کمک هوش مصنوعی به درمان صرع

دیسپلازی قشر مغز ناحیه ای از مغز است که به طور غیر طبیعی رشد می کند و اغلب باعث صرع مقاوم به دارو می شود. این بیماری معمولاً با جراحی درمان می‌شود، اما شناسایی ضایعه از MRI ​​یک چالش مداوم برای پزشکان است، زیرا دیسپلازی قشر مغز می‌تواند در اسکن MRI طبیعی به نظر برسد.

کمک به هوش مصنوعی برای درمان صرع

برای توسعه این الگوریتم، محققان ویژگی‌های قشر مغز، مانند ضخامت یا چروک بودن سطح قشر مغز را از اسکن‌های MRI اندازه‌گیری کردند و از حدود 300000 مکان در سراسر مغز برای ایجاد آن‌ها استفاده کردند.

سپس محققان الگوریتم را با استفاده از نمونه‌هایی که توسط رادیولوژیست‌ها به‌عنوان سالم مغز یا دیسپلازی قشر مغز، بسته به الگو و ویژگی‌ها، برچسب‌گذاری شده بود، آموزش دادند.

کمک به هوش مصنوعی برای درمان صرع

یافته ها نشان داد که به طور کلی، الگوریتم قادر به تشخیص دیسپلازی مرکزی قشر مغز در 67 درصد موارد (538 شرکت کننده) بود.

پیش از این، MRI این 178 شرکت‌کننده غیرطبیعی در نظر گرفته می‌شد، به این معنی که رادیولوژیست‌ها نمی‌توانستند ناهنجاری را پیدا کنند، اما الگوریتم MELD قادر به شناسایی دیسپلازی مرکزی قشر مغز در این مورد بود. این مهم است زیرا اگر پزشکان بتوانند ناهنجاری‌هایی را در اسکن مغز پیدا کنند، جراحی برای برداشتن آنها می‌تواند یک درمان مناسب باشد.

دکتر دکتر گفت: الگوریتم ما می تواند به طور خودکار ضایعات را از هزاران اسکن MRI بیمار تشخیص دهد. هانا اسپیتزر، نویسنده ارشد این مطالعه. این الگوریتم می‌تواند انواع ضایعات، شکل‌ها و اندازه‌های مختلف و حتی بسیاری از ضایعاتی را که قبلا توسط رادیولوژیست‌ها شناسایی نشده بودند، به‌طور قابل اعتماد تشخیص دهد.

یافته های این مطالعه در مجله “Brain” منتشر شد.

46

دکمه بازگشت به بالا