ریموت داکت اسپلیت
ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت ، یکی دیگر از لوازم جانب و کاربردی داکت اسپلیت و کولر گازی است که برای استفاده از امکانات و قابلیت های آنها ها میتواند در کنار ریموت کنترل سیار مورد استفاده قرار گیرد. برخی ها ریموت کنترل های دیواری را ریموت کنترل « ثابت » یا « باسیم » هم مینامند.
برای اینکه بتوان به خوبی قابلیت ها و ویژگی های ابن نوع محصولات را فعال نمود، میبایست علاوه بر آشنایی با دکمه هایی که بر روی ریموت کنترل سیار (بی سیم) وجود دارد، با دکمه هایی که بر روی ریموت کنترل دیواری (ثابت یا باسیم) هر یک از مدل های داکت اسپلیت تعبیه شده نیز آشنا بود؛ هر چند که عملکرد تمامی دکمه های ریموت کنترل سیار و دیواری مشابه یکدیگر است.
ذکر این نکته ضروری است که، چنانچه شما با نحوه کار ریموت کنترل کولر گازی یا داکت اسپلیت یک برند آشنا باشید، قطعاً در استفاده از ریموت کنترل دیواری هیچ مشکلی نخواهید داشت.
ما در مجموعه خدمت نت، پیشتر در سلسه مقالاتی به آموزش ریموت کنترل اکثر برندهای کولر گازی موجود در بازار ایران پرداختهایم و سایر برندهایی را که آموزش ندادهایم، عملکردی مشابه این ریموت کنترل ها داشته اند. شما با فراگیری نحوه کارکرد هر یک از ریموت کنترلهایی که نام آنها در ادامه قرار داده شده است، میتوانید به راحتی با تمامی ریموت کنترل های برندهای مختلف کولر گازی و داکت اسپلیت کار کنید.
- ریموت کنترل کولر گازی گرین
- ریموت کنترل کولر گازی دایکین
- ریموت کنترل کولر گازی میدیا
- ریموت کنترل کولر گازی بوش
- ریموت کنترل کولر گازی هایسنس
- ریموت کنترل کولر گازی گری
شما می توانید با جستجوی هر یک از عناوین بالا، آموزش مرتبط با آن را در در بخش مربوط به مشاهده فرمایید.
همانطور که اشاره شد، داکت اسپلیت ها و کولر گازی ها معمولاً دارای ریموت کنترل هایی هستند که به آنها ریموت کنترل دیواری (ثابت یا باسیم) گفته میشود و بر عکس ریموت کنترل های معمولی (سیار یا بی سیم)، بر روی دیوار نصب میگردند.
هر برند یا مارک داکت اسپلیت، مدل خاصی از ریموت کنترل دیواری را ارائه نموده است که شامل دکمه های متعددی است. ما در این مقاله قصد داریم تا به صورت جامع به بررسی و آموزش تمامی دکمه هایی که بر روی ریموت کنترل دیواری این نوع محصولات قرار دارد بپردازیم.
قبل از آغاز آموزش، میبایست این نکته را یادآور شویم، چنانچه داکت اسپلیت شما، از نوع محصولات ال جی، محصولات سامسونگ، محصولات مدیا، محصولات گودمن، محصولات میتسوبیشی، محصولات دایکین و یا هر برند دیگری باشد، اصلاً جای نگرانی نیست، ما سعی کردهایم تا تمامی بخش های ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت ها را به صورت یکجا و بدون نام بردن برند خاصی آموزش دهیم.
این اطمینان را به شما میدهیم که بیش از 95 درصد ریموت کنترل های دیواری داکت اسپلیت در این مقاله آموزشی پوشش داده شده است.
برای آشنایی شما با کارکرد ریموت کنترل ها، ما به عنوان نمونه، تصویر 2 مورد از ریموت کنترل های دیواری داکت اسپلیت را انتخاب نموده و تمامی بخش ها را معرفی مینماییم تا شما با این نوع ریموت کنترل ها آشنا شوید.
ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت ال جی
1- نمایشگر ( صفحه نمایش )
اکثر ریموت کنترل های دیواری دارای یک صفحه نمایشگر هستند که تمامی فعالیت های دستگاه را نمایش میدهند. این نمایشگرها به نحوی جایگزین نمایشگرهای روی پنل هستند، چون در داکت اسپلیت ها، همانند کولر گازی ها، صفحه نمایشی بر روی یونیت داخلی (پنل) وجود ندارد.
2- on /off دکمه خاموش و روشن
دکمههای خاموش و روش کردن دستگاه هستند. برای روش کردن از دکمه ON و برای خاموش کردن از دکمه OFF استفاده میشود.
3- TEMP دکمه افزایش و کاهش دما
به وسیلهی این دکمهها ، شما بنا به نیازتان دمای محیط را افزایش یا کاهش میدهید. شما برای افزایش دما از فلش بالا و برای کاهش دما از فلش پایین استفاده میکنید.
4- چراغ ریموت کنترل
5- درپوش دکمه ها
این قسمت یک درپوش است که سایر دکمه های ریموت کنترل دیواری ال جی در زیر آن قرار دارد. دکمه های موجود در زیر درپوش، در قسمت آموزش جامع ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت معرفی شده است.
ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت گری
1- نمایشگر ( صفحه نمایش )
اکثر ریموت کنترل های دیواری دارای یک صفحه نمایشگر هستند که تمامی فعالیت های داکت اسپلیت را نمایش میدهند. این نمایشگرها به نحوی جایگزین نمایشگرهای روی پنل هستند، چون در این نوع محصولات، همانند کولر گازی ها، صفحه نمایشی بر روی یونیت داخلی وجود ندارد.
از این دکمه برای فعال کردن یا غیرفعال کردن برخی از قابلیت های داکت اسپلیت مورد استفاده قرار میگیرد.
3- Function
با این دکمه برخی از عملکردهای دستگاه قابل دسترسی و تنظیم میباشد.
4- دکمه افزایش یا کاهش
این دکمه در واقع همان دکمه UP و DOWN یا دکمههای بالا و پایین است که برای تنظیم میزان دما به کار میروند .شما میتوانید با این دکمهها دما را افزایش یا کاهش دهید. همچنین در زمان تنظیم timer از این دکمه ها استفاده میگردد. این دکمه عملکردی مشابه دکمه های TEMP در ریموت کنترل دیواری ال جی و برخی دیگر از برندها دارد.
5- Mode دکمه تنظیم حالت
این دکمه، یکی از کاربردیترین دکمههای هر ریموت کنترلی است. هر بار که این دکمه را فشار دهید، یکی از حالتهایی که در زیر توضیح داده شده است به نمایش درخواهد آمد که شما میتوانید با توجه به نیازتان روی حالت دلخواه تنظیم کنید.
- AUTO ( خودکار ) : با انتخاب این گزینه، دستگاه روی حالت خودکار ( اتوماتیک ) تنظیم میگردد و دمای داکت اسپلیت را بنا بر دمای مورد نیاز شما تنظیم میکند.
- FAN ( باد زدن ) : با انتخاب این حالت داکت اسپلیت در حالت فن قرار میگیرد. یعنی به این صورت که کندانسور یا موتور کاملاً خاموش میشود و فقط فن کار میکند. بیشتر مناسب فصل بهار است.
- COOl ( سرد ) : این گزینه مختص فصل گرما میباشد و با فعال کردن آن داکت اسپلیت هوای سرد تولید میکند.
- HEAT ( گرم ) : این گزینه مختص فصل سرما میباشد و با فعال کردن آن دستگاه هوای گرم تولید میکند.
- DRY ( خشک ) : با انتخاب این گزینه ، فرایند تهویه مطبوع و کاهش رطوبت موجود در هوا آغاز میگردد . این گزینه داکت اسپلیت شما را در حالت خشک یا رطوبتگیر قرار میدهد.
با استفاده از این دکمه، شما میتوانید با تنظیم سرعت فن میزان حجم جریان هوای خروجی از داکت اسپلیت یا کولر گازی را به دلخواه و بر اساس نیازتان در چهار حالت قرار دهید:
- خودکار
- حالت کم
- حالت متوسط
- حالت زیاد
7- on /off دکمه خاموش و روشن
دکمههای خاموش و روش کردن داکت اسپلیت هستند. برای روش کردن از دکمه ON و برای خاموش کردن از دکمه OFF استفاده میشود.
8- TIMER دکمه حالت تنظیم زمان ( حالت تایمر )
با استفاده از این دکمه، میتوانید داکت اسپلیت را برای زمان مشخصی تنظیم کنید و با زدن مجدد این دکمه، حالت تایمر را لغو کنید. با این دکمه زمانی را برای روشن یا خاموش شدن خودکار در نظر میگیرید.
حال که به صورت نمونه با 2 مورد از ریموت کنترل های دیواری داکت اسپلیت ها آشنا شدید، در ادامه، به صورتی جامع، کارکرد هر یک از دکمه ها و بخش هایی موجود بر روی ریموت کنترل دیواری تمامی برندهای داکت اسپلیت را به صورت یکجا خدمت شما همراهان خدمت نت، تشریح میکنیم.
اما قبل از پرداختن به سایر دکمه ها و بخش های ریموت کنترل های دیواری داکت اسپلیت، ذکر این نکنه ضروری است که، چنانچه داکت اسپلیت شما، از نوع داکت اسپلیت ال جی، داکت اسپلیت سامسونگ، داکت اسپلیت مدیا، داکت اسپلیت گودمن، داکت اسپلیت میتسوبیشی، داکت اسپلیت دایکین و یا هر برند دیگری باشد، با این آموزش، قطعا برای کارکردن با بخش های ریموت کنترل دیواری آنها مشکلی نخواهید داشت.
آموزش جامع ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت
در ادامه قصد داریم تا به بررسی سایر بخش ها و دکمه هایی که ممکن است بر روی ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت سایر برندها قرار داشته باشد بپردازیم. با ما همراه باشید.
1- نمایشگر یا صفحه نمایش:
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
2- MODE دکمه تغییر حالت عملکرد دستگاه
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
3- TEMP دکمه افزایش و کاهش دما
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
4- ON/OFF دکمه خاموش و روشن
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
5- TIMER دکمه حالت تنظیم زمان ( حالت تایمر )
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
این قسمت قبلاً تشریح گردید.
عملکردی مشابه مورد 6 دارد.
8- SWING دکمه هدایت باد کولر
اگر این دکمه را فشار دهید، جهت وزش باد یا هوای تولید شده داکت اسپلیت را هدایت میکند.( شاید به نحوی مشابه چرخیدن پنکه که باد را به اطراف پخش میکند ). این تغییر جهت وزش باد از طریق حرکت بالا و پایین پرههای که در داخل پنل وجود دارد انجام میشود.
شما با استفاده از این دکمه میتوانید جریان باد را در سه جهت تغییر دهید.
10- SLEEP دکمه حالت خواب
هر زمانی که شما این دکمه را فشار دهید ( چه زمانی که دستگاه روشن باشد و چه زمانی خاموش باشد) ، حالت خواب برای داکت اسپلیت فعال میگردد. حالت خواب باعث میشود تا زمانی که شما در حال استراحت یا خواب هستید، دمای فضا تا مدت زمانی که شما تنظیم کردهاید، متعادل نگه داشته شود و از سرد یا گرم شدن نامتعادل جلوگیری کند. در چنین حالتی دور فن کاهش مییابد.
11- TURBO دکمه فعالیت حداکثری
افرایش حداکثری فعالیت داکت اسپلیت با فشردن این دکمه اجرا میشود. در واقع قابلیت Turbo حالتی است که در آن دستگاه با بالاترین قدرت ممکن کار میکند. در برخی مدل ها ، این قابلیت با عنوان JET COOL وجود دارد.
این دکمه مختص تمیز کردن خودکار فیلترهاست. چنانچه این دکمه را بفشارید، عملکرد تمیز کردن خودکار فیلترها فعال میشود. عمدتاً این عملکرد قبل و بعد از حالت خنک کردن و رطوبتگیری قابل استفاده است.
13- POWER دکمه خاموش / روشن
عملکردی مشابه مورد 4 دارد.
هر زمانی که نیاز به تهویه هوا دارید، با فشردن این دکمه، داکت اسپلیت به صورت خودکار هوای نامطبوع محیط داخل را تخلیه میکند.
عملکردی مشابه مورد 8 دارد.
16- Set دکمه تنظیم
عملکردی مشابه مورد 3 دارد.
چنانچه شما برای داکت اسپلیت تایمر خاصی را تنظیم کرده باشید، مثلاً حالت خواب را تنظیم کرده باشید، با زدن این دکمه میتوانید آن تایمر را قطع کنید.
با فشردن این دکمه، دستگاه به صورت هوشمند دمای محیط را بین دمای معینی ( معمولاً بین 24 تا 30 درجه سانتیگراد) تنظیم میکند. در واقع با زدن این دکمه در مصرف انرژی صرفهجویی میشود.
19 – Quiet دکمه سکوت
با زدن این دکمه ، زمانی که داکت اسپلیت در حال کار کردن است، صدای نویز و به طور کلی صدای دستگاه تا حد ممکن کاهش پیدا میکند.
20- good sleep دکمه تنظیم حالت خواب
عملکردی مشابه مورد 10 دارد.
21- Clock دکمه تنظیم ساعت
از این دکمه برای تنظیم ساعت استفاده میشود. شما با استفاده آن میتوانید ساعت جاری روز را تنظیم نمایید.
22- ECONO COOL
این دکمه در واقع مشابه دکمه SWING ( دکمه مورد 8 ) در ریموت سایر کنترل ها است. اگر این دکمه را فشار دهید، باعث گردش باد یا هوای تولید شده کولر میگردد. برای لغو کردن این قابلیت، مجدد یکبار دیگر این دکمه را فشار دهید.
23- POWERFUL COOL دکمه افزایش عملکرد
عملکردی مشابه مورد 11 دارد.
عملکردی مشابه مورد 3 دارد.
کلام تکمیلی : شاید این سؤال برای خیلی از شما عزیزان پیش بیاید که نقش ریموت کنترل دیواری داکت اسپلیت چیست و اصلاً چه نیازی به آن است؟ در پاسخ باید 2 نکته را بیان کنیم:
- از این ریموت کنترل ها علاوه بر استفاده در مواقع عادی، در مواقعی که ریموت کنترل سیار (بی سیم) دچار مشکل شود (باطری نداشته باشد یا خراب باشد) میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
- از آنجایی که یونیت داخلی (پنل) داکت اسپلیت ها عمدتاً مانند کولرهای گازی دارای صفحه نمایش و دکمه هایی بر روی پنل نمیباشند، وجود چنین ریموت کنترل هایی در واقع جایگزین امکانات موجود بر روی پنل است.
جهت مشاهده انواع کولرگازی ال جی به همراه مشخصات و قیمت اینجا کلیک کنید
بهترین داکت اسپلیت با توجه به مدل و ظرفیت دستگاه متفاوت است. جهت خرید انواع داکت اسپلیت میتوانید در وب سایت ما اقدام کنید.