسب دستگاه است. در این حالت، کاغذ چاپگر به دلیل مشکلات فیوز، بدون چاپ بیرون می آید و چاپ متوقف می گردد.

به این ترتیب تعداد برگه هایی که  پرینتر چاپ می کند، به مرور زمان کاهش پیدا کرده و به مرور عملکرد دستگاه متوقف می شود. البته ایراد در بدنه پرینتر هم باعث نمایش ارور 50.4 پرینتر HP می شود. عدم بروزرسانی پرینتر هم می تواند یکی از دلایل صدور این خطا باشد.

نحوه پاک کردن کدهای خطای HP

گاهی باید برای رفع ارورهای پرینتر hp و دیگر برندها، کدهای خطا را پاک کنید. برای این منظور می توانید به ترتیب زیر عمل کنید:

رایج ترین مشکلات و رفع ارورهای پرینترhp

پرینتر اچ پی ممکن است با مشکلات و خطاهای مختلفی روبرو شود. با توجه به اینکه چگونه از دستگاه استفاده شود و یا اینکه چه مدت از کارکرد آن گذشته باشد، ارورهای متفاوتی در دستگاه روی می دهد. اما به طور کلی می توان برخی از ایرادات را از رایج ترین ارورهای پرینتر hp به حساب آورد.

به عبارت دیگر همواره برخی از مشکلات وجود داشته که در اغلب پرینترها احتمال روی دادن آنها وجود دارد. در ادامه برخی از رایج ترین ارورها را بررسی می کنیم. البته توجه داشته باشید که ممکن است ایرادات دیگری نیز در پرینتر اچ پی مشاهده شود که در اینجا به آن اشاره نشده است.

گیر کردن برگه در پرینتر

ممکن است هنگام پرینت گرفتن، برگه چند بار و پشت سر هم در پرینتر گیر کرده و مچاله شود. جهت رفع ارورهای پرینترhp در این حالت احتمالا تکه ایی از کاغذ در قسمتی که کاغذ را به داخل میکشاند، گیر کرده باشد. جهت رفع ارورهای پرینترhp ، زبانه های پرینتر را باز کرده و قسمت های مختلف را نگاه کنید و کاغذ را پیدا کرده و بیرون بکشید. البته پنلی نیز زیر پرینتر وجود دارد ، بنابراین زیر پرینتر هم بررسی کنید شاید کاغذ آنجا گیر کرده باشد. اگر کاغذ را در پنل زیر پرینتر دیدید، با احتیاط آن را بیرون کشیده و آزاد کنید.

همچنین رطوبت نیز ممکن است باعث شود برگه ها درون پرینتر گیر بیفتند که این امر بیشتر در پرینترهای قدیمی اتفاق میفتد.بنابراین همواره برگه ها را خشگ نگه دارید و تا زمان استفاده، تمام برگه ها در یک بسته بندی باشند تا مرطوب نشوند.

برگه پرینت نمی شود

این یک مشکل کلی است و احتمالات زیادی برای آن وجود دارد. ابتدا دستگاه پرینتر را بررسی کنید و ببینید چراغ Error روشن هست یا خیر. سپس بررسی کنید کاغذ در جای مناسب خود قرار داشته باشد. اقدام بعدی محفظه قرارگیری کارتریج است که نباید خالی باشد. پرینتر به دستگاهی که میخواهیم پرینت بگیریم از طریق کابل usb یا بی سیم، ارتباط داشته باشد.

در پرینترهای قدیمی، باید حالت چاپ کننده پیش فرض را انتخاب کنید پس وارد کنترل پنل شده از بخش Devices and printers، بررروی پرینتری که میخواهید استفاده کنید کلیک راست کرده و گزینه set as default را زده تا آن پرینتر به صورت پیش فرض انتخاب شود. همچنین در برنامه ایی که میخواهید پرینت بگیرید، دستگاه صحیح را باید انتخاب کرده باشید. شرکت HP بخشی با نام Print and scan doctor دارد . این بخش به شما کمک میکند تا جهت رفع ارورهای پرینترhp به راحتی اقدام نمایید.

