جذب نیروی جدید برای آبرسانی روستایی
رئیس مرکز جهاد آبرسانی از صدور فراخوانی برای گروه های جهادی و مردم نهادم تخصص برای پروژه بزرگ آبرسانی روستایی گفت: در ماههای آتی همایشی را در همین باب و با هدف جذب گروههای متخصص برای انجام کارهای جهادی در کشور برگزار خواهیم کرد.
میثم جعفرزاده در گفتوگو با دکترنامه، با بیان اینکه یکی از دلایل تشکیل جهاد آبرسانی استفاده از ظرفیتهای مردمی است، اظهار کرد: از ظرفیت مردمی میتوان به عنوان یک ظرفیت پرتوان که همیشه یار و بازوی جهاد آبرسانی بودند نام برد، این بخش نقش مهمی در پروژه آبرسانی داشته و خواهد داشت.
وی با بیان اینکه هنوز نتوانستهایم از گروههای تخصصی در این حوزه بهره کافی ببریم، گفت: اگر بتوانیم با یک فراخوان برای گروههای جهادی و مردم نهاد انجام دهیم، قطعا میتوانیم یکپارچه سازی فنی داشته باشیم و اگر بتوانیم مدل یکپارچه سازی فنی را در گروههای جهادی اجرایی کنیم در مشکلاتی که در کشور داریم نیز میتوانیم از این مدل استفاده کنیم.
رئیس مرکز جهاد آبرسانی با اشاره به همایشی که در آنلاین ماه در همین راستا برگزار خواهد شد، تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم از گروههای جهادی بهره کامل را ببریم و دانش و اطلاعات خود را در اختیار این گروهها بگذاریم همایشی برگزار و به غیر از دورههای تئوری حتما در یکی از استانها دورههای عملیاتی برگزار خواهیم کرد و هدف این است که بتوانیم بیشترین بهره را ببریم.
جعفرزاده با بیان اینکه در اجرای پرویه آبرسانی هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی باید مطلوبیت کامل وجود داشته باشد و این مطلوبیت نیز با حرکت جهادی اتفاق میافتد، اظهار کرد: در حرکت جهادی میزان خطا کاهش و سرعت پروژه افزایش پیدا کند که این دو موضوع اهمیت زیادی دارد.
وی با بیان اینکه سبک کارکردی این مجموعه نظارتی است، گفت: جدا از بحث کنترل و پیشرفت پروژه در تهران به صورت کاملا حضوری و میدانی روی مجموعه وزارت نیرو نظارت وجود دارد، همچنین در استانها ناظر منطقهای مستقر کردهایم که کار به خوبی پیش برود.
به گفته رئیس مرکز جهاد آبرسانی گزارش هفتگی از نحوه عملکرد پروژهها منتشر میشود و نقاط قوت و ضعف را به طور کامل بررسی میکنیم تا تصمیمگیری صورت بگیرد. درواقع هر هفته گزارشها به صورت مکتوب در اختیار وزیر نیرو قرار میگیرد و دستورات لازم به طور کامل ابلاغ میشود، صورت وضعیتها و نظارتها از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب انجام میشود و در کل دو نوع نظارت ملی و ستادی وجود دارد.
جعفرزاده با بیان اینکه هرچه نگاه محرومیتزدایی به صورت جدیتری وجود داشته باشد میتوانیم کار جهادی را به خوبی پیش ببریم اظهار کرد: با همکاری دستگاههای ذیربط میتوانیم کار را به سرعت و با کیفیت بالا پیش ببریم.
وی با اشاره به لزوم همکاری استانداران در استانهای مختلف برای بحث آبرسانی روستایی اظهار کرد: هرچه همکاری بین سازمانها بیشتر باشد با سرعت بالاتری میتوانیم کار را پیش ببریم، جهاد آبرسانی یک پروژه بزرگی است، مجلس شورای اسلامی قوانینی را وضع میکند به همین دلیل حضور و تصمیمگیری آن در حوزه عملکرد روستایی و محرومین موثر است هرچه نگاه محرومیتزدایی بیشتر باشد بهتر میتوان این پروژهها را پیش ببریم.
جعفرزاده با بیان اینکه جهاد آبرسانی از جهات مختلفی مورد توجه است که اگر هر کدام از آنها مورد غفلت واقع شود نمیتوان به موضوع آبرسانی توجه کرد، اظهار کرد: این طرح یکی از بزرگترین پروژههای کشور در حوزه عمرانی بوده که لازم است از تمام جهات فنی و اطلاعرسانی مورد توجه واقع شود.
انتهای پیام