ویژگی صوتی عایق های الاستومری

عایق الاستومری صوتی ، عایقی منعطف و سبک و از جنس لاستیک که از آن به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز استفاده می شود .عایق الاستومری به صورت ورقه ای ، لوله ای و رولی در ابعاد گوناگون و ضخامت های مختلف تولید می شود .عایق های حرارتی الاستومری با درنظر گرفتن استانداردهای آمریکا و اروپا تولید می شود .

عایق الاستومری صوتی ،حرارتی – برودتی آخرین نسل از عایق های صنعتی می باشند. این عایق ها ویژگی های منحصر به فردی چون کیفیت بالا ، عمر مفید و سازگاری با محیط زیست و سهولت در اجرا و نصب دارند. خرید عایق الاستومری می‌تواند به افزایش ارزش ساختمان و بهبود انرژی‌های تجدیدپذیر در آن کمک کند . عایق الاستومری ساختار سلولی منعطف دارد ومقاومت بالایی در برابر شرایط اسیدی و قلیایی و اشعه UV دارند .

کاربرد عایق الاستومری صوتی

از عایق الاستومری صوتی به منظور محدودکردن انتقال اصوات از سقف و کف و دیوارها به فضای پیرامون در اماکن مسکونی و صنعتی استفاده می شود .عایق الاستومری رولی که به صورت ساده و موج دار در بازار موجود است به دلیل ساختار سلولی و سطح متخلخل خود نقش اساسی در کاهش صداهای ناهنجار و مزاحم را داشته و از ورود صدای ناهنجار به داخل ساختمان جلوگیری می کند. عایق های الاستومری صوتی به دو صورت موج دار و ساده ، پشت چسبدار و ساده در بازار موجود می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیش تر در مورد انواع عایق های صوتی و حرارتی – برودتی می توانید به وبسایت ما مراجعه نمایید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما که به صورت حضوری و غیرحضوری آماده پاسخگویی به شما می باشند، بهره ببرید. از عایق های الاستومری رولی ساده برای پوشاندن سطوح مخازن ، لوله های تاسیساتی و .. با توجه به شرایط آب و هوایی در ضخامت های مختلف نصب و اجرا می گردد .عایق کاری سیستم های تهویه هوا و تاسیسات ساختمانی موجب کاهش مصرف و اتلاف انرژی در محیط می شود .

انواع عایق الاستومری صوتی و حرارتی

عایق های الاستومری رولی در انواع مختلفی چون رولی ساده ، رولی با روکش آلومینیوم ، رولی پشت چسبدار و .. وجود دارد . عایق های رولی صوتی ساده و موج دار وزن سبک و انعطاف پذیر می باشد . عمر مفید این عایق ها بالاست و خاصیت ضد حریق و ضد آب بودن و مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش و مواد شیمیایی دارند .از دیگر ویژگی های منحصر به فرد عایق های الاستومری صوتی می توان به نصب و اجرای آسان آن ها اشاره کرد .

در پروژه های ساختمانی و صنعتی به منظور سرعت بخشیدن به عملیات اجرا و نصب عایق های الاستومری ، از عایق های رولی پشت چسبدار استفاده می کنند . در گذشته نصب عایق های پشم سنگ و پشم شیشه زمانبر بوده و عوارض تنفسی و پوستی فراوانی بر روی نصاب ها ایجاد می کرد . استفاده از عایق های پشت چسبدار ،علاوه بر نصب آسان ، صرفه جویی در هزینه و زمان و نیروی انسانی به همراه دارد .

از عایق الاستومری صوتی با روکش آلومینیوم جهت عایقکاری سطح هایی که نیاز به مقاومت بیش تری در برابر آسیب های فیزیکی و نور خورشید دارند از این نوع عایق استفاده می کنند .عایق های الاستومری صوتی ضریب انتقال پایینی برای اصوات و حرارت را دارند،مقاومت بالایی در برابر حرارت و بخار آب بوده و روشی مناسب و کاربردی برای صرفه جویی در مصرف انرژی محسوب می شوند .انعطاف پذیر بودن عایق ها عملیات نصب و اجرای عایق ها را آسان و سرعت بخشیده است .

جایگزین مناسبی به جای استفاده از عایق های سنتی چون ، ، یونولیت و .. برای عایقکاری کف و سقف و دستگاه ها و لوله های تاسیسات ، پمپ ، سالن تئاتر و کنفرانس،کانال های گالوانیزه ،استودیوهای ضبط صدا و .. استفاده می شود . در مقایسه با کاربردهای مهم و مزایای بسیار عایق های الاستومری قیمت این عایق ها بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد .استفاده از عایق الاستومری در کانال های تهویه هوا به منظور جلوگیری از رشد انواع کپک و قارچ استفاده می شود .عایق بدون الیاف بوده و همین امر منجر به کاهش صدا و ایجاد محیطی بی صدا می گردد .

قیمت عایق های الاستومری در مقایسه با عایق پشم شیشه نسبتا بالاست اما کاربردهای فراوان این عایق توجیه مناسبی برای افزایش قیمت این عایق صوتی می باشد .عایق های الاستومری به دو صورت لوله ای و رولی تولید می شوند . جهت اطلاع از قیمت انواع عایق های الاستومری صوتی ، حرارتی – برودتی می توانید با مشاوران ما در تماس باشید . جهت سرعت بخشیدن به عملیات نصب در پروژه های صنعتی و ساختمانی، از عایق الاستومری رولی پشت چسبدار استفاده می گردد. از آنجا که اجرا و نصب سایر عایق های قدیمی همانند پشم شیشه، زمانبر بوده عوارض پوستی و تنفسی عمده ایی برای نصابان ایجاد می کند،

استفاده از عایق الاستومری پشت چسبدار، که علاوه بر سادگی نصب، موجب صرفه جویی در زمان، هزینه و نیروی انسانی می شود توصیه می گردد. جهت عایقکاری سطوحی که نیاز به مقاومت در برابر صدمات فیزیکی و یا نور مستقیم خورشید را دارند از عایق رولی با روکش آلومینیوم استفاده می کنند.برای سرعت بخشیدن به پروسه نصب و اجرا، اینعایق الاستومری لوله ای ساده، محافظ بسیار مناسبی در برابر کندانس، کپک و قارچ و هدر رفت انرژی در پروژه های صنعتی، مسکونی و تجاری محسوب گردیده و جهت عایقکاری لوله کشی سرد و گرم و اتصالات آنها در محیط های داخلی مورد استفاده قرار می گیرد.

عایق بصورت چشت چسبدار نیز عرضه می گردد.. امروزه کاربرد انواع عایق در صنایع مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا جلوگیری از اتلاف انرژی های برگشت ناپذیر به یک چالش جهانی بدل شده است. اما در بین تمام انواع آن، دلیل محبوبیت عایق الاستومری چیست؟ مزیت این عایق در ویژگی هایی همچون نصب آسان، مقاومت در برابر نفوذ کپک ها و قارچ ها، عدم جذب رطوبت، ضد حریق بودن، دوام و کیفیت بالا نهفته است که به ویژه در ساختمان سازی و خودروسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

دوام و انعطاف پذیری بالای عایق الاستومریک هم از دلایل تمایز آن به حساب می آید. شما می توانید جهت تکمیل اطلاعات خود به سایت آپاداناکالا مراجعه کرده و از مطالب مفید آن استفاده کنید. الاستومری رولی پشت چسب دار جهت سرعت بخشیدن به عملیات نصب در پروژه های صنعتی و ساختمانی، از عایق الاستومری رولی پشت چسبدار استفاده می گردد. عایق الاستومری رولی پشت چسبدار نیز به دو صورت چسب ساده و مسلح یا نخدار موجود بوده و برای استفاده در فضاهای داخلی طراحی گردیده است.

تفاوت عایق الاستومری پشت چسبدار مسلح با نوع چسبدار ساده در الیافی است که در چسبش وجود دارد. این الیاف باعث می شود قدرت چسبندگی آن بسیار بالاتر باشد همچنین از پارگی خود عایق نیز تا حدی جلوگیری می کند. عایق الاستومری رولی ساده پشت چسبدار نخدار، در عرض های ۱۰۰۰ میلیمتر و ۱۲۰۰ میلیمتر و در ضخامت های ۶، ۹، ۱۳، ۱۹، ۲۵، ۳۲، ۵۰ میلیمتر عرضه می گردند. انواع دیگر عایق الاستومری رولی عبارتند از:  عایق الاستومری رولی ساده، عایق الاستومری رولی با روکش آلومینیوم ، عایق الاستومری رولی پشت چسبدار با روکش آلومینیوم، عایق الاستومری صوتی ساده و موجدار ، عایق الاستومری رولی با روکش پروتکت بلک

دکمه بازگشت به بالا