سلامت و دانشکسب و کار ویژه

نحوه بسته بندی خرما با دستگاه چگونه است؟

چگونه یک کارگاه بسته بندی خرما راه اندازی کنیم؟

اکثر کشاورزان، باغداران و کسانی که نخلستان های خرما دارند به این فکر افتاده اند که چگونه محصولی که از درخت چیده می شود را به بهترین روش و با کیفیت بسته بندی و روانه بازار مصرف کنند. برای بسته بندی محصول بصورت کاملا بهداشتی و صحیح، نیاز به دستگاه بسته بندی خرما و دستگاه های فرآوری است.

    دستگاه های فرآوری و بسته بندی خرما قابلیت این را دارند که خرمای برداشت شده را سایزبندی کرده پولیش کنند، شستشو دهند،  خشک نمایند و سپس بسته بندی کنند.

این دستگاه ها توانایی کار با برق 220 ولت خانگی را نیز دارا می باشند لذا می توان در کارگاه های کوچک و به صورت خانگی نیز از آنها استفاده کرد.

برای جداسازی و دستچین کردن محصول نامرغوب از محصول اصلی معمولا از نوار دستچین خرما استفاده می شود به این صورت که اپراتور در کنار نوار نشسته و بصورت دستی مواد زاید را جداسازی می کند.

دستگاه های فرآوری و بسته بندی خرما برای انواع خرماهای خشک و نیمه خشک (زاهدی، کبکاب، خاصویی، ربی، شاهانی، کلوته، استعمران و….) کاربرد دارد.

انواع روش های بسته بندی خرما

برای بسته بندی خرما روش های مختلفی وجود دارد  قدیمی ترین و سنتی ترین روش آن بسته بندی داخل کارتن های کوچک می باشد که خرما به صورت قالبی درون آن قرار می گیرد و مراحل آن به صورت دستی انجام می شود. این روش قدیمی بوده و علاوه بر صرف زمان زیاد از نظر بهداشتی نیز مناسب نمی باشد.

نوع دیگری از بسته بندی خرما، بسته بندی داخل ظروف پلاستیکی مختلف می باشدکه ماندگاری بالایی دارد این نوع بسته بندی توسط دستگاه فویل سیل انجام می شود. این مدل بسته بندی همراه با تزریق گاز انجام می پذیرد و باعث جلوگیری از فساد محصول می شود.

بسته بندی وکیوم خرما نیز یکی از روش های متداول بسته بندی این محصول می باشد که توسط دستگاه بسته بندی وکیوم صورت می پذیردز این دستگاه با تخلیه هوای داخل کیسه محصول مورد نظر را به صورت وکیوم شده در می آورد.

اما جدیدترین روش بسته بندی خرما، بسته بندی به صورت تک عددی است، دربسته بندی تک عددی، هر دانه خرما به صورت تکی داخل لفاف مخصوص بسته بندی شده و آماده مصرف می شود.

فضای مورد نیاز برای راه اندازی یک کارگاه بسته بندی خرما  100 الی200  متر مربع است.

دستگاه بسته بندی خرما

دستگاه بسته بندی خرما یکی از مهمترین انواع ماشین آلات بسته بندی می باشد که کاربرد های زیادی در زمینه تولید و بسته بندی خرما دارد. این مجموعه از دستگاه ها با قابلیت های بسیار خاص و ویژه ای طراحی می شوند و از امکانات بسیار خوبی برای انجام فرآیند کاری خود برخوردارند. توانایی بسته بندی خرما در طرح ها و اشکال مختلف از مهمترین شاخصه های این دسته از ماشین آلات می باشد.

ماشین آلات مورد استفاده در زمینه بسته بندی کردن خرما دارای تنوع بالایی می باشند که در طول مقاله به معرفی و بررسی تمامی انواع آن خواهیم پرداخت.

فراموش نکنید که خرما از دیرباز جزو خوراکی های مورد علاقه ایرانی های بوده است و مصرف بسیار بالایی در کشور دارد. این محصول سرشار از مواد مغدی و ویتامین ها می باشد که در سایز ها و انواع مختلفی تولید و برداشت می شود و به صورت های متنوعی در بازار عرضه می شوند.

مصرف بالای خرما و محبوب بودن آن موجب شده است که روش های متنوع و نوینی در حوزه بسته بندی خرما ایجاد گردد و در اشکال مختلفی در اختیار مشتریان و مصرف کنندگان قرار داده شوند. بسته بندی خرما به دو روش سنتی و مکانیزه صورت می گیرد که برای انجام نوع مکانیزه باید از دستگاه بسته بندی استفاده نمایید.

اما سوال اینجاست که برای بسته بندی کردن این محصول باید از چه دسته ماشین آلات و دستگاه های بسته بندی استفاده نماییم؟ قیمت دستگاه بسته بندی خرما چقدر است و در چه انواعی و حالاتی مورد استفاده قرار می گیرد؟ برای خرید دستگاه بسته بندی خرما و راه اندازی یک خط تولید باید چه اقداماتی را انجام دهیم؟ برای بسته بندی خرما باید از کجا شروع کنیم؟

ما در این مقاله به تمامی موضوعات اصلی و مهم در خصوص بسته بندی خرما و مسائل مربوط به آن مانند راه اندازی خط تولید و از کجا شروع کردن آن پرداخته ایم و مهمترین و بهترین دستگاه هایی که می توان برای بسته بندی کردن رطب و خرما از آن استفاده کرد را نام برده ایم. اگر در خصوص هریک از بخش های گفته شده سوال و یا ابهامی داریذ می توانید در بخش کامنت ها آن را برای ما قرار دهید و با در مشاوره رایگان سایت شرکت نمایید.

دستگاه بسته بندی خرما یکی از انواع کاربردی ماشین آلات بسته بندی می باشد که برای تولید بسته های خرما در ابعاد و سایز های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهمترین مزیت های این دستگاه توانایی آن در بسته بندی انواع خرما می باشد که با تغییر سایز، هیچگونه اختلالی در عملکرد آن به وجود نمی آید.

ای دستگاه یک نمونه از ماشین آلات بسته بندی با سیستم PLC , مکانیک با چشم فتوسل و مکانیک ساده بوده که محصولات را به صورت پیلوپک (دو طرف دوخت) بسته بندی می کند. این دستگاه برای بسته بندی محصولاتی مشابه انواع گز، نبات نی دار، شکلات، سوهان، مسقطی، آدامس، خرما و … مورد استفاده قرار می گیرد .

دستگاه بسته بندی خرما دارای سرعت بسیار خوب و مناسبی می باشد و عملکرد بسیار بالایی در انجام کار خود دارد. توانایی تنظیم ساز و حجم بسته ها یکی از مهمترین مزیت های آن می باشد. ایجاد بسته های بسیار زیبا و محکم و توانایی دوخت قوی در تولیدات موجب می شود تا با جابجایی به هیچ عنوان از هم باز نشود و کیفیت اول خود را حفظ کند.

شما می توانید از انواع مختلفی ظرف بسته بندی خرما برای تولیدات خود از ظریق این دستگاه استفاده کنید و در نهایت تمامی آنها ار در بازار عرضه نمایید. ما در طول مقاله انواع ظرف بسته بندی خرما را به شما معرفی خواهیم کرد تا به خوبی با آنها آشنا شوید و تولیدات خود را در حالات مختلفی پیش ببرید.

در طول مقاله به انواع دستگاه بسته بندی خرما اشاره خواهیم کرد و به صورت کامل مراحل بسته بندی خرما را به شما خواهیم گفت. برای آگاهی از قیمت و نحوه خرید آن با شماره های قرار داده شده در داخل سایت در ارتباط باشید.

قیمت دستگاه بسته بندی خرما

قیمت دستگاه بسته بندی خرما بر مبنای عوامل مختلفی تعیین می شود که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت. نحوه بسته بندی خرما با تغییر نوع دستگاه، تغییر می کند و شیوه کاملا متفاوتی ار پیش خواهد گرفت. قیمت دستگاه بسته بندی خرما در هریک از حالات گفته شده متفاوت است و با توجه به نوع تولیدات شما متغیر می باشد.

  • نوع دستگاه
  • نوع بسته بندی
  • قابلیت هریک از دستگاه ها
  • ایجاد خط تولید
  • توان تولید
  • میزان مصرف انرژی

موارد گفته شده اشاره ای مختصر به عوامل تاثیرگذار در قیمت دستگاه بسته بندی خرما می باشد. برای کسب اطلاعات کامل در خصوص قیمت هریک دستگاه های بسته بندی خرما می توانید با شماره های قرار داده شده در داخل سایت تماس حاصل نمایید و قیمت آن را استعلام کنید.

خرید دستگاه بسته بندی خرما

شما می توانید به دو صورت اقدام به خرید دستگاه بسته بندی خرما نمایید. روش اول خرید دستگاه بسته بندی خرما استفاده از اینترنت می باشد و روش دوم استفاده مراجعه به واحد فروش می باشد. برای انجام هریک از روش های گفته شده باید با شماره های قرار داده شده در داخل سایت تماس حاصل نمایید و تا به خوبی شما را در خصوص این موضوع راهنمایی کنند.

بسته بندی خرما

نخل خرما یکی از قدیمی ترین گیاهان در جهان است. این میوه به طور فزاینده ای مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد چرا که طیف وسیعی از ارزش های غذایی را فراهم می کند. چندین مطالعه نشان داده است که خرما منبع مهمی از ترکیبات زیست فعال است که مزایای بالقوه ای برای سلامتی دارد.

خرما هم به صورت تازه و هم به عنوان فرآوری شده، استفاده می شود و هر کدام دستگاه بسته بندی خاص خود را دارد. محصولات خرما بسیار متنوع است که معمولاً پرطرفدار ترین نوع آن، خرمای خشک و کم آب است. سایر محصولات فرآوری شده شامل پودر خشک ، رب ، شربت ، مربا ، ژله ، آبغوره ، میان وعده اکسترود شده و میوه یخ زده و … است.

مانند بسیاری از میوه های دیگر، خرما های تازه یا طبیعی نیز فساد پذیر هستند و از این رو در ماندگاری آنها محدود است ، زیرا پس از برداشت تغییر می کنند. یک روش موثر برای حفظ کیفیت خرما برای ماندگاری بیشتر، همراه با سایر اقدامات پس از برداشت، ذخیره سازی در دمای پایین است. دمای مناسب نگهداری برای خرما تازه -18 تا 0 درجه سانتیگراد است.

در روش های واقعی ذخیره خرما در این دمای توصیه شده در سراسر زنجیره تأمین نه تنها پیچیده بلکه پرهزینه است. خرما تازه به فرم های فرآوری شده پردازش می شود تا سعی شود خرما برای مدت طولانی تری حفظ شود. خرما خشک و کم آب رایج ترین محصولات خرما است که قبلاً توضیح داده شد.

علاوه بر این، محصولات دیگر خرما شامل پودر خشک، شربت، رب، آب، مربا، ژله، میان وعده و خرمای منجمد است. نیاز بسته بندی در فرآیندها ، محصولات و نیازهای بازاریابی / مصرف کننده متفاوت است. برخی از محصولات فرآوری شده ممکن است به عنوان بخشی از فرآوری به بسته بندی نیاز داشته باشند.

معرفی انواع بسته بندی خرما

شما می توانید بسته بندی خرما را در انواع مختلفی انجام دهید و تنوع تولیدات خود را بالا ببرید. در این بخش ما به انواع مختلفی از بسته بندی خرما اشاره خواهیم کرد و به نوع دستگاهی که می تواند این نوع بسته بندی را برای شما انجام دهید را به صورت مختصر نام می بریم. برای آشنایی کامل با انواه دستگاه بسته بندی خرما حتما به بخش معرفی بروید تا با آنها آشنا شوید.

·         بسته بندی خرما به صورت سلفونی

برای بسته بندی خرماهای خشک و نیمه خشک به صورت وزنی داخل سلفون از دستگاه های بسته بندی توزین دار استفاده می شود. این دستگاه ها داری ترازوهای بسیاردقیق دیجیتالی بوده و توانایی بسته بندی انواع مواد گرانولی مانند حبوبات، خشکبار، خرما و… را دارا می باشد. با استفاده از این دستگاه میتوان خرما را در وزن های مختلف بسته بندی نمود.

·         بسته بندی خرما به روش وکیوم

برای بسته بندی خرما به صورت وکیوم شده از دستگاه بسته بندی وکیوم استفاده می شود. این دستگاه با تخلیه هوای موجود در بسته محصول مورد نظر ر ا بسته بندی می کند.

·         بسته بندی خرما به روش شیرینگ

برای شیرینگ کردن کارتن های خرما با سایزهای گوناگون و همچنین بسته بندی های مخصوص خرما (ظرف، قوطی و…) از دستگاه شیرینگ پک استفاده می شود. این دستگاه با استفاده از سیستم حرارتی (برقی-گازی) فیلم مخصوص را بر روی جعبه و کارتن های خرما شیرینگ می کند.

این دستگاه در دو مدل شیرینگ کابینی و شیرینگ تونلی ساخته می شود که به تناسب حجم محصول و ظرفیت تولید می توان از هر یک آز آنها استفاده کرد.

·         بسته بندی خرما به صورت جعبه ای

جهت بسته بندی انواع خرما درون کیسه و کارتن و به صورت فله می توان از دستگاه کیسه پرکن استفاده نمود. این دستگاه برای اوزان 5-10-15-20 کیلوگرم مناسب می باشد. دستگاه کارتن پرکن در دومدل تک توزین و دو توزین ساخته می شود و برای پرکردن انواع مواد گرانولی در اوزان بالای یک کیلوگرم مورد استفاده قرار می گیرد.

·         بسته بندی خرما به صورت کارتنی

برای بسته بندی خرما داخل کارتن و کیسه به صورت فله در اوزان 5-10-15-20 کیلوگرم از دستگاه کیسه پرکن استفاده می شود. این دستگاه در دو مدل تک توزین و دوتوزین ساخته می شود و برای پرکردن انواع مواد گرانولی در اوزان بالای یک کیلوگرم مورد استفاده قرار می گیرد.

·         بسته بندی خرمات تک عددی یا دانه ای

یکی از روش های بسیار خوب در حوزه بسته بندی خرما که البته از طرفدارتان بسیاری برخوردار است، بسته بندی خرما دانه ای می باشد. این روش به دلیل به صرفه بودن تولید و خرید آن ار استقبال بالایی یرخوردار است و امروزه در بسیاری از مغاره ها و فروشگاه ها نمونه های آن دیده می شود.

برای انجام این روش باید از دستگاه بسته بندی خرما دانه ای استفاده کرد که که یکی از انواع بسیار پرکاربرد ماشین آلات بسته بندی می باشد. یکی از مهمترین دستگاه هایی که برای بسته بندی دانه ای خرما مورد استفاده قرار می گیرد همان پیلوپک می باشد. الیته برخی دیگر از ماشبن آلات مانند دستگاه های دوخت هستند که به شما این امکان را می دهند که خرما را به صورت دانه این بسته بندی نمایید.

به عنوان مثال شما می توانید نایلون های سایز کوچک را تهیه نمایید و در داخل هریک از آنها چند دانه خرما قرار دهید سپس با دستگاهی مانند دوخت دستی اقدام به پرس آن نمایید. همچنین شما می توانید از دستگاه های وکیوم استفاده نمایید و این رویه را توسط این دسته از ماشین آلات پیش ببرید.

·         بسته بندی خرما در فویل سیل

این نوع بسته بندی برای بسته بندی خرما داخل ظروف یکبار مصرف مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش خرما را داخل ظروف مخصوص قرارداده و توسط دستگاه فویل سیل درب ظروف بسته می شود. این دستگاه قابلیت ساخت با قالب های مختلف را دارا می باشد.

·         بسته بندی خرما در قوطی

برای بسته بندی انواع خرما داخل طروف استوانه ای شکل پلاستیکی، فلزی و… از دستگاه قوطی پرکن استفاده می شود. این دستگاه با استفاده از نوار انتقال دهنده ظروف مورد نظر را به زیر نازل دستگاه انتقال داده و هرکدام از قوطی ها تک به تک پر می شوند.

ظروف بسته بندی خرما

از جمله ظروف بسته بندی خرما می توان به ظرف کریستالی با مواد پلی پروپیلن اشاره کرد.این ظروف به علت کیفیت مواد اولیه در ساخت آنها در بسته بندی مواد غذایی گرم و سرد به ظروف مایکروویوی نیز معروف هستند. این ظروف بیشتر برای ظرف خرما، عسل، حلوا، سطل رطب، سطل ماست و… مورد استفاده قرار میگیرند. امروز صاحبان مشاغل خانگی به استفاده از این ظروف برای بسته بندی مواد غذایی آماده، سبزیجات سرخ شده و سایر محصولات تولیدی روی آورده اند.

هر تولید کننده ای برای عرضه خرما بسته بندی های گوناگونی را در نظر می گیرد. یکی از پرطرفدار ترین ظروف پلاستیکی بسته بندی خرما می باشد. از دیگر ظروفی که در انواع بسته بندی خرمای صادراتی استفاده می شود میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بسته بندی های مقوایی و کارتنی
  • بسته بندی با ظروف یکبار مصرف مانند لانچ باکس
  • بسته بندی با ظروف پلاستیکی

برخی از افراد برای بسته بندی این محصولات از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی بسته بندی استفاده می کنن. این ظروف می تواند انتخاب خوب و از طرفی ارزانی برای خریدارها باشد. چرا که هم قیمت مناسبی دارد و دارای طراحی بسیار شکیلی است. از طرفی اندازه های گوناگونی هم دارد.

بسته بندی خرما را از کجا شروع کنیم؟

یکی از سوالات بسیار مهمی که در این حوزه مطرح می شود این می باشد که “برای بسته بندی خرما از کجا شروع کنیم؟“. این موضوع برای تمامی علاقه مندان به حوزه بسته بندی خرما مطرح می شود و می خواهند که یک راهکار و برنامه خوب و منسجم برای انجام و پیش برد کار های خود داشته باشند. ما هم در این بخش می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم و یک راهنمای خود و جامع در خصوص از کجا شروع کردن بسته بندی خرما به شما عزیزان ارائه کنیم پس با ما همراه باشید.

برای از کجا شروع کردن بسته بندی خرما در گام اول باید نوع محصول خود را به خوبی مشخص نمایید. همانطور که می دانید این دسته از محصولات خوراکی دارای تنوع بسیار بالایی می باشند و در سایز های مختلفی برداشت و به صورت های متنوعی مانند خشک و تر به فروش می رسند.

اگر نمی خواهید بسته بندی خرمای تر یا نرم را انجام دهید نمی توانید از انواع دستگاه هایی استفاده کنید که با مکش و یا تراکم محصولات را بسته بندی می کنند. پس باید نوع محصول خود را به خوبی انتخاب نمایید. در گام بعدی باید مشخص کنید که می خواهید با چه روشی بسته بندی خرما را انجام دهید.

هریک از روش هایی که در بالا به آنها اشاره کردیم توسط انواع خاصی از دستگاه بسته بندی خرما انجام می شود پس در گام بعد از نوع خرما، باید نوع بسته بندی خرما را مشخص نمایید. تا به اینجای کار به اصلی ترین موضوعات شروع بسته بندی خرما از کجا باشد اشاره کردیم و حالا نوبت به نوع دستگاه ها می باشد.

بعد از آنکه نوع بسته بندی خود را انتخاب کردید، دست شما برای انتخاب دستگاه ها باز می شود چرا که می دانید که از چه دسته ماشین آلاتی باید استفاده نمایید. در این مرحله باید مشخص نمایید که فرآیند بسته بندی خرما را می خواهید به صورت خانگی انجام دهید یا در فاز صنعتی کار خود را پیش ببرید.

اگر نوع خانگی مورد نظر شما می باشد باید از دستگاه هایی استفاده نمایید که دارای سایز و ابعاد کوچک تری می باشند و قابلیت استفاده در محیط های خانگی و کارگاهی را دارند. اما اگر از انواع صنعتی می خواهید استفاده کنید باید از دستگاه هایی استفاده کنید که دارای سایز و ایعاد بالایی می باشند و قابلیت تولید در تیراژ های بالا را دارند.

ما در ادامه همین مقاله هم به انواع دستگاه بسته بندی خرما اشاره خواهیم کرد هم مراحل بسته بندی خرما را به شما خواهیم گفت. فراموش نکنید که در سایت ما یک بخش با نام مشاوره رایگان وجود دارد که شما می توانید از آن استفاده نمایید و تمامی سوالات و ایهامات خود را از کارشناسان و متخصصان کسب و کار های تولید و بسته بندی بپرسید. برای استفاده ار بخش مشاوره رایگان با شماره های قرار داده شده در صفحه تماس حاصل نمایید.

مراحل بسته بندی خرما

هریک از محصولاتی که شما می خواهید بسته بندی کنید باید با برنامه و اصول خاصی پیش برود تا در نهایت به تولید منجر شود. در این بخش می خواهیم به مراحل بسته بندی خرما اشاره کنیم و به شما اصول و رویه انجام این کار را بگوییم.

در ابتدا باید به میزانی که می خواهید بسته تولید کنید، خرما خریداری نمایید و بعد ار تهیه آن را آبکشی نمایید. با شسته شوی ان تمامب گرد و خاک از بین می رود و عوامل انتقال بیماری حذف می گردند. در ادامه باید به خوبی تمامی آنها خشک نمایید تا از له شدن و یا گندیده شده آن جلوگیری شود.

بعد باید آنها را در مدل هایی که می خواهید آماده کنید. در طول مراحل بسته بندی خرما از تماس آنها با محیط های آلوده به شدت خوددارب نمایید و همواره آنها را دربهترین شرایط بهداستی نگهداری کنید.

در ادامه می خواهیم مراحل بسته بندی خرما به صورت صنعتی را به شما توصیح دهیم تا با رویه خط تولید خرما و مراحل بست بندی آن به خوبی آشنا شوید.

مراحل بسته بندی خرما به صورت صنعتی شامل چه دستگاه هایی است؟

برای راه اندازی یک خط تولید باید از مجموعه دستگاه هایی استفاده نمایید که به صورت مکمل و پیوسته محصول شما را تولید می کنند. معمولا در کارگاه ها یا کارخانه های بسته بندی خرما، وجود تجهیزات لازم برای آماده سازی خرما نیاز می باشد. داشتن یک خط تولید مکانیزه و پیشرفته، کمک بسزایی به کیفیت محصول ارائه شده و کسب رضایت مشتریان می نماید. در حالت صنعتی مراحل بسته بندی خرما و ایحاد یک خط تولید خرما معمولا شامل ماشین آلات زیر می باشد:

  • دستگاه شستشو و سورتینگ خرماخط تولید خرما
  • دستگاه خشک کن خرما
  • دستگاه ضدعفونی و تزریق گاز
  • دستگاه پولیش زن یا گردگیر خرما
  • دستگاه پارافین زن خرما
  • نوار بازبینی
  • دستگاه توزین
  • ماشین آلات بسته بندی خرما
  • دستگاه شیرینگ پک

وجود هر یک از این دستگاه ها در خط بسته بندی خرما، می تواند به کاهش نیروی انسانی و افزایش عملکرد تولید کمک کند. از این رو تولیدکنندگان با یک بار سرمایه گذاری مطمئن، قادر خواهند بود یک خط تولید پیشرفته و همیشگی را تهیه کنند.

انواع دستگاه بسته بندی خرما یا رطب

دستگاه های زیادی در زمینه بسته بندی خرما فعالیت می کنند که هریک از آنها توانایی های خاصی در این زمینه دارند. ما در این بخش به معرفی انواع دستگاه بسته بندی خرما می پردازیم و در ادامه مراحل بسته بندی خرما را به صورت کامل به شما خواهیم گفت.

ماشین آلاتی که در زمینه بسته بندی خرما فعالیت می کنند، بنا به نوع بسته بندی های مورد نظر تولید کنندگان، در دسته های مختلفی تعریف می شوند. هر یک از انواع آن دارای قابلیت ها و مکانیزم هایی هستند که نیاز تولیدکنندگان را به صورت کامل برطرف و خواسته های آنها را پوشش می دهند. اینکه کدامیک از انواع دستگاه بسته بندی خرما گزینه مناسبی برای شروع کار و فعالیت است، بستگی به نیاز و درخواست دارد.

حتما در استفاده از دستگاه های بست بندی به برخی از موضوعات توجه داشته باشید و نحوه بسته بندی خرما را در نظر بگیرید. اگر مورد خاصی از بسته بندی را در نظر دارید، باید متناسب ترین گزینه را برای آن فرآهم کنید. هر یک از  انواع دستگاه بسته بندی برای نوع حاصی از تولیدات مورد استفاده قرار می گیرند و تمامی بخش ها را پوشش نمی دهند.

تجربه به دست آمده نشان می دهد که از انواع ماشین های مختلفی در خط تولید بسته بندی خرما استفاده می شود که به شرح زیر است:

1) دستگاه های دوخت و برش

یکی از انواع دستگاه های بسته بندی خرما، دستگاه دو خت می باشد. این دستگاه دارای قابلیت های زیادی در این زمینه می باشد که شما می توانید از تمامی آنها در زمینه کاری خود بهره ببرید. از جمله کاربردهای این دستگاه، می توان به ایجاد بسته بندی زیبا و شکیل خرما با رعایت موارد بهداشتی به هنگام دسته بندی اشاره کرد.

کسب و کارهایی مانند عطاری ها، کارگاه های بسته بندی، فروشگاه های تولیدی نیز از طرفداران پروپاقرص دستگاه دوخت می باشند. سرعت کار با این دستگاه بسیار بالا بوده و کار با آن بسیار راحت است. بهتر آن است که قبل از استفاده از آن، اجازه دهید چند دقیقه ای دستگاه گرم شود تا عملیات بسته بندی خرما، با کیفیت بهتری انجام شود.

برای آگاهی از ظرف بسته بندی خرما در این حالت می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا به صورت دقیق به شما بهترین گزینه را معرفی کنند.

2) بسته بندی به صورت دستی

شما می توانید مراحل بسته بندی خرما را به صورت دستی پیش ببرسد و از دستگاه هایی استفاده کنید که به صورت دستی و غیر اتوماتیک فعالیت می کنند. همچنین می توانید بدون استفاده از ماشین و فقط با تهیه ظرف بسته بندی خرما، محصولات خود را در داخل ظروف قرار دهید. اگر تمایل به انجام این روش از نحوه بسته بندی خرما را دارید حتما در محیط پاک این عمل را انجام دهید و دستورالعمل های بهداشتی را به خوبی رعایت نمایید.

اگر تمایل به استفاده از دستگاه بسته بندی دستی خرما را دارید، در این خصوص می توانید از بخش مشاروه رایگان استفاده نمایید تا بهترین گزینه برای انجام این کار را به شما معرفی نمایند.

3) دستگاه وکیوم بسته بندی

دستگاه وکیوم بسته بندی یکی از بهترین گزینه ای ممکن برای انجام این کار می باشد. شما می توانید بسته بندی های بسیار خاص و ویژه ای را با این دسته از ماشین آلات ایجاد نمایید. مزیت استفاده از وکیوم بسته بندی در نوع خاص مراحل بسته بندی خرما می باشد. حالت کاملا متفاوت و نوین بسته بندی خرما وکیوم شده موجب جلب توجه تمامی مشتریان شما می شود و استقبال خاص و ویژه ای از آن خواهد شد.

علاوه بر آن با بکارگیری این دستگاه بسته بندی خرما می توانید کیفیت محصولات را همانند روز اول حفظ نمایید و از فشاد و آلودگی آن به صرورت کامل جلوگیری کنید. برای آشنایی کامل حتما مقاله مرتبط با آن را مطالعه نمایید تا به خوبی با مراحل بسته بندی خرما با این ماشین بسته بندی آشنا شوید.

4) بسته بندی در سینی، سبد، کیف

یکی دیگر از انواع بسته بندی خرما، قرار دادن محصولات در سینی،سبد و یا کیف های مخصول می باشد. موارد گفته شده جزو انواع ظرف بسته بندی خرما می باشد که شما می توانید از آنها برای تولیدات خود استفاده نمایید. حالات های مختلفی از طرف بسته بندی خرما وجود دارد که بنا به نوع تولیدات خود می توانید از آنها استفاده نمایید.

5) دستگاه شیرینگ، دوخت های حرارتی و ترموفرمینگ

دستگاه شرینگ پک در حقیقت یک نوع دستگاه بسته بندی است که محصولات را به صورت چندتایی بسته بندی می‌کند. این دستگاه، عملیات چسباندن یک نایلون شیرینگ بر روی محصولات چندتایی را انجام می‌دهد به گونه ای که حمل و نقل آن‌ها آسان‌تر شود؛ مانند بسته بندی بطری های آب معدنی و نوشابه ها. این نایلون در اثر حرارت جمع می‌شود و شکل کالا را به خود می‌گیرد و به آن می‌چسبد.

شیرینگ پک را می توان یکی از دستگاه های بسته بندی خرما دانست چرا که به راحتی و با بالاترین مزان از کیفیت مراحل بسته بندی خرما را پیش می برد. شما می توانید از قابلیت های آن برای بسته بندی ظروف خرما استفاده نمایید و تولیدات خود را در بازار عرضه نمایید.

6) دستگاه پیلوپک

یکی دیگر از انواع دستگاه بسته بندی خرما، دستگاه پیلوپک می باشد. این دستگاه توانایی بسته بندی خرما به صورت دانه ای را دارد و شما می توانید به نوعی ساشه خرما تولید کنید.

بر خلاف دستگاه شرینک پک که عموما برای بسته بندی محصولات به صورت چندتایی استفاده می شود، از دستگاه پیلوپک برای محصولات به صورت تک تک استفاده می شوند.

در دستگاه های پیلوپک مواد قطعه ای روی نوار نقاله ورودی دستگاه قرار داده می شوند و پس از قرار گرفتن داخل سلفون، توسط فک های دستگاه بسته بندی می شوند.

7) سیل وکیوم

دستگاه سیل وکیوم یکی دیگر از انواع ماشین آلات بسته بندی می باشد که می توانید از آن برای بسته بندی خرما استفاده نمایید. این دستگاه با تخلیه هوای داخل بسته و تزریق گازهای نگه دارنده باعث می شود مواد غذایی بسته بندی شده، کیفیت اصلی (طعم، رنگ، شکل) و تازگی خود را حفظ نمایند.

با بکارگیری این دستگاه می توانید انواع مختلفی ظرف بسته بندی خرما را سیل کنید و در بازار عرضه نمایید.

8) سیل القایی

دستگاه سیل القایی، نوعی دستگاه بسته بندی است که جهت اتصال دو سطح توسط فرآیند حرارتی انجام می‌شود. به طور کلی، از این دستگاه برای قرار دادن (سیل کردن) ورق آلومینیوم بر روی دهانه ی قوطی ها و بطری های پلاستیکی و شیشه ای استفاده می‌شود.

شما می توانید بسته بندی های بسیار خاص و متفاوتی را با سیل القایی تجربه کنید و از رقیبان خود در این حوزه پیشی بگیرید. این دستگاه بسته بندی خرما به شما این امکان را می دهد تا انواع ظروف را بسته بندی کنید و با قرار دادن یک فایل محافظ بر روی درب ظرف راه ارتباطی آن با محیط را مسدود نمایید.

اگر بخواهیم با یک نگاه کلی موضوع انواع دستگاه بسته بندی خرما را مورد بررسی قرار دهیم موضوع را به صورت زیر بررسی خواهیم کرد. این مطلب جهت درک بیشتر شما کاربرنا عزیز از دستگاه ها و کارایی آنها در بسته بندی محصولات می باشد.

نگاهی کلی به انواع دستگاه بسته بندی خرما

  • دستگاه بسته بندی دو توزین، دستگاه بسته بندی چهار توزین، دستگاه بسته بندی ده توزین برای بسته بندی خرما به صورت وزنی از 20 گرم تا یک کیلوگرم به صورت تمام اتوماتیک داخل سلفون مورد استفاده قرار می گیرد.
  • از دستگاه بسته بندی کیسه پرکن یا دستگاه بسته بندی کارتن پر کن برای بسته بندی خرما داخل کارتن در اوزان 2-5-10-15-20 کیلو گرم استفاده می شود.
  • برای شیرینگ کردن انواع ظروف و کارتن خرما از دستگاه شیرینگ پک تونلی یا دستگاه شیرینگ پک تک کابین استفاده می شود.
  • بسته بندی خرما درون ظروف پلاستیکی یکبار مصرف pp توسط دستگاه بسته بندی فویل سیل انجام می گیرد. این دستگاه دارای قالب های مخصوص برای بسته بندی ظروف مختلف با ابعاد گوناگون می باشد.
  • برای وکیوم کردن خرما از دستگاه بسته بندی وکیوم با قابلیت تزریق گاز استفاده می شود. این دستگاه می تواند با تخلیه هوای داخل کیسه های پلاستیکی خرما را به صورت وکیوم شده در آورده و آماده مصرف نماید این نوع بسته بندی در صادرات خرما بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.
  • دستگاه بسته بندی خرما به صورت تک عددی مشابه بسته بندی گز، از دستگاه بسته بندی پیلوپک استفاده می شود این دستگاه دانه های خرما را به صورت تک عددی بسته بندی می کند. با این دستگاه می توان انواع خرماهای خشک و نیمه خشک، رطب و خرمای شکلاتی را بسته بندی کرد.

با مراجعه این بخش به صورت کامل دیدگاه شما در خصوص بسته بندی خرما و انواع دستگاه مربوط به بسته بندی آن باز خواهد شد. اگر در خصوص هریک از ماشین های بسته بندی گفته شده سوال و یا ابهامی دارید، مقاله مربوط به هریک را مطالعه نمایید. شما می توانید تمامی انواع دستگاه بسته بندی خرما را با بهترین قیمت خریداری نمایید.

همچنین می توانید از مشاوره خرید به صورت کاملا رایگان استفاده نمایید و تمامی سوالات و ابهامات خود را در این قسمت مطرح نمایید.

سیستم ها و فرآیند بسته بندی فعلی خرما

از انواع سیستم های بسته بندی خرما و محصولات خرما برای حفظ کیفیت و در عین حال راحتی مصرف کنندگان، استفاده می شود.

بسته بندی خرمای تازه در تهیه و تحویل نقش بسیار مهمی را در مدیریت زنجیره تامین موثر و پایدار دارد. زنجیره تامین خرما شامل مجموعه مراحل تحویل خرمای برداشت شده به مرکز جمع آوری، بسته بندی، یا مرکز توزیع برای تهیه، مرتب سازی و بسته بندی میوه ها برای کانال های مقصد (عمده فروشی، خرده فروشی و کارخانه های فرآوری) می باشد.

خط تولید بسته بندی خرما تازه و خشک

فرآیند بسته بندی مرحله مهمی برای ذخیره سازی و بازاریابی میوه ها پس از برداشت است. خرما پس از برداشت به خط تولید بسته بندی منتقل می شود. برای حفظ بهترین کیفیت خرما زنجیر سرد توصیه می شود. به طور کلی، فرآیند بسته بندی خرما شامل بخور، شستشو ، ذخیره سازی / تبرید ، هیدراتاسیون / کم آبی / پخت ، مرتب سازی ، درجه بندی ، بسته بندی و حمل و نقل است.

بخور به طور معمول در اتاق های مهر و موم شده انجام می شود اما ممکن است در مزرعه نیز انجام شود. از نوار نقاله ها برای اتصال فرآیندهای بسته بندی خرما استفاده می شود.

پاکیزگی ظروف ورودی فاکتور مهمی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی با روش تولید مناسب (GMP) هم چنین تجزیه و تحلیل خطر بسیار اهمیت دارد.هدف کاهش آلودگی میکروبی و اطمینان از بهداشت عمومی است. ظروف بسته بندی خرما، مجدد باید با استفاده از مواد ضدعفونی کننده مصوب (به عنوان مثال، هیپوکلریت سدیم ، دی اکسید کلر ، پراکسیدهای مختلف یا ازن) تمیز و ضدعفونی شوند. بسته بندی خرما در یک ظرف قابل استفاده ناپاک، خطر آلودگی متقابل را ایجاد می کند.

بسته بندی فله در سراسر زنجیره تأمین باید قابل ردیابی باشد. برچسب های شناسایی فرکانس رادیویی یا سایر دستگاه های ردیابی مانند بارکد و مبادله داده های الکترونیکی بر روی ظروف یا پالت های فله ای برای بهبود دید زنجیره ای اعمال می شوند.

شیوه های نوین در بسته بندی خرما

جاسازی برچسب های RFID در مواد های بسته بندی مانند مقوا و پلاستیک همچنان با چالش روبرو است. این کار اصطلاحاً “بسته بندی هوشمند” نامیده می شود و به بسته بندی هایی اطلاق می شود که می توانند اطلاعات و/ یا خصوصیات محصول را به کاربران منتقل کرده و یا ارتباط برقرار کنند. این مسئله از دیدگاه های مدیریت ایمنی و زنجیره تأمین محبوبیت بیشتری پیدا می کند.

مصرف کنندگان در قفسه به دنبال اطلاعاتی راجع به محصول می گردند تا از ایمنی و کیفیت آن در مصرف اطمینان حاصل کنند. تحویل چنین اطلاعاتی با برچسب گذاری و یا چاپ روی بسته بندی خرده فروشی انجام می شود.

این اطلاعات، به عنوان مثال، در مورد تنوع، کمیت، پرورش دهنده، پردازنده و حقایق تغذیه ای است. برخی از گواهینامه ها برای محصولات معامله شده مورد نیاز است و از طریق بسته بندی خرده فروشی نیز نشان داده می شوند.

اطلاعات ردیابی شامل تاریخچه، برنامه یا مکان، برای مثال مزرعه مبدا، محل مزرعه، تاریخچه تولید، دما در هنگام حمل و غیره است. برچسب های RFID می توانند به جای ظروف یا پالت های عمده برای ردیابی بسته های جداگانه، روی بسته های خرده فروشی استفاده شوند.

دکترنامه در این نوشته، این موارد را بررسی می کند پنهان کردن عناوین
دکمه بازگشت به بالا