تأمین نیاز گوشت قرمز و مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت با نزدیک شدن به ماه رمضان برنامه ریزی های لازم برای تأمین نیاز بازار گوشت قرمز و سفید انجام شده و نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تأمین می شود.
به گزارش دکترنامه حسن نژاد گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان تولید گوشت قرمز حدود ۹۰۸ هزار تن بود که در سال جاری ۱۶ هزار تن به این رقم افزوده می شود و تولید به ۹۲۳ هزار تن خواهد رسید. بخشی از این افزایش تولید ناشی از احیای دام های مولد پس از خشکسالی های سال های گذشته است
وی افزود: طی یک ماه گذشته بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره شده است. در مورد تخم مرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از ۱۳۵ هزار تن تخم مرغ صادر شده است
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیره سازی مناسب نیاز بازار گوشت قرمز سفید و تخم مرغ در ماه مبارک رمضان به طور کامل تأمین خواهد شد.
انتهای پیام