رژیم غذایی گیاهی از ابتلا به آسم جلوگیری می کند
[ad_1]

آسم یک عارضه التهابی مزمن است که در دستگاه تنفسی تأثیر می گذارد و باعث ایجاد خس خس و تنگی نفس می شود.
یکی از مهمترین عوامل محرک علائم آسم ، قرار گرفتن در معرض آلرژن ها یا مواد تحریک کننده مانند گرده یا دود سیگار ، ورزش شدید و استرس عاطفی است. چاقی نیز یک عامل خطر برای این بیماری است.
در یک مطالعه جدید ، محققان دریافتند که رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داده و علائم آن را بهبود بخشد ، در حالی که محصولات لبنی خطر این بیماری را افزایش داده و علائم آن را تشدید می کند.
محققان طیف وسیعی از مطالعات را بررسی کردند که به بررسی رابطه بین آسم و مصرف میوه و سبزیجات ، لبنیات ، تخم مرغ و چربی اشباع شده پرداختند.
دکتر هانا کالووا ، عضو تیم تحقیقاتی آمریكا گفت: “ما دریافتیم كه اجزای رژیم غذایی مانند آنتی اکسیدان ها ، فیبر ، اسیدهای چرب اشباع نشده اشباع نشده ، چربی های اشباع و ویتامین D می توانند به مسیرهای ایمنی بدن منجر شوند.” کمیته امتحانات پزشکی. “درگیری در آسیب شناسی آسم تأثیر می گذارد.”
محققان در حال تأکید بر تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.
[ad_2]
کلیه محتوای این سایت طبق سیستم خبررسانی آنلاین، اقدام به خبررسانی می نماید، بنابراین مسوولیت این نوشته از سایت بر عهده پایگاه های اصلی بوده و وب سایت دکترنامه هیچ مسوولیتی در قبال همه محتوای سایت ندارد.