سلامت و دانش

هل و روزهای سرد سال

هل میوه ای خشک، معطر و سبز رنگ با طبیعتی گرم و خشک و سرشار از نشاسته، ویتامین C، انواع ویتامین های گروه B، آهن، منگنز، روی، مس، منیزیم، سدیم، کلسیم، پتاسیم، فسفر و ترکیبات فرار معطر از جمله سینئول. . ، لینالیل استات و …

بر اساس گزارش های روشن جویدن این میوه معطر و دانه های تند و معطر آن دهان را خوشبو می کند و بوی نامطبوع عرق را از بین می برد.

نوشیدنی میوه ای خوشمزه هل لثه ها را تقویت می کند، ترشحات حلق را خشک می کند و آب دهان را برطرف می کند.

جوشانده غلاف هل که با گلاب از وسط له شده باشد، معده را تقویت می کند، حالت تهوع را برطرف می کند و برای رفع حالت تهوع بارداری پیشنهاد خوبی است.

کمیسیون E (کمیسیون علمی ویژه ارزیابی ایمنی و اثربخشی گیاهان دارویی) خواص دارویی میوه و دانه هل را در درمان اختلالات گوارشی تایید کرده است.

استفاده از دم کرده میوه و دانه هل در روزهای سرد سال برای تقویت معده و رفع سرماخوردگی گوارشی توصیه می شود.

عوارض: مصرف هل بیش از 3 گرم در روز برای ریه مضر است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دکمه بازگشت به بالا