خطری که با خوردن فست فود تهدیدتان میکند!
گزارش روشن، یک مطالعه جدید نشان می دهد که خوردن فست فود با بیماری کبد چرب غیر الکلی مرتبط است. یک وضعیت بالقوه تهدید کننده زندگی زمانی که چربی در کبد انباشته می شود.
محققان دریافتند افراد مبتلا به چاقی یا دیابت که 20 درصد یا بیشتر از کالری روزانه خود را از فست فود مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که کمتر غذا میخورند یا فست فود نمیخورند، به میزان قابل توجهی سطح چربی کبد را افزایش دادهاند. . و زمانی که یک پنجم یا بیشتر از رژیم غذایی آنها فست فود بود، افزایش اندکی در چربی کبد داشتند.
آنی کارداشیان، متخصص کبد در مؤسسه پزشکی کک و نویسنده ارشد این مقاله میگوید: «کبد سالم حاوی چربی کمی است، معمولاً کمتر از 5 درصد، و حتی افزایش متوسط چربی میتواند منجر به بیماری کبد چرب غیرالکلی شود». مطالعات. افزایش شدید چربی کبد به ویژه در افراد مبتلا به چاقی یا دیابت دیده می شود و ممکن است به این دلیل باشد که این شرایط کبد را مستعد تجمع چربی می کند.
این یافته ها همچنین نشان می دهد که مصرف مقادیر نسبتاً متوسط فست فودهایی که کربوهیدرات و چربی بالایی دارند می تواند به کبد آسیب برساند.
کارداشیان میگوید: «اگر مردم یک وعده غذایی در روز در یک رستوران فستفود بخورند، ممکن است فکر کنند مشکلی در آن وجود ندارد. اما اگر آن یک وعده حداقل یک پنجم کالری روزانه آنها باشد، کبد خود را در معرض خطر قرار می دهند.
بیماری کبد چرب غیر الکلی، که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می شود، می تواند منجر به سیروز یا زخم کبد شود که می تواند منجر به سرطان یا نارسایی کبد شود.
منبع: ScienceDaily