از خواص بی نظیر مصرف آجیلها چه میدانید؟
به گفته شفاف ، آجیل یکی از بهترین و غنی ترین مواد غذایی است که متخصصان تغذیه همیشه بر مصرف آنها تأکید می کنند. آجیل یک محصول سرشار از انرژی است که خواص منحصر به فرد آن برای حفظ بدن سالم ضروری است.
ماریا هلنا مارین ، پزشک و مشاور بهداشت گفت: آجیل ها غنی از ریز مغذی ها ، سرشار از فیبر و پروتئین گیاهی هستند و چربی موجود در آنها برای بدن مفید است. بسیاری از مغزها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که برای عملکرد مناسب سلول مهم هستند.
این متخصص تغذیه گفت: از آنجا که آجیل منبع اصلی اسید فولیک است ، مصرف روزانه آن می تواند باعث کاهش استرس ، بی حالی و خستگی و همچنین اثرات PMS شود. مطالعات متعدد همچنین نشان داده است که خوردن آجیل می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
از آنجا که آجیل دارای فیبر زیاد و چربی اشباع کم و چربی اشباع نشده زیادی است ، فاکتور بسیار مهمی در کاهش سطح کلسترول خون است. به همین دلیل ، آنها را چربی های مفید می نامند.
متخصصان تغذیه می گویند خوردن آجیل به صورت روزانه می تواند رژیم شما را متعادل کند ، زیرا بسیاری از مغزها مانند گردو دارای چربی اشباع نشده زیادی هستند یا مانند بادام ، پسته و فندق سرشار از یک نوع چربی اشباع نشده هستند.
از طرف دیگر ، آجیل ها دارای مقدار زیادی پتاسیم هستند که می توانند رگ های خونی را تقویت کرده و فشار خون را کاهش دهند. پتاسیم همچنین باعث کاهش کلسترول بد خون و در عین حال افزایش سطح کلسترول خوب در خون می شود. با این حال ، مصرف پتاسیم باید در حد متوسط حفظ شود.
تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف روزانه 6 گردو به دلیل غنی بودن عناصر مختلف می تواند از سلول ها در فرآیند اکسیداسیون و پیری محافظت کند. همچنین بادام سرشار از فسفر و ویتامین B2 است و مصرف روزانه می تواند عملکرد سلولهای بدن را بهبود بخشد. 10 بادام فقط 161 کالری دارد و حاوی 2.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم است.
یکی از سوالات متداول در مورد آجیل نحوه خوردن آنها است. متخصصان تغذیه اسپانیایی تأکید می کنند که بهتر است آجیل ها به صورت طبیعی و خام مصرف شوند. افزودن نمک زیاد به مغزها می تواند منجر به افزایش سطح سدیم و فشار خون شود. بنابراین ، نباید زیاد بادام زمینی نمکی مصرف کنید.