پایان فاز اول تست انسانی واکسن نورا بدون عارضه/ موافقت اولیه وزارت بهداشت با تزریق واکسن به نوجوانان

پایان فاز اول تست انسانی واکسن نورا بدون عارضه/ موافقت اولیه وزارت بهداشت با تزریق واکسن به نوجوانان

به گزارش شفاف ، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) امروز در یک نشست خبری در پایان مرحله اول آزمایش بالینی واکسن نوترکیب نورا اظهار داشت: مرحله اول آزمایشات بالینی این واکسن با 70 داوطلب تکمیل شد ما واکسن نورا را در سه دوز یک ، 21 و 35 به داوطلبان تزریق کردیم.

وی ادامه داد: نتایج اولیه آزمایش بالینی واکسن نورا نشان داد که بعد از تزریق سه دوز هیچ عارضه جانبی خاصی در داوطلبان کارآزمایی بالینی رخ نداده است و بیماران هیچ علائمی غیر از علائم اولیه و طبیعی واکسن ، مانند درد خفیف و تب “

ابوالقاسمی اظهار داشت: طبق مشاهدات انجام شده ، واکسن نورا عوارض جانبی کمی دارد و عوارض درجه 3 و 4 ناشی از واکسن کرونا در داوطلبان آزمایش بالینی واکسن نورا مشاهده نشده است.

وی افزود: اولین مرحله آزمایشات انسانی این واکسن با تزریق آن در گروه سنی 2 تا 50 سال به پایان رسید.

رئیس علوم پزشکی دانشگاه بقیه الله در مورد تزریق واکسن نورا به نوجوانان گفت: با وزارت بهداشت برای تزریق واکسن کرونا به افراد 12 تا 20 سال صحبت کرده ایم و توافق اولیه حاصل شده است. امیدواریم کمیته اخلاق نیز با واکسیناسیون این گروه سنی موافقت کند.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است که برنامه هایی برای بازگشایی دانشگاه ها و مدارس وجود دارد ، اما این گروه سنی می تواند ناقل بدون علامت کرونا شود و بیماری را به افراد مسن منتقل کند.

ابوالقاسمی افزود: تصمیم گرفته شده است آزمایش بالینی واکسیناسیون در سن 12 تا 18 سالگی انجام شود. طبق تحقیقات انجام شده ، تزریق واکسن نورا به نوجوانان مشکلی ایجاد نمی کند ، اما همه اینها نیاز به آزمایشات بالینی و ارائه نتایج تحقیقات به وزارت بهداشت و اخذ مجوز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) گفت: بیمارستان بقیه الله به عنوان یکی از پنج بیمارستان بزرگ کشور با اجرای طرح سلول های بنیادی ، استفاده از پلاسما تقویت شده و انواع مختلف ، میزان مرگ و میر را نسبت به سایر مراکز 2 تا 4 درصد کاهش داده است. روش ها. درمان. ” در زمینه درمان انجام می شود.

وی افزود: استفاده از کورتیکواستروئیدها در دستورالعمل های درمانی و استفاده از ظرفیت های دانش آموزان و محققان برای یافتن روش های درمانی و پیشگیری از جمله اقدامات انجام شده است. ما کارخانه واکسن سازی نداریم ، اما نگرانی محققان ما در دانشگاه این است که علاوه بر کارهای پزشکی ، باید به فکر پیشگیری هم باشیم. پیشگیری با طرح شهید سلیمانی یک بعد دارد ، اما ما دانشگاهی نداریم که به محققانش اجازه دهد روی ویروس ها برای ساخت واکسن کار کنند. دانشگاه بقیه الله این کار را آغاز کرد و تحقیقات خود را برای طراحی واکسن کرونا در ماه مارس آغاز کرد.

ابوالقاسمی ادامه داد: اواخر سال گذشته ، نتایج آزمایش های دامپزشکی و گزارش پیش بالینی را به وزارت بهداشت ارائه کردیم که به کمیته اخلاق سازمان غذا و دارو اجازه داد مرحله اول را آغاز کند. واکسن نورا پروتئین و نوترکیب است و از نظر عوارض جانبی فاز یک ارزیابی می شود. داوطلبان از طریق وب سایت دانشگاه ثبت نام کردند و تعداد زیادی از هموطنان داوطلب شدند و ما 70 نفر از آنها را انتخاب کردیم و واکسن را در سه دوز تزریق کردیم.

وی افزود: در روز 1 ، روز 21 و روز 35 ، واکسن نورا به داوطلبان تزریق شد و نتایج اولیه ما پس از تزریق سه دوز نشان داد که هیچ واکنش شدیدی در داوطلبان وجود ندارد و فقط عوارض جانبی خفیف درجه 2 مانند مزه بیماری ، و تب درجه پایین رخ می دهد. این عوارض کم از واکسن های نوترکیب انتظار می رود.

انتهای پیام /

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا