فناوری بومی که نگرانی دوران بارداری را برطرف می‌کند

فناوری بومی که نگرانی دوران بارداری را برطرف می‌کند

سوسن جوان در حاشیه مراسم عصر امید در مصلای تهران در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: دستگاه های مانیتورینگ جنین دستگاه هایی هستند که در تمامی بیمارستان های درجه یک، دو و سه کشور موجود است. حدود 1300 بیمارستان عمومی و تخصصی به این دستگاه مجهز هستند. این دستگاه ضربان قلب جنین و انقباضات مادر را با نمودار نشان می دهد.

وی ادامه داد: در اپلیکیشن ایجاد شده در دانشگاه آزاد اسلامی قوچان اطلاعات داخل گوشی ماما یا پزشک منتقل می شود. در غیاب پزشکان و ماماهای Oncal در بیمارستان، باید به طور مرتب با آنها تماس گرفت. با استفاده از این برنامه، دیگر نیازی نیست همیشه با پزشک یا ماما تماس بگیرید. خطاها کاهش می یابد و پزشکان و ماماها همیشه به راحتی به اطلاعات بیمار دسترسی دارند.

یکی از دانشجویان رشته مامایی دانشگاه آزاد قوچان گفت: طبق نمودار زمانی که ضربان قلب کمی افت کند در گوشی نمایش داده می شود. تلفن ها و دستگاه های بیمارستان در حالت آماده باش هستند. همچنین هشدارهایی با مشخصات تخت بیمار برای ماماها، پزشکان و سیستم کامپیوتری بیمارستان ارسال خواهد شد.

جوان ادامه داد: این اپلیکیشن برای خانم های باردار مراجعه کننده به بیمارستان در نظر گرفته شده است. چه سزارین باشد چه زایمان واژینال، وصل شده است تا دستگاه بتواند ضربان قلب را ببیند. وضعیت و ضربان قلب مادر، تعداد و دفعات زایمان و انقباضات چگونه است و مشخص می شود که زایمان سزارین باشد یا طبیعی.

شرکت کنندگان در رویداد آشار امید در پاسخ به این سوال که آیا این اپلیکیشن نمونه ایرانی دارد یا خارجی یا خیر؟ وی بیان کرد: نمونه خارجی این اپلیکیشن حالت آموزشی دارد و در واقع انتقال اطلاعات آموزشی است و جنبه پزشکی ندارد. ما این برنامه را طراحی کرده ایم و منتظر علاقه سرمایه گذاران هستیم. دو پروژه دیگر در گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد واحد قوچان داریم که برای خود دانشگاه ثبت اختراع کردیم و در آن شرکت کردیم. ما در این رویداد شرکت می کنیم.

وی بیان کرد: هم اکنون 1300 بیمارستان در کشور داریم که همه آنها دارای دستگاه جنین هستند. اما باید یک قطعه در پشت دستگاه نصب شود. اپلیکیشن ها یک بار به بیمارستان ها فروخته می شوند و اگر یک بار اسپانسر شوند، با توجه به هزینه، فقط یک بار است و نیازی به واردات قطعات یا ساختن نداریم.

به گزارش آنا، دومین فعالیت ملی دانشگاه آزاد اسلام با عنوان «عصر امید» با هدف معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاهی با هدف بسترسازی برای استارت آپ ها برگزار می شود. کسب و کار و دانش و فرصت های شغلی برای دانشجویان در چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه با شعار 1000 گروه پژوهشی و زیرساختی، 1000 ایده و استارت آپ و 1000 شرکت فناور و خلاق از 8 تا 11 خرداد 1401 در مصلای تهران برگزار شد.

انتهای پیام/4057/4062/

دکمه بازگشت به بالا