در آرزوی «نفس» – دکترنامه

در آرزوی «نفس» - ایسنا

چندین ماه از پیدایش coronavirus در بین ما می گذرد ، اما هنوز طبیعی نیست ، بروز کاهش نیافته است و پزشکان خستگی را تسکین نداده اند. یكی از آنها گفت كه استرس كمتر از چند روز اول داریم ، اما خسته تر هستیم. روزهای استرس و شرایط سخت کار در بیمارستان ، حتی در شرایط شیوع کرونا ، روزهایی است که کادر پزشکی امیدوارند که دیگر آن را تجربه نکنند.

به گزارش دکترنامه ، شامگاه “روز پزشک” با دو پزشک زحمتکش و خدمتگزار گفتگو کردیم که مانند سایر همکاران اخیراً در حال فوت هستند و بیمار کرون را در بیمارستان تأمین اجتماعی معالجه می کنند.

دکتر مریم دادگر متخصص بیماری های عفونی در بیمارستان فیض بخش و پزشک مسئول کنترل عفونت در این بیمارستان است که از دسامبر سال گذشته در فیاض بخش کار می کند. من از او درباره شرایط کارش قبل و بعد از کرونا سؤال کردم. وی گفت: قبل از کرونا ، من یک پزشک مجرد در بیمارستان فیاض بودم و تمام کارهای خودم را انجام دادم و همه کارها را خودم انجام دادم.

وی ادامه داد: اما از آنجایی که کرونا وارد کشور شده و بیمارستان ها پر ازدحام شده اند ، حجم کار ما به حدی افزایش یافته است که مجبور هستیم از حضور سایر همکاران استفاده کنیم زیرا من دیگر نمی توانم به تنهایی کار کنم. اکنون دو نفر از ما وجود دارد که هر روز از ساعت هفت و نیم صبح شروع می کنیم و قسمت دیگری را تا عصر کار می کنیم.

وی همچنین درباره دشواری رسیدن به بیمارستان گفت: از همان ابتدا به خانه رفتیم اما با ترس و اضطراب. در شروع بیماری همه گیر کرونا ، حجم کار به حدی زیاد بود که مدتی طول کشید تا بیمارستان ها بفهمند که چگونه بیماران را معالجه می کنند و ما روزها را خسته کننده می گذرانیم. از ساعت هفت صبح که از خانه خارج می شوم تا ساعت هشت عصر ، حتی نمی توانم یک لیوان آب بنوشم ، بنابراین حجم بیمار بسیار زیاد است و اوضاع آشفته است.

قاضی ادامه داد: امیدوارم هرگز به آن حالت برنخواهیم گشت. شبها به خانه می آمدم اما نگران و نگران بودم که خانواده و دخترم آلوده شوند.

آب نبات زنده شد

خوشبختانه ، وی اخیراً به بیماری بیماری کرونا مبتلا نشده است و خاطره یکی از بیماران وی در ذهن او ماندگار است و او درباره او می گوید: “حتی اگر ما بیمارانی مریض داشته باشیم و نتوانیم آنها را نجات دهیم ، اما بیماران مریضی نیز داریم. ذخیره. ” یک زن 50 ساله که در شرایط بسیار جدی بود تقریباً 20 روز در بیمارستان بستری شد. با شرایط ریه او ، ما به او امید داده ایم و با دوستانش صحبت کرده ایم که دیگر برنمی گردد ، اما با کمک خدا و دارویی که آنها تهیه کرده اند ، سلامت خود را بازیابی کرده است ، که این امر ما را بسیار خوشحال می کند.

قاضی افزود: متأسفانه در ابتدای همه گیری دو نفر از همکاران خود را از دست دادیم و فکر می کنم هرگز آنها را از دست نخواهیم داد.

وی گفت: “این یک بیماری بسیار جدید در ماه مارس بود و ما در مورد خود ویروس چیز زیادی نمی دانیم و نمی دانیم واکنش چیست و چه اتفاقی می افتد.” وی گفت: “این برای پزشکان بسیار استرس زا است و مانند این است که یک حریف جنگ داشته باشید و از او چیزی نمی دانید.

وی ادامه داد: ما با تمام بیماران بیمار و افرادی که می خواستند جواب بدهند ، دست خالی و بدون مواد مخدر گذاشتیم. متأسفانه در نیمه اول کار یک یا دو همکار آلوده شده و من یک پزشک بیمارستان واحد هستم ، بنابراین تحت فشار زیادی قرار گرفتم. در حال حاضر اوضاع کمی بهتر است اما ما در کل ماه های ژوئیه و اوایل آگوست شرایط بسیار بدی داشتیم.

ما فقط بازدید کردیم و در این لباس ها عرق می کردیم

پزشک بیمارستان شهید فیاض بخش نیز در مورد مشکلات کار در لباس های محافظ گفت: تحمل لباس و لباس هایی که داریم بخصوص در حال حاضر به دلیل هوای گرم و عرق زیاد روی این لباس ها بسیار دشوار است. به دلیل شرایطی که هنگام مراجعه به بخش وجود داشت ، هم ما و هم پرستارانی که مراقبت از بیماران را انجام می دادند و سخت کار می کردند ، نتوانستیم چیزی بخوریم و نیم روز روزه گرفتیم. کاری جز بازدید و عرق کردن نداریم.

هیئت داوران ادامه داد: ما هنوز در تهیه دارو مشكل داریم و آنها دارو را به بعضی از بیمارستانها مانند RemedSiver می دهند ، اما در همه بیمارستان ها در دسترس نیست و ما آن را با شرایط ویژه ای می گیریم كه می توانیم برای بعضی از بیماران مبتلا به بیماری بحرانی استفاده كنیم اما آن را تجویز می كنیم. اینترفرون ، که در پروتکل وجود دارد ، و در دسترس است.

وی نگران افرادی در مناطق شلوغ است که بدون ماسک با هم قدم می زنند و به این بیماری اهمیت نمی دهند و گفت: “این بیماری هنوز در درون ما کمین است و اگر به دلایلی شلوغی داشته باشیم با اوج بیماری دیگر روبرو خواهیم شد.” ما می خواهیم شاید پاییز و زمستان در راه باشد و به احتمال زیاد با شیوع آنفولانزا ، تاج از هر زمان دیگری فعال تر می شود.

یک متخصص بیمارستان فیاض بخش گفت: “تصور می شد که ویروس با گذشت زمان ضعیف می شود و هوا گرمتر می شود.” “ویروس به هیچ وجه تضعیف نمی شود. ما در بیمارستان بستری شدیم و خانواده هایی را دیدیم که به صورت گروهی می آیند.

رنج خانوادگی و مرگ غم انگیز

قاضی افزود: من به یاد دارم زن و مردی كه در عروسی حضور داشتند كه با هم به بیمارستان منتقل شدند ؛ متأسفانه مرد درگذشت و این زن برای مدت طولانی در بیمارستان بستری بود. یکی از آنها درگذشت. مردم متوجه نشدند که چقدر خطرناک بودن در این حلقه است.

از او سؤال کردم ، در این روزهای شلوغ و خسته کننده کار در این بیمارستان ، چه کسی او را بیشتر از دست داده است؟ وی در پاسخ گفت: من واقعاً دلم برای والدینم تنگ شده است. آنها در شهرها زندگی می کنند و قبلاً دیر وقت ملاقات می کردیم ، اما با توجه به محدودیت های کرناویسی و مسافرت ، اوضاع بدتر می شود.

از دکتر پرسیدم دادگر ، قلبش بعد از کرونا بیشترین چیزی را می خواست؟ وی گفت: می خواهم جلوی پوشیدن ماسک را بگیرم و بتوانم با خیال راحت نفس بکشم …

درمان در خط مقدم بستری عروق بیماری کرونا

به گزارش دکترنامه ، دکتر مریم نیاذازری یک متخصص طب اورژانس است و شش سال در بخش اورژانس بیمارستان تامین اجتماعی شهریار خدمت کرده است.

وی گفت: “قبل از كرونا ، من در بیمارستان تأمین اجتماعی و بخش های دیگر كار می كردم.” اما اورژانس همیشه استرس زا است. ما بیشتر با اوضاع آشنا هستیم و راحت تر می توانیم کار کنیم. اما از زمان ورود Corona ، تعداد بیماران افزایش یافته است.

وی گفت: “در ابتدا ، ترس از تاج ، اوضاع را حتی از قبل استرسزا تر می کرد.” لباس های ما نیز متفاوت است ، ما قبلاً لباس های سفید و لباس های معمولی می پوشیدیم ، اما اکنون مجبوریم ماسک ، سلاح و کاور بپوشیم که این امر کار را دشوار می کند.

نیاز آذری که 24 ساعت شبانه روز در بیمارستان است و باید مدت زمان طولانی از پوشش محافظ برخوردار باشد ، به تماس مستقیم با بیماران کرون اشاره کرد و گفت: “ما در معرض ویروس زیادی قرار داریم و ارتباط مستقیمی با بیماران داریم.” . بسیاری اوقات وضعیت بیمار می آمد و در شرایط بحرانی قرار داشت و ما مجبور شدیم لوله تراشه را برای او قرار دهیم تا با دهان و گلو او تماس مستقیم داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما بخش اورژانس را در اتاق اورژانس کنار گذاشته ایم که بیماران مبتلا به بیماری انسداد قلبی در آنها تحت درمان قرار می گیرند اما ما بیمارانی نیز داریم که دچار سکته قلبی شده اند یا بی پروا هستند و چند ساعت در بخش اورژانس در بخش عادی می مانند و اخیراً معلوم می شود که آنها نیز تاج دارند.

استرس کم ، اما افزایش خستگی

وی گفت: “تاکنون بسیاری از همکاران من به بیماری انسداد عروق بیماری کرونا مبتلا شده اند و بهبود یافته اند ، برخی از آنها مریض هستند و روزهای سختی را تجربه می کنند ، اکنون استرس ما کاهش یافته است ، اما خستگی ما در حال افزایش است.

وی به مردم توصیه کرد به دستورات و توصیه هایی که از سوی مسئولان داده می شود گوش فرا دهند. تا حد امکان بیرون نروید ، حتماً ماسک بپوشید و در مهمانی های غیر ضروری و غیر ضروری شرکت نکنید. دستان خود را مرتبا بشویید و به دوری اجتماعی توجه کنید. این بهترین کاری است که مردم می توانند انجام دهند.

پزشکان بیمارستان تأمین اجتماعی شهریار بابل گفتند که وی می خواهد پس از کرونا با خیال راحت به زادگاه خود برود و مادرش را که چند ماه از او دور بود ، ببیند. وی امیدوار است که زندگی عادی هر کس بتواند ادامه یابد و مردم احساس راحتی کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا