قارچی که جایگزین گوشت خواهد شد

به گزارش شفاف و به نقل از IO، صنعت دام مسئول 15 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی و 80 درصد استفاده از زمین در جهان است. قارچ ها سرشار از مواد مغذی هستند و حداقل می توانند جایگزین گوشت شوند. در حال حاضر تعداد کشاورزان و کارآفرینانی که مایل به پرورش قارچ هستند کم نیست. اما بسیاری از آنها امکانات مناسبی ندارند و برخی دیگر که امکانات مناسبی ندارند به فکر ساخت سازه های هوشمند هستند. این امر استارت‌آپ ATTA را بر آن داشت تا دانش خود را در زمینه ایجاد مکان‌های مناسب برای پرورش گیاهان افزایش دهد و سیستم‌های هوشمند پرورش قارچ را توسعه دهد. اولین نمونه در حال حاضر راه اندازی شده است و آنقدر ساده است که هر سوپرمارکتی می تواند از آن برای پرورش قارچ استفاده کند. این داستان یکی از بنیانگذاران این استارت آپ به نام سباستین مدل است که یک پرورش دهنده قارچ است.

نماینده راه اندازی ATTA
نماینده راه اندازی ATTA
نماینده راه اندازی ATTA

نام ATTA از کجا آمده است؟

ATTA نام لاتین مورچه های برگ است که بیش از 30 میلیون سال است که در پرورش قارچ نقش داشته اند. آنها الگوهای بزرگ ما هستند. این حشرات رژیم غذایی خود را به قارچ تبدیل کرده و آنها را در لانه های خود روی برگ های جمع آوری شده رشد می دهند. این رژیم غذایی بسیار سالم است و مورچه های ATTA در حال حاضر یکی از بزرگترین و قوی ترین کلونی مورچه ها هستند.

مرکز پرورش قارچ چگونه است؟

مرکز پرورش قارچ ما یک سیستم مدولار است و می توان آن را هم در سالن بزرگ و هم در فضای باز قرار داد. به منظور ایمن سازی عملیات برداشت، ما یک پلت فرم نظارت از راه دور راه اندازی کرده ایم. بسیار مهم است که این امکانات تولید غیرمتمرکز را امکان پذیر کرده و نیاز به مسیرهای حمل و نقل طولانی را از بین ببرد. همچنین حمل و نقل به شهرهای بزرگ را تسهیل می کند. طراحی ماژولار یا مدولار بودن در طراحی، یک اصل طراحی است که یک سیستم را به قطعات کوچکتر به نام ماژول تقسیم می کند. ماژول ها را می توان به طور مستقل از سایر ماژول ها یا بین سیستم های مختلف ایجاد، اصلاح، جایگزین یا جابجا کرد.

انگیزه شما چیست؟

قارچ یک جایگزین عالی برای گوشت است. ما قارچ های زیادی را آزمایش کردیم تا اینکه بهترین نوع آن را پیدا کردیم و آن یال شیر بود. قارچ ها دارای برخی خواص مانند گوشت، انتشار دی اکسید کربن و مصرف منابع بسیار کمتر هستند. در آسیا، این قارچ به عنوان یک غذای لذیذ در نظر گرفته می شود و اغلب با گوشت مرغ یا خرچنگ مقایسه می شود. همچنین به عنوان یک تقویت کننده واقعی مغز شناخته می شود.

آینده شرکت خود را در پنج سال آینده چگونه می بینید؟

دو هفته دیگر اولین برداشت خود را خواهیم داشت که آن را به رستوران ها و شرکت های فرآوری می فروشیم. اگر به عنوان تولیدکننده کار کنیم و جریان نقدی مثبتی داشته باشیم، به سرمایه گذاری در ساخت سیستم ادامه خواهیم داد. در پنج سال آینده، ما می خواهیم تجهیزات خود را در سراسر اروپا بفروشیم تا افراد بیشتری بتوانند قارچ ها را به صورت حرفه ای و مقرون به صرفه پرورش دهند و رژیم غذایی خود را سالم تر و پایدارتر کنیم.

چه چیزی نوآوری شما را بهتر یا متفاوت می کند؟

سیستم مدولار ما این مزیت را دارد که مشتری می تواند با یک سیستم کوچک شروع کند و آن را به یک سرمایه گذاری اضافی گسترش دهد. در عین حال، سیستم ما بسیار کارآمد است زیرا می تواند دما، رطوبت، دی اکسید کربن و نور را کنترل کند و قارچ شرایط رشد ایده آلی خواهد داشت.

دکمه بازگشت به بالا