ماجرای انتشار خبر داروهای مکشوفه در کشور عراق چه بود؟

ماجرای انتشار خبر داروهای مکشوفه در کشور عراق چه بود؟

دکتر. کیانوش جهانپور ، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت ، پرستاری و آموزش پزشکی ، در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: بر اساس اعلامیه گمرک جمهوری اسلامی از اوایل سال 1999 تا 26 ماه به صورت آنلاین ، یک هزار و 654 تن دارو که برخی از آنها کلوولانات پتاسیم بود. انسولین ، واکسن حیوانات ، پنی سیلین و مشتقات آن ، آنتی بیوتیک ها ، بانداژها و پانسمان های استریل ، الکل ، اکسید روی ، چسب های لکوپلاست و 5 کشور از پنج کشور ترکیه ، هند ، اندونزی ، چین و امارات متحده عربی. شهید رجایی از مرز غربی به عراق وارد و سپس ترانزیت کرد.

این داروها یکی از جدیدترین محموله های غیر ایرانی است که توسط بازرگانان عراقی از کشورهای دیگر برای مصرف در عراق خریداری شده است.

این محموله فقط از طریق ایران مطابق با قوانین بین المللی ترانزیت می شود و کلیه سایت های خبری و کالایی در مبادی ورودی و خروجی در ایران کنترل می شوند و با انجام تشریفات ترانزیت و کنوانسیون های ترانزیت بین المللی و مطابقت با استانداردها ، اجازه عبور از خاک ایران به عراق صادر می شود. بوده است.

از هزار و 654 تن کالاهای دارویی و تجهیزات پزشکی در مسیر عراق ، بیش از 976 تن از ترکیه و از مرز بازرگان ، 213 تن از هند و از بندر شهید رجایی ، حدود 200 تن از اندونزی ، 160 تن از چین و 92 نفر از امارات متحده عربی پس از ورود به عرف شهید رجایی و ترانزیت از کشورمان از طریق مرز غربی به عراق منتقل شد.

بر اساس مطالعه داروهای خریداری شده توسط تجار عراقی از پنج کشور ذکر شده ، حدود 64٪ از این لیست در ایران قابل تولید و تولید است ، اما داروهای ایرانی در بین 1654 تن این داروها نیستند و همه این داروها خارجی هستند.

گمرک جمهوری اسلامی ایران ، مطابق با کنوانسیون های بین المللی ، سایت های خبری را برای حمل و نقل و تحویل داروهایی که امکان سو استفاده ندارند ، و مواردی که در رابطه با سایت های خبری عراق و قوانین و اسناد سرزمینی رخ می دهد ، کنترل می کند ، که ظاهرا به مشکل سرویس دهی سایت های خبری توسط صاحبان بار اشاره دارد. حل شده

بسیار ساده می توان گفت که نحوه اطلاع رسانی برخی از افراد یا سایت های خبری ، به ویژه به زبان فارسی ، البته به دلیل ناآگاهی از ترانزیت کالا است ، به ویژه اینکه هیچ کامیون رسمی ، راننده و حتی کالای ایرانی در اوایل اخبار رسمی عراق و تصاویر نشان داده نشده است. منتشر شده. ممکن نیست.

این عکس های کامیون و برخی از رانندگان باری دیگر جایی برای ارتباط با ایران و ایران در عراق باقی نمی گذارد. آنها خون بیماران ایرانی را می خورند!

235237

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا