درمان بیماریهای قلبی کودکان در ایران، همپای کشورهای پیشرفته دنیا
دبیر نهمین همایش ملی قلبهای کودکان ایران با بیان اینکه در حوزه قلب کودکان بیشتر کارهایی را انجام میدهیم که در توسعهیافتهترین کشورهای کشورمان انجام میشود، گفت: حتی از بسیاری از کشورها در دنیا پیشرفتهتر هستیم. جهان … بسیاری از زمینه های پزشکی.”
به گزارش دکترنامهمحمد دلیلی – متخصص قلب اطفال، الکتروفیزیولوژیست و دبیر علمی نهمین همایش ملی قلب کودکان در خصوص این همایش توضیحاتی ارائه کرد و گفت: این همایش به همت انجمن علمی قلب کودکان برگزار شد و سابقه این همایش به زمان تاسیس انجمن بازمی گردد. علاوه بر این، تاکنون همایشهای یک روزه، سمپوزیومها و وبینارهای مختلف در جریان شیوع بیماری کووید برگزار شده است و اکنون با کاهش همهگیری، این اولین کنفرانسی است که به صورت حضوری برگزار میشود.
وی در ادامه افزود: این همایش به مدت دو روز از 31 شهریور لغایت 1 آنلاین 1401 در سالن کنفرانس هتل قلب مرکز آموزش، تحقیقات و درمان قلب و عروق شهید رجایی برگزار می شود. برنامه های مختلفی تدارک دیده شده و تلاش شده تا همه عرصه های دل کودکان را پوشش دهد. در اولین روز کنفرانس که پنجشنبه 10 شهریور است، در مورد موضوعات مرتبط با اکوکاردیوگرافی، آریتمی ها و الکتروفیزیولوژی، نارسایی قلب و پیوند قلب و همچنین موضوعات منتخبی که از سراسر کشور به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است، بحث خواهیم کرد. جهان بیان و ارزیابی می شود و در روز بعد موضوعات مربوط به جراحی قلب. ، قلب و عروق بین المللی، قلب جنین و اکوکاردیوگرافی جنین مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دلیلی در ادامه به قلب جنین و اکوکاردیوگرافی اشاره می کند و می گوید: موضوع قلب جنین و اکوکاردیوگرافی موضوع بسیار مهمی است و به خصوص در سال های اخیر توجه به این موضوع بیشتر شده است. شناسنامه ها و شناسنامه هایی که در سال های اخیر در این زمینه با نظر کارشناسان مختلف و در وزارت بهداشت، درمان و پزشکی تهیه و تایید شده است، این وظیفه را به یک متخصص قلب اطفال واگذار کرده است که ناهنجاری های قلبی را در این زمینه کشف کرده است. قلب. جنین و بر اساس علم روز دنیا. آن را درمان کنید و برای آن برنامه ریزی کنید. برخی از بیماری های قلبی جنین را می توان در دوران جنینی کنترل یا درمان کرد و برای برخی دیگر، دوره درمانی پس از تولد در نظر گرفته می شود.
بر اساس این اطلاعیه روابط عمومی کنگره، وی در ادامه گفت: تمامی موضوعات مورد بحث در این کنفرانس مطابق با متدها و استانداردهای جهانی است و خوشبختانه در حوزه دل کودکان با کشورهای توسعه یافته فاصله قابل توجهی نداریم. . در واقع ما اکثر کارهایی را که در پیشرفته ترین کشورها انجام می شود در کشورمان انجام می دهیم و حتی در بسیاری از زمینه های پزشکی از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم. به عنوان مثال الکتروفیزیولوژی کودکان که از سال 1386 در مرکز قلب شهید رجایی شروع شد، در بسیاری از کشورها وجود ندارد، در حالی که ما 14 سال است که به صورت تخصصی و آکادمیک در این زمینه فعالیت می کنیم و امسال مجوز آموزش فلوشیپ را دریافت کرده ایم. . رشته بین المللی قلب سالهاست که فعال بوده و یکی از بالاترین آمار را در دنیا داریم. اکوکاردیوگرافی جنین در سال های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است. در زمینه پیوند قلب نیز بسیار فعال هستیم و مرکز قلب شهید رجایی بیشترین تعداد پیوند قلب در جهان را در دوران کرونا داشته است.
دبیر علمی همایش افزود: این همایش دارای حقوق بازآموزی برای متخصصین قلب و عروق کودکان، متخصصین قلب بزرگسالان، متخصصین قلب و بیهوشی است.
انتهای پیام