صفحه خوب پرینت نمی شود

معمولا امکان اندازه دادن به صفحات در سایزهای دلخواه جهت پرینت وجود دارد، با این وجود، برخی صفحات وب مناسب پرینت گرفتن نمیباشند و مشکلات زیادی هنگام چاپ پیش می آورند. جهت رفع ارورهای پرینترhp در حالتی که صفحه خوب پرینت نمی شود به این ترتیب عمل کنی ؛

در مرورگر اینترنت اکسپلورر، گزینه ایی وجود دارد به نام print preview. با استفاده از این گزینه شما میتوانید نسخه یی از آنچه میخواهید چاپ کنید، قبل از پرینت گرفتن ببینید و اگر مورد پسند بود، اقدام به چاپ نمایید.گزینه land scape نیز صفحات را عریض میکند و به همین دلیل در پرینت صفحات وب توصیه نمیشود.

اتمام کارتریج

طبیعی است که با تمام شدن کارتریج، دیگر قادر به پرینت گرفتن نمیباشید. البته دستگاه پرینتر قبل از تمام شدن کارتریج، به شما پیغام میدهد. بسته به اینکه کاربر اداری باشید یا خانگی، عمر کارتریج نیز متفاوت است. در مورد کاربران اداری، چون تعداد پرینت بالاست، معمولا کارتریج نیز زود خشک میشود و باید اقدام به تعویض نمایید ولی در کاربران خانگی با مصرف پایینتر از پرینتر، کارتریج عمر بیشتری خواهد کرد. جهت رفع ارورهای پرینترhp ، هنگاهی که پیغام تعویض کارتریج را دریافت کردید، اقدام به تهیه کارتریج نمایید ولی تا زمانی که کارتریج کمرنگ  ویا متوقف نشده، کارتریج جدید را نصب نکنید.

پرینت شدن برگه سفید

در این حالت هر بار برگه ایی سفید پرینت میشود. مسیر زیر را جهت رفع ارورهای پرینترhp طی کنید: به کنترل پنل بروید، در بخش Devices and printers برروی پرینتر کلیک راست کنید گزینه Printing Preferences  را انتخاب کرده و به قسمت Seperator pages برسید. در پرینترهای HP، میتوانید دوبار برروی اسم پرینتر کلیک کرده و سپس برروی customize دوبار کلیک کنید و به بخش تنظیمات پیشرفته یا Advance بروید. در این بخش با دکمه اختصاصی Seperator pages، تنظیمات را انجام دهید.

برگه پرینت شده دارای کیفیت پایینی می باشد

مسدود شدن نازل جوهر در پرینترهای جوهر افشان و یا اشتباه چاپگر در پخش رنگها، میتوانند از دلایل پرینت بی کیفیت برگه باشند. جهت رفع ارورهای پرینترhp ، هد پرینتر را پاک کنید، به احتمال قوی مشکل حل خواهد شد. جهت این کار گزینه ایی در کنترل پنل پرینتر وجود دارد و یا میتوان نرم افزار پرینتر را از طریق کامپیوتر دستکاری کرد.

تعمیر پرینتر hp

در صورت بروز مشکل در پرینتر اچ پی، تعمیر آن امری ضروری محسوب می شود. تعمیرات پرینتر HP شامل رفع خطاها، عیب یابی، تعمیر و تعویض قطعات می باشد. یکی از مهمترین موضوعاتی که در رابطه با تعمیر پرینتر اچ پی باید مورد توجه قرار گیرد این است که انجام سرویس های دوره ای منظم می تواند تا حد زیادی از تعمیرات مکرر دستگاه جلوگیری کند. بسیاری از خرابی های پرینتر، ناشی از عدم انجام سرویس های دوره ای و تعویض به موقع قطعات مصرفی است.

با این حال، پرینتر دستگاهی است که بی نیاز از تعمیر نخواهد بود. با توجه به مشکلاتی که برای این دستگاه بروز می کند ممکن است نیاز به تعمیراتی همچون تعمیر یونیت لیزر، تعمیر درام، تعویض کارتریج، تعمیر کاغذکش، تعویض غلطک، تعویض مگنت، تعمیر مین برد، تعمیر و تعویض فیوزینگ و مواردی از این قبیل داشته باشد.

نمایندگی اچ پی و دیگر واحدهای تعمیرات

در تلاش است تا با همکاری نیروهای زبده و مجرب این مرکز، بالاترین سطح کیفی خدمات را در زمینه‌ی فروش، تعمیرات و آموزش به تمامی هموطنان گرامی ارائه نماید. بهره مندی کارشناسان مرکز  از تجهیزات تخصصی تعمیر و  سبب گشته تا سطح کیفی خدمات ارائه شده در این مرکز ارتقاء یافته و رضایت بیش از پیش کاربران  اچ پی را سبب گردد. نمایندگی اچ پی با تلفیق دو پارامتر ضروری «تخصص» و «دانش» توانسته است .

تخصصی ترین خدمات را در  حوزه های فروش، آموزش و تعمیر به مشتریان، هموطنان و همکاران خویش ارائه نموده و نیازهای آنان را برآورده سازد. خدمات مرتبط با آموزش در مرکز ، خدمات مرتبط با فروش در  و خدمات مرتبط با تعمیر در مرکز تعمیرات اچ پی به مراجعان گرامی ارائه می گردد. نمایندگی  اچ پی در طول سالهای اخیر بر ترمیم و تعمیر  سبب گشته است . کارشناسان این مرکز موفق به رفع تمامی ایراداتی ریز و درشتی گردند که ممکن است به هر روی در محصولات اچ پی ایجاد شده باشند. خدمات مرتبط با ترمیم و تعمیر قطعات پرینتر اچ پی تنها یکی از خدمات ارائه شده در این مرکز است. سایر واحدهای تعمیرات اچ پی در بخش زیر معرفی می گردند.

ارورهای پرینتر hp ، زمانی ظاهر می شوند که دستگاه، در یکی از قسمت ها دچار مشکل شده باشد و فرایند چاپ آن، مختل شود. در این مواقع، خطاهای پرینتر اچ پی ، به صورت کدهای مختلف، روی نمایشگر پرینتر ظاهر می شوند که کمک زیادی به تعمیر و سرویس پرینتر می کنند. اگر شما، معنی این کدها را بدانید، به راحتی می توانید عامل خرابی پرینتر را شناسایی کنید. در این مقاله، به تعدادی از و روش های رفع آنها می پردازیم.

بررسی ارورهای پرینتر hp

وقتی پرینتر شما در عملکرد خود دچار خطا می شود، ظاهر شدن کدهای خطا و اختلال در عملکرد دستگاه، طبیعی است. نمایش کدها، برای جلوگیری از جدی شدن مشکل پرینتر و کمک به کاربر برای یافتن منشا بروز مشکل است. ما در این مطلب، تلاش کرده ایم تا رایج ترین خطاهای چاپگر اچ پی را به شما معرفی کنیم. موجود نبودن شارژ کارتریج، پر شدن حافظه، خطای گرم شدن، خطای حافظه و پیکربندی I / O و تعدادی از کدهای خطای دستگاه، از جمله ارورهای پرینتر hp هستند که در ادامه، آنها را به شما معرفی می کنیم.

ارورهای پرینتر hp ، زمانی ظاهر می شوند که دستگاه، در یکی از قسمت ها دچار مشکل شده باشد و فرایند چاپ آن، مختل شود.

موارد زیر، از رایج ترین ارورهای چاپگر اچ پی هستند:

موجود نبودن کارتریج EP

یکی از ارورهای پرینتر hp ، موجود نبودن کارتریج  EP است که نشان می دهد کارتریج به درستی نصب نشده است یا شناسایی نمی شود. با نصب دوباره ی کارتریج، می توانید این خطا را برطرف کنید. ممکن است گاهی برای رفع این خطا، نیاز به انجام برخی تنظیمات یا حتی تعویض کارتریج داشته باشید.

پر شدن حافظه

این ارور از خطاهای چاپگر اچ پی است و زمانی به نمایش در می آید که حجم کار دستگاه، بیشتر از حد مشخص باشد. این ارور را می توانید با کاهش حجم کاری، از بین ببرید. برای این کار، DPI  را کاهش دهید یا گزینه collate را غیر فعال کنید.

خطای گرم شدن

در بیشتر موارد، خطای گرم شدن، نشان دهنده آسیب دیدگی کابل یا مشکلات درایور پرینتر است. این خطا با خاموش و روشن کردن دستگاه برطرف می شود.

خطای حافظه

خطای حافظه، یکی از ارورهای پرینتر hp  است که اگر تراشه کارتریج ایراد داشته باشد، نمایش داده می شود. البته نصب نادرست پرینتر هم می تواند باعث ظاهر شدن این ارور شود. برای از بین بردن این خطا، بهتر است دستگاه را یک بار خاموش و روشن کنید. اگر مشکل دستگاه حل نشد، چاپگر را دوباره در سیستم نصب کنید. اما اگر این خطا همچنان ادامه پیدا کرد، باید پرینتر خود را، به یک مرکز  مجاز و معتبر بسپارید.

پیکربندی  I / O

خطای مربوط به پیکربندی، یکی از ارورهای رایج پرینترهای اچ پی است که معمولا با کد 22 نمایش داده می شود. این خطا، نشان دهنده وجود مشکل بین کامپیوتر و پرینتر است. برای حل این مشکل، کابل رابط بین کامپیوتر و پرینتر را تعویض کنید و اگر مشکل حل نشد، به یک مرکز معتبر ، مراجعه کنید.

رایج ترین کدهای خطای چاپگر اچ پی

موارد زیر، برخی از کدهای ارور پرینتر hp و روش های رفع آنها هستند:

ارور 13.XX PAPER JAM [LOCATION]

گیر کردن کاغذ در پرینتر، از ارورهای پرینتر hp  است که با این کد نشان داده می شود. اگر هیچ برگه ای در دستگاه نبود، احتمالا سنسور ها خراب شده اند یا شکسته اند. به جای عبارت  LOCATION، قسمتی که دچار خرابی شده است، نشان داده می شود.

ارور 21 PAGE TOO COMPLEX

این کد نشان می دهد که فایل ارسال شده به دستگاه، بسیار سنگین است. اگر فایل مورد نظر شما، حاوی تعداد زیادی گرافیک، عکس، فیلم یا موارد مشابه باشد، در این صورت احتمال نمایش این ارور از خطاهای چاپگر اچ پی، بسیار زیاد است.

ارور 49XX PRINTER ERROR

یکی دیگر از ارور های پرینتر hp، ارور 49 XX PRINTER ERROR است. وقتی یک مشکل یا نقص نرم افزاری در دستگاه و یا سیستم عامل مورد استفاده وجود داشته باشد، این کد خطا، نمایش داده می شود.

ارور 40 EIO x BAD TRANSMISSION

این مورد از ارورهای پرینتر hp، زمانی در صفحه نمایش چاپگر مشاهده می شود که ارتباط بین دستگاه پرینتر و  EIO، برقرار نباشد.EIO  ماژولی است که به چاپگر اضافه شده است و اتصال آن را به شبکه، راحت تر می کند.

ارور 41.5 PRINTER ERROR

گاهی به دلایل مختلف، کاغذ به موقع به سنسورهای PS102 و PS103 نمی رسد و در عملکرد چاپ مشکل ایجاد می شود. در این صورت، کد خطای 41.5 PRINTER ERROR در پرینتر اچ پی، مشاهده می شود.

ارور 41x PRINTER ERROR

یکی دیگر از ارور های پرینتر hp که معمولا کاربران با آن مواجه می شوند، 41x PRINTER ERROR  است. این کد نشان دهنده خطا در روند چاپ است. این خطا، معمولا ناشی از خرابی برد کنترلر است.

ارور 20 INSUFFICIENT MEMORY

کد 20  INSUFFICIENT MEMORY، از مهم ترین ارورهای پرینتر hp است که اگر میزان داده بیشتر از حافظه باشد و دستگاه ظرفیت آن را نداشته باشد، روی نمایشگر آن، ظاهر می شود.

ارور 13.1 PAPER JAM OPEN INPUT TRAYS

اگر ارور 13.1 PAPER JAM OPEN INPUT TRAYSرا در پرینتر hp خود مشاهده کردید، بدانید که برگه، در سینی کاغذ گیر کرده است. بنابراین، بعد از دیدن این کد در نمایشگر، سینی کاغذ دستگاه را چک کنید.

ارور 41.3 UNEXPECTED PAPER SIZE

ارور 41.3 UNEXPECTED PAPER SIZE یکی از ارورهای پرینتر hp است که در بعضی مواقع، صادر می شود. این کد بیانگر این است که دستگاه، سایز کاغذ برای پرینت گرفتن را تشخیص نمی دهد. اگر دو یا چند کاغذ به یکدیگر چسبیده باشند یا نگهدارنده کاغذ خراب باشد، باز هم این کد به نمایش در می آید.

شارژ کارتریج توسط شرکت ما به دو صورت شارژ کارتریج در محل مشتری و شارژ کارتریج در تعمیرگاه انجام می‌شود. برای دریافت خدمات و هماهنگی شارژ کارتریج یا دریافت قیمت شارژ کارتریج، کافیست در این صفحه روی مدل کارتریج خود کلیک کنید.

نظر خود را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا