سلامت و دانش

نجات جان ۲.۵ میلیون نفر با کاهش مصرف این ماده غذایی

دکترنامه/ خراسان رضوی اکثر مردم در سراسر جهان نمک زیادی را در رژیم غذایی خود مصرف می کنند که باعث فشار خون بالا و سایر مشکلات سلامتی می شود. اگر مردم نمک مصرفی خود را به میزان توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی و کمتر از پنج گرم در روز کاهش دهند، تخمین زده می شود که سالانه از مرگ 2.5 میلیون نفر جلوگیری می شود.

اکنون یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه میجی در ژاپن و یک شرکت ژاپنی غذا و نوشیدنی راه جدیدی برای افزایش شوری و حتی طعم غذاهای کم سدیم با تحریک الکتریکی زبان با یک دستگاه چاپستیک پیدا کرده‌اند. .

این یافته ها می تواند به راه های سالم تری برای مردم برای لذت بردن از طعم کامل غذاهای شور منجر شود. در حالی که هنوز از یک رژیم کم سدیم پیروی می کنید.

کاجی یوشینوبو، محقق اصلی این مقاله در دانشگاه میجی در ژاپن، گفت: بسیاری از مردم تقریباً دو برابر نمک توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی مصرف می کنند. این استاندارد را نمی توان با حداقل تلاش برای کاهش نمک برآورده کرد و به یک راه حل جدی نیاز است.

این مطالعه یک رویکرد مهم است زیرا نشان می دهد که کاهش 30٪ نمک را می توان با تحریک الکتریکی به دست آورد.

کاجی و همکارانش یک موج تحریک الکتریکی با دامنه و فرکانس بهینه برای افزایش شوری یک رژیم غذایی کم سدیم طراحی کردند و گروهی متشکل از 31 شرکت کننده را برای آزمایش آن ثبت نام کردند.

نتایج نشان داد که تحریک الکتریکی شوری نمونه کم سدیم را افزایش داد و آن را با نمونه شاهد که حدود 40 درصد شورتر بود، مقایسه کرد. بنابراین این ابزار می تواند مصرف نمک را تا 30 درصد کاهش دهد.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده‌اند که تحریک زبان با جریان الکتریکی ضعیف می‌تواند بر یون‌های باردار تشکیل‌دهنده کلرید سدیم تأثیر بگذارد تا شوری را مهار یا افزایش دهد. با این حال، مطالعه حاضر اولین مطالعه ای است که مصرف نمک را برای افرادی که از رژیم غذایی کم سدیم پیروی می کنند، بررسی می کند.

این مطالعه در مجله Frontiers in Virtual Reality منتشر شد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا