پاچ باقلا چیست؟
آجیل های زیادی در بازار وجود دارد. مانند لوبیا، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سفید و غیره. لوبیا پاچ باقلا لوبیای محلی بومی استان گیلان است. این حبوبات در رنگ های مختلف از جمله سفید، بنفش و سبز موجود است و می توان از آن در غذاهای محلی گیلان استفاده کرد. با سایت ترش واش همراه باشید.
پاچ باخالا چیست؟
دانه ای خوراکی از یک گیاه یک ساله است که دارای غلاف سبز رنگ است و دارای 3 تا 5 لوبیا است. روی آن یک برگ سبز بزرگ است. لوبیا باقلاقاتق در پاییز و بهار کاشته می شود.
خواص لوبیا
به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
روی و آهن موجود در این غلات برای تقویت سیستم ایمنی و قدرت بدن بسیار مفید است.
پیشگیری و درمان سرطان
به دلیل وجود آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا، برای پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان سینه مفید است.
برای درمان کم خونی مناسب است.
این لوبیا سرشار از آهن است که کمبود خون در بدن را برطرف می کند.
برای جلوگیری از پیری زودرس مناسب است.
ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی موجود در این دانه ها از پیری زودرس جلوگیری می کند.
برای موارد زیر نیز می توانید از این حبوبات مخصوص استفاده کنید.
به حل مشکلات پوستی کمک می کند.
برای جوانسازی پوست مفید است.
می توان از آن برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی استفاده کرد.
به تقویت و رشد مو کمک می کند.
فشار خون را کاهش خواهد داد.
کاربرد لوبیا پهن
از لوبیا پچ باهالا در آشپزی استفاده می شود، مخصوصاً می توان از آن برای تهیه لوبیا کاتک استفاده کرد.
نتیجه
هر محصولی در کنار ویژگی هایی که دارد دارای معایبی نیز می باشد. توصیه می شود از مصرف بیش از حد این محصول خودداری کنید.
اگر بعد از خوردن این لوبیا دچار واکنش آلرژیک شدید، با پزشک خود مشورت کنید.