خرید عمده دارچین
ادویه دارچین یکی از خوشمزهترین و محبوبترین ادویه های جهان است که از زمانهای خیلی دور و به عنوان یک ادویه سلطنتی مورد استفاده قرار میگرفته است. از آنجایی که این ادویه در هر خانهای یافت میشود و هر آشپزی در غذاهای مختلف از این ادویه استفاده میکند، شاید تصور کنید که هرچیزی که باید درباره دارچین بدانید را میدانید. اما دارچین خواص و فواید زیادی دارد که کمتر کسی از آنها اطلاع دارد. به همین منظور امروز در این مقاله شما را با خواص دارچین، نحوه مصرف دارچین، خرید دارچین درجه یک و … آشنا خواهیم کرد.
دارچین چیست؟
دارچین یک ادویه باستانی است که از پوست گونهای از جنس درختان همیشه سبز cinnamomum که به خانواده لورل تعلق دارند به دست میآید. محبوب ترین انواع دارچین بومی سریلانکا و دارچین کاسیا است. در عهد باستان، دارچین به خاطر عطر شیرین، تند و به خاطر طعمش ارزشمند بود. بر اساس یک مقاله تحقیقاتی، مصریان باستان از دارچین همراه با مر برای مومیایی کردن مرده ها استفاده میکردند و رومیها آن را در مراسم خاکسپاری میسوزاندند.
در آغاز قرن دهم، تاجران عرب دارچین را از سیلان (سری لانکا کنونی) همراه با سایر ادویه ها به اروپا آوردند. پرتغالیها تجارت دارچین را در سیلان در قرن شانزدهم به دست گرفتند و قرنها جنگ بر سر این ادویه بین آنها، سیلانی ها و استعمارگران هلندی و بریتانیایی درگرفت. اما با گذشت زمان تقاضای این ادویه بیشتر شد و دیگر مثل گذشته یک ادویه کمیاب و گرانقیمت نیست!
خرید دارچین
برای خرید دارچین درجه یک و باکیفیت میتوانید از طریق فروشگاههای آنلاین نیز اقدام کنید. اگر نیاز به خرید عمده دارچین دارید، گیاهینه شاپ آماده ارائه بهترین محصولات با بهترین کیفیت به شما میباشد. برای خرید هرگونه ادویه و داروی گیاهی به صورت عمده یا کیلویی از طریق سایت گیاهینه اقدام کنید.
انواع دارچین
دارچین دارای انواع مختلفی میباشد، اما چهار گونه اصلی دارد که عبارتند از:
- دارچین کاسیا: این دارچین فراوانترین نوع دارچین است که در هر خانهای یافت میشود. دارچین کاسیا طعم تندی دارد و از چین وارد میشود.
- دارچین سیلان: دارچین سیلان یا همان دارچین واقعی، نوعی دارچین گرانقیمت است که مصارف خاصی دارد. طعم این دارچین شیرین است و عمدتاً از سریلانکا وارد میشود.
- دارچین اندونزی: این نوع دارچین طعم لطیفتری نسبت به دارچین کاسیا دارد و همانطور که از اسمش پیداست، از کشور اندونزی وارد میشود.
- دارچین ویتنامی
ارزش غذایی دارچین
در 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده است، ارزش غذایی زیر وجود دارد:
- کالری: 6
- پروتئین: 0 گرم (گرم)
- کربوهیدرات: 2 گرم
- فیبر غذایی: 1 گرم
- کل قندها: 0 گرم
- چربی کل: 0 گرم
- کلسترول: 0 میلی گرم (میلی گرم)
- سدیم: 0 میلی گرم
- کلسیم: 26 میلی گرم
- پتاسیم: 11 میلی گرم
- منیزیم: 2 میلی گرم
- فسفر: 2 میلی گرم
- ویتامین K: 1 میکروگرم
- ویتامین A: 8 واحد بین المللی
خواص دارچین برای زنان و مردان
این ادویه دارای خواص ضد باکتری، ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. همین ویژگی باعث شده تا این ادویه برای موارد زیر مناسب باشد:
- درمان باکتری های مولد آکنه
- کاهش ناراحتی ناشی از عفونتهای مجاری ادراری
- تسکین دهنده ناراحتیهای معده
- مبارزه با بوی بد دهان، دندان درد و عفونتهای دهان
مطالعات این امکان را بررسی کردهاند که دارچین می تواند به موارد زیر نیز کمک کند:
- کنترل قند خون،
- کنترل کلسترول بالا،
- کاهش علائم آرتریت روماتوئید در برخی افراد،
- کمک به درمان ام اس،
یکی از شایعترین خواص دارچین، کمک به کاهش قندخون میباشد. احتمالا شما نیز همه جا شنیدهاید که افرادی که دارای دیابت هستند میتوانند با مصرف مقدار مناسبی از دارچین به صورت روزانه، قند خون خود را کنترل کنند.
همچنین اگر شما نیز جز زنانی هستید که با مشکلات هورمونی مانند پلی کیستیک سر میکنید، از آنجایی که دارچین به تنظیم قند خون و افزایش حساسیت بدن به انسولین کمک میکند، تا حدی مشکل پلی کیستیک و عوارض ناشی از آن را نیز کم میکند.
همچنین از دیگر خواص دارچین برای زنان میتوان به بهبود علائمی مانند تقویت بافت رحم، عفونتهای ادراری، جوشهای هورمونی، کاهش تب، کاهش دردهای قاعدگی، کنترل قند خون در دوران بارداری، تقویت سیستم ایمنی بدن و … اشاره کرد.
آیا دارچین میتواند به کاهش وزن کمک کند؟
دارچین میتواند بجای نمک و شکری که قرار است در یک سری از غذاها استفاده شود، به کار برود ولی اینکه آیا خود دارچین به تنهایی باعث کاهش وزن میشود یا خیر، امری است که صحت آن توسط محققین و پزشکان تایید نشده است.
یک مطالعه نشان داد که سینامالدئید، یک ترکیب شیمیایی که به عطر و طعم دارچین کمک میکند، ممکن است به سلولهای چربی انسان و موش در سوزاندن انرژی کمک کند.
با این حال، سلولهای چربی – که از طریق لیپوساکشن گرفته شدهاند – پس از خارج شدن از بدن با این ترکیب درمان شدند. البته مشخص نیست که با خوردن دارچین میتوانید اثر مشابهی داشته باشید یا خیر.
در کل برای کاهش وزن اول از همه ورزش و بعد رژیم غذایی صحیح پیشنهاد میشود!
نحوه انتخاب و نگهداری دارچین!
شما میتوانید تفاوت بین دارچین سیلان و کاسیا را از طریق شکل آنها تشخیص دهید: اولی به شکل تلسکوپ است و دومی از دو طرف به سمت داخل خم میشود، مانند یک طومار. همچنین دارچین سیلان آسیاب شده خرمایی، با طعمی لطیف و شیرین است، در حالی که کاسیا قهوهای مایل به قرمز، با بافتی درشتتر، و از نظر طعم و عطر تند تر است.
چگونه دارچین را مصرف کنیم؟
چوب دارچین میتواند در طول فرآیند پخت و پز به کل غذای شما یا سس آن طعم بدهد و سپس قبل از سرو دور انداخته شود. دارچین آسیاب شده را نیز میتوان مانند هر ادویه دیگری در غذاها مخلوط کرد یا روی غذاهای پخته شده، دسرها، غذاهای خوش طعم و نوشیدنی ها پاشید.
همچنین روشهای مختلف دیگری نیز برای لذت بردن از دارچین وجود دارد که عبارتند از:
- چایی دارچین: هنگام دم کردن چایی، یک تکه دارچین سیگاری یا چوب دارچین را درون قوری بیندازید و اجازه دهید تا با چایی دم بکشد، سپس آن را خارج کنید و چایی را نوش جان کنید!
- اسنشال اویل دارچین: بر اساس یک مقاله تحقیقاتی، اسنشال اویل ساخته شده از پوست، برگها و پوست ریشه درخت دارچین به دلیل عطر، طعم و خواص دارویی احتمالیشان استفاده میشوند. سینامالدئید که به دارچین طعم می دهد، اصلیترین ترکیب شیمیایی است که از روغن پوست درخت دارچین به دست میآید. روغن برگ دارچین حاوی غلظت بالایی از اوژنول است که گاهی اوقات به عنوان یک ضد عفونی کننده استفاده میشود و روغن پوست ریشه آن حاوی غلظت بالایی از کافور است.
- مکملهای دارچین: این مکملها به صورت قرص و دارو به فروش میرسند که با مصرف آنها میتوانید از خواص درمانی دارچین به همراه داروهای گیاهی دیگر بهره مند شوید.
برای اطلاعات بیشتر درباره دارچین و خرید بهترین دارچین با مناسب ترین قیمت بازار میتوانید از طریق سایت https://www.giahine.com/ اقدام کنید.