سینمایی جنگ جهانی سوم هومن سیدی
آشنایی با فیلم جنگ جهانی سوم + اخبار فیلم
◀️ معرفی فیلم جنگ جهانی سوم در ویکی پدیا
جنگ جهانی سوم یک فیلم به تهیهکنندگی و کارگردانی هومن سیدی و نویