نشست مقدماتی شصت و هشتمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی برگزار شد

نشست مقدماتی شصت و هشتمین اجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی برگزار شد

نشست مقدماتی کارشناسان و مدیران شصت و هشتمین نشست وزیران بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی با حضور مدیران و کارشناسان 22 کشور عضو برگزار شد.

به گزارش دکترنامه ، و به نقل از وبدا ، قبل از مراسم افتتاحیه ، نشستی به نام Pre RC تحت رهبری دکتر کریستوف هاملمن ، رئیس دفتر منطقه ، قوانین کلی برگزاری جلسات و حضور سایر علاقمندان معرفی شده را ارائه کرد.

سپس ، دکتر رعنا حجه ، معاون مدیر و مدیر برنامه دفتر منطقه ای ، هدف و اهمیت دیجیتالی شدن سلامت را معرفی کرد. سپس ، دکتر احمد ماندیل ، هماهنگ کننده تحقیقات و فناوری دفتر منطقه ای ، در گزارشی مفصل از استراتژی های موفق در این زمینه ، از جمله نرم افزارهای عمومی در زمینه تحویل دارو و رزرو پزشک ، پرداخت ها و مراحل مورد نیاز برای برنامه ریزی اجرا و گسترش این ابزار..

در این مورد ، دکتر قنبری مطلق ، رئیس بخش سرطان وزارت بهداشت ، تجربه کشورمان در زمینه سلامت دیجیتال و مزایای آن در دوران کووید 19 ، از جمله پرونده های الکترونیکی سلامت ، سیستم های مشاوره تلفنی ، ارائه پروتکل های سلامت روان ، مشاوره ارجاع به زنان باردار را فاش کرد. و افراد مسن ، پیشگیری و درمان بیماریهای غیرواگیر ، به ویژه سرطان ، و خدمات مشاوره برای کاهش اضطراب و داشبورد داده های سلامتی بیماران.

همچنین ، دکتر اردلان ، مشاور منطقه ای نظام سلامت در پایگاه اورژانس ، در گزارشی مفصل از وضعیت و آمار مهاجران در منطقه و از کشور ما به عنوان یکی از کشورهای دریافت کننده نام برده است.

از سوی دیگر ، دکتر همتی ، کارشناس دفتر مراقبت از بیماریهای واگیر ، به نمایندگی از کشور ما ، زیر نظر دکتر گویا ، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر در وزارت بهداشت و دکتر سروش ، کارشناس دفتر مراقبت از بیماری های واگیر ، در مورد مداخله کشورمان در زمینه مهاجران صحبت کرد و بر لزوم حمایت سازمان های بین المللی در این زمینه و همچنین تدوین استراتژی منطقه ای با همکاری بهداشت جهانی تاکید کرد. سازمان. در همین راستا ، دکتر رعنا حجه ضمن تشکر و استقبال از این پیشنهاد ، خواستار همکاری همه کشورها شد.

در پیش جلسه بعدی ، موضوع بهداشت برای صلح از نظریه تا عمل ، پیشنهاد شده توسط عمان در این جلسه ، دکتر. صالحی ، استاد دانشگاه شیراز و دبیر کنگره سلامت برای صلح ، در مورد مداخله کشورمان و شش پیشنهاد شامل برگزاری نشست سالانه سلامت برای صلح ، افزودن سلامت برای صلح به برنامه درسی دانشجویان پزشکی و سایر زمینه های بهداشتی ، انتشار ویژه صحبت کرد. مجلات مربوط به سلامت و صلح در مناطق ، برپایی کارگاه های آموزشی ویژه در زمینه های منطقه ای و تولید چند رسانه ای سلامت برای صلح. پیشنهاد وی مورد استقبال دکتر قرار گرفت. المنظری ، مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی.

در جلسه بعدی ، سایت مجازی جلسه به طور کامل معرفی شد و دکتر امید محیط ، مدیر فنی ارتباطات و رسانه دفتر منطقه ای مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی ، امکانات این سایت را توضیح می دهد.

شایان ذکر است که همه این جلسات در اداره کل همکاری های بین المللی با حضور دکتر. نیکنام ، مدیرکل همکاری های بین المللی و دکتر جعفر حسین ، نماینده سازمان بهداشت جهانی در جمهوری اسلامی از ایران

افتتاحیه شصت و هشتمین نشست وزیران بهداشت منطقه مدیترانه شرقی

سپس ، جلسه افتتاحیه شصت و هشتمین نشست وزیران بهداشت منطقه مدیترانه شرقی در سالن وزارتخانه با حضور دکتر. بهرام عین اللهی ، وزیر بهداشت و دکتر نیکنام ، مدیرکل همکاری های بین المللی در وزارت بهداشت به

این جلسه توسط دکتر حلا زاید ، وزیر بهداشت و جمعیت مصر و رئیس جلسه قبلی و دکتر. احمد المنزری ، مدیر منطقه ای سازمان بهداشت جهانی مدیترانه شرقی و دکتر تادروس ادهانوم ، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا