انفجار سلول‌های سرطانی با چربی سالم

دکترنامه / خراسان رضوی اسیدهای چرب امگا 3 در حال حاضر در میان افرادی که به دنبال راه هایی برای بهبود سلامت قلب خود هستند محبوب هستند ، اما تحقیقات جدید نشان می دهد این مواد شیمیایی ممکن است مواد اصلی در از بین بردن تومورهای سرطانی باشند.

انفجار سلول‌های سرطانی با چربی سالم

محققان دریافتند که اسیدهای چرب که معمولاً در سلولهای سرطانی سم ماهی وجود دارد و باعث انفجار آنها می شود.

DHA یا اسید دوکوزاهگزانوئیک یکی از اسیدهای چرب امگا 3 است که می تواند رشد تومور را کند کند. محققان دریافتند که دوز توصیه شده 250 میلی گرم در روز است ، اما حدود نیمی از غذاهای دریایی کمتر از 50 میلی گرم در روز نیز فواید ضد بیماری را نشان می دهد.

محققان می گویند که روغن ماهی ، توسط اکسیداسیون ، سلول های تومور را تحت فشار قرار می دهد و باعث مرگ سلول می شود. با استفاده از مهار کننده های متابولیسم چربی ، آنها می توانند این اثر را بیشتر تقویت کرده و امید جدیدی برای مبارزه و کاهش سرعت سرطان در سراسر جهان ایجاد کنند.

در سراسر جهان ، هر سال از هر شش مورد یک نفر سرطان است. در سال 2020 پزشکان حدود 19.3 میلیون مورد جدید سرطان را تشخیص دادند و حدود 10 میلیون نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند. سرطان پستان زنان شایع ترین نوع سرطان است. با این حال ، محققان معتقدند که کمتر از یک نفر از هر پنج نفر ، مقدار توصیه شده روزانه اسیدهای چرب امگا 3 را مصرف می کنند.

DHA اصلی ترین اسید چرب امگا 3 است

در یک مطالعه جدید ، محققان این فرآیند را با استفاده از یک سیستم کشت سلول تومور سه بعدی آزمایش کردند ، که نشان داد در حضور DHA ، تومورها ابتدا رشد می کنند و سپس می ترکند. این تیم همچنین یک رژیم غذایی غنی شده با DHA برای موش های حاوی تومور ایجاد کرد و دریافت که رشد تومور آنها به طور قابل توجهی کندتر از موش هایی است که رژیم طبیعی دارند.

پروفسور یوان لاروندل از دانشگاه لوون بلژیک گفت: “برخی از اسیدهای چرب سلول های تومور را تحریک می کنند ، در حالی که برخی دیگر آنها را از بین می برند و DHA در واقع آنها را مسموم می کند.”

وی توصیه می کند: حداقل 250 میلی گرم DHA روزانه مصرف کنید. اما تحقیقات نشان می دهد که رژیم های غذایی ما به طور متوسط ​​فقط 50 تا 100 میلی گرم در روز تأمین می کنند که بسیار کمتر از حداقل مصرف توصیه شده است.

یافته ها در مجله Cell Metabolism منتشر شد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا