مواد غذایی سالمی که باید در مصرف آنها احتیاط کرد

مواد غذایی سالمی که باید در مصرف آنها احتیاط کرد

اگر شروع به این باور کرده اید که هر چه میوه ها و سبزیجات بیشتری بخورید، بیشتر می توانید سلامت خود را تضمین کنید، وقت آن است که در مورد آن تجدید نظر کنید.

به گزارش دکترنامه، دویچه وله به نقل از ریدرز دایجست نوشت: کارشناسان هشدار می دهند که مصرف زیاد و زیاد غذا هر چقدر هم که سالم باشد جایز نیست و به سلامتی شما آسیب می رساند. برخی از غذاهای سالم که نباید در مصرف آنها زیاده روی شود عبارتند از:

کلم بروکلی

این یک غذای فوق العاده پر از آنتی اکسیدان های مفید است که خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد، اما وقتی کلم بروکلی به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند منجر به کم کاری تیروئید شود. این سبزیجات حاوی تیوسیانات هستند که می تواند جذب ید را برای بدن دشوار کند.

شیر بادام و شیر گیاهی

مشکل جایگزین های شیر گاو، مانند شیر بادام، جو، کنف، سویا، نارگیل و غیره این است که آنها اغلب به خوبی فرآوری شده اند و قند اضافه زیادی دارند. در واقع، این شیرهای گیاهی معمولاً گیاهان واقعی بسیار کمی دارند. به عنوان مثال، یک لیوان شیر بادام با اندازه متوسط ​​فقط حدود چهار عدد بادام دارد.

چای سبز

این چای سرشار از کاتچین یا آنتی اکسیدان های قوی است که به مبارزه با سرطان، التهاب و بیماری های قلبی کمک می کند. با این حال، تانن موجود در چای سبز می‌تواند در جذب «آهن غیرهم» (آهن منبع گیاهی) نیز اختلال ایجاد کند، بنابراین اگر سطح آهن پایینی دارید یا در معرض خطر کمبود آهن هستید، از نوشیدن چای سبز همراه با وعده‌های غذایی خودداری کنید.

نارنجی

در حالی که مرکبات برای اکثر افراد سالم هستند، مرکباتی مانند گریپ فروت می توانند با فهرست طولانی از داروها، از جمله برخی استاتین ها و آنتی هیستامین ها تداخل داشته باشند. اگر دارو مصرف می کنید، همیشه با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که می توانید با خیال راحت مرکبات مصرف کنید.

برنج قهوه ای

در حالی که برنج قهوه ای می تواند منبع غلات کامل باشد، برنج قهوه ای ممکن است دارای سطوح بالاتر آرسنیک نسبت به برنج سفید باشد، بسته به جایی که در آن کشت می شود. مصرف روزانه برنج قهوه ای و محصولات مشتقات برنج قهوه ای می تواند منجر به افزایش قرار گرفتن در معرض آرسنیک شود. مسمومیت با آرسنیک در صورت عدم درمان می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی و حتی مرگ شود.

اجا

اکثر مردم به اندازه کافی سبزیجات برگدار از جمله اسفناج را در رژیم غذایی خود دریافت نمی کنند. سبزیجات برگ دار منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی کم کالری از جمله منیزیم، لوتئین، اسید فولیک و ویتامین K هستند. اما برای افرادی که شایع ترین نوع سنگ کلیه به نام اگزالات کلسیم دارند، اسفناج می تواند مشکل ساز باشد زیرا حاوی سطوح بالایی است. اگزالات، که می تواند باعث ایجاد سنگ کلیه در افراد در معرض خطر شود.

اب

حتی نوشیدن بیش از حد آب در مدت زمان کوتاه می تواند تعادل الکترولیت ها را به هم بزند و به نوبه خود منجر به کاهش خطرناک سطح سدیم در بدن شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا