نکات مربوط به قبل از اسباب کشی منزل
چگونه برای اثاث کشی آماده شویم؟
وقت آن رسید که سرانجام به خانه جدید خود نقل مکان کنید. وقتی می خواهید به خانه جدیدی اثاث کشی کنید، پیشنهاد می کنیم همه چیز را با نظم بسته بندی کنید. شاید از خود بپرسید وقتی قرار است همه چیز مجدداً در منزل جدیدتان چیده شود، چه نیازی به بسته بندی اصولی است؟ توجه به نکات قبل از اثاث کشی شما را از آشفتگی های فرایند اثاث کشی دور می کند.
اگر حداقل یک بار هم تجربه اثاث کشی را داشته اید، حتماً توجه کردید که چگونه در زمان بسته بندی اثاثیه، با طوفانی از بی نظمی و درهم ریختگی مواجه می شوید؛ این همان چیزی است که فرایند بسته بندی وسایل را قبل از اثاث کشی خسته کننده و زمانبر می کند. از آنجا که نمی خواهیم زمان و انرژی بیش از حدی صرف اثاث کشی کنیم، باید به اصول و نکات ویژه ای توجه کنیم. انتخاب یک باربری مناسب کمک قابل توجهی به شما میکند .در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به نکات مهمی که قبل از اثاث کشی باید به آن ها توجه کرد، بپردازیم.
کارهایی که قبل از اسباب کشی باید انجام دهیم
قبل از اسباب کشی چیکار باید کنیم؟ تاحالا به این فکر کردید که تا روز اثاث کشی چکار کنید؟ همیشه طبق گفته پدر و مادرمان پیش میرفتیم، یعنی بدون داشتن هیچ برنامه معینی نسبت به جابجایی اقدام میکردیم که عملا نتیجه بخش هم بود. ولی امروزه با وجود گرفتاری ها و دغدغههای روزانه، یک مقدار کار ما در جلو بردن فرآیند اثاث کشی سخت تر شده است . متخصصین ما در حمل بار تهران در خدمت شما هستند
بودجهای برای اینکار در نظر بگیرید
قبل از اینکه کاری را برای اثاث کشی شروع کنید اول از همه یک برآورد هزینه برای خودتان انجام دهید تا از قیمت نهایی پروسه مطلع شوید. سپس کم کم هزینه های اضافی را برای خودتان کاهش دهید تا از مدیریت هزینه اسباب کشی غافل نشوید.
به چک لیستتان پایبند باشید
نمیدانم مطالب قبلی ما را مطالعه کردید یا خیر ولی ما یک چک لیستی جهت انجام بهتر اثاث کشی پیشنهاد دادیم تا نکاتی که یک جابجایی نیاز دارد تا به سطح استاندارد خود برسد، رعایت شود. اگر از این چک لیست استفاده میکنید حتما به آن پایبند باشید تا خللی در روند انجام پروسه جابجایی پیش نیاید.
کل پروسه جابجایی را برنامه ریزی کنید
برنامه ریزی در تمامی کارها شما را جلوتر میاندازد. در بحث اثاث کشی هم همینطور است، یعنی اگر شما یک برنامه اصولی داشته باشید میتوانید به تمامی کارهایتان برسید بدون کوچکترین دغدغه و استرس. پس از همان ابتدا وظایفی که روی دوشتان هست را برنامه ریزی کنید.
وسایل اضافی را بفروشید
در خانه هر کسی یک سری وسایل وجود دارند که رُک بگویم نیازی به آنها نداریم. این وسایل را از سایر اثاثیه جدا کنید و سپس نسبت به فروش آن ها به عنوان جنس دست دوم اقدام کنید. همچنین میتوانید وسایلتان را به فرد نیازمند اهدا کنید. اگر هم لوازمتان کهنه و غیر قابل استفاده بود، آن ها را دور بیاندازید.
متریال مناسب تهیه کنید
اینکه چه لوازمی با چه تعداد نیاز دارید، الان وقت محاسبه آن است نه وسط بسته بندی اثاثیه منزل پس در همین روزها تعداد لوازم بسته بندی مورد نیاز خود را تخمین بزنید و از یک فروشگاه معتبر در این زمینه خریداری نمایید.
باربری مناسب را پیدا کنید
الان موقع انتخاب باربری مناسب جهت انجام پروسه جابجاییتان میباشد. بهترین راه برای انتخاب باربری پرس و جو از آشنا و فامیلی است که اخیرا اسباب کشی داشتند و از باربری مورد نظر راضی بودند. از همین افراد بپرسید که آیا قیمت و نحوه برخورد نیروهای آنها مناسب بود یا خیر؟ سپس شماره باربری را بگیرید و درمورد شرایط جابجایی و اُجرت وسایل با هم صحبت کنید.
اثاث منزل را بسته بندی کنید
پس از انتخاب باربری و تعیین نمودن زمان موردنظر، وظیفه بسته بندی لوازم منزل را بر عهده بگیرید. جمع کردن کل اثاث منزل دیگر بیشتر از یک هفته زمان نمیبرد، پس در این هفته باقی مانده تمامی لوازم خانه را بسته بندی و داخل کارتن اسباب کشی قرار دهید تا در روز جابجایی نیروهای حمل راحتتر و بهتر جهت انتقال آنها اقدام کنند.
کارتن ها را لیبل بزنید
در هنگام بسته بندی وسایل خانه، هر کارتنی که بسته بندی شد با برچسب های هشدار دهنده مشخص کنید که مخصوص کدام قسمت خانه است. با این کار در محل جدید هنگام باز کردن کارتن های اسباب کشی میدانید که کدام کارتن مخصوص کجای خانه است.
موارد ضروری را جداگانه بسته بندی کنید
نکته ای که معمولاً نادیده گرفته می شود این است که موارد ضروری باید جدا از سایر وسایل بسته بندی شوند. روز اولی که به خانه جدید اثاث کشی می کنید، به برخی از وسایل بیشتر از بقیه نیاز دارید. نمی توانید همه کارتون ها و بسته را در لحظه ورود به خانه جدیدتان باز کنید. پس بهترین راهکار این است که ملزومات ضروری خود را یکجا در کارتونی قرار دهید و روی آن علامت بزنید. قطعاً دوست ندارید بعد از پایان اثاث کشی، برای پیدا کردن مسواک خود همه بسته ها را بررسی کنید. پاک کننده، لوازم آرایشی، نخ دندان و وسایلی مانند آن ها را جداگانه بسته بندی کنید
تکنیک بسته بندی اتاق به اتاق
وقتی مشغول جمع کردن وسایل خانه قبل از اثاث کشی هستید، هر بار روی یک قسمت از خانه تمرکز کنید. بعد از اینکه بسته بندی یک اتاق تمام شد، سراغ اتاق بعدی بروید. در آن واحد به فکر بسته بندی تمام اتاق ها به صورت همزمان نباشید. چون استرس و کلافگی در زمان بسته بندی اثاثیه بیشتر خواهد شد.
از کیسه های بزرگ زباله استفاده کنید
تمام وسایل نرم خود را مانند بالش، حوله و پتو را به جای کارتون در یک کیسه زباله قرار دهید. چون این کیسه ها گنجایش بیشتری نسبت به کارتون ها دارند. همچنین می توان آن ها را به راحتی در وسیله نقلیه یا کامیون جاسازی کرد.
آرامش خود را حفظ کنید
هنگام بسته بندی وسایل خانه آرامش ذهنی خود را حفظ کنید. اگر در زمان بسته بندی چیزی را پیدا نمی کنید، وقت و انرژی خود را برای پیدا کردن یک مورد خاص تلف نکنید. دیر یا زود وسیله گم شده خود را در خانه پیدا خواهید کرد
روی همه کارتون ها برچسب بزنید
وقتی در حال بسته بندی وسایل هستید، با ماژیک یا برچسب کارتون ها را علامت گذاری کنید. خلاصه ای از محتویات هر کارتون را روی آن بنویسید. این کار به شما کمک می کند بدون باز کردن کارتون تشخیص دهید چه چیزهایی را داخل آن قرار داده اید. نام اتاق را هم روی آن بنویسید تا اثاث کش ها آن ها را در جای مناسب قرار دهند.
سخن پایانی
با توجه به نکات و تکنیک هایی که مطرح کردیم و ترفندهایی که خودتان می دانید، به سرعت می توانید وسایل خانه را بسته بندی کنید و برای اثاث کشی به منزل جدید آماده شوید. فقط کافیست منظم باشید و حتماً فهرستی از مواردی را که بسته بندی کرده اید، تهیه کنید. امیدواریم با اثاث کشی به خانه جدید زندگی تازه ای را شروع و تجربه های شیرینی را ثبت کنید. اگر می خواهید از تنش های احتمالی در زمان اثاث کشی خلاص شوید، می توانید از سرویس های معتبر اثاث کشی استفاده کنید و صفر تا صد کار را به افراد حرفه ای بسپارید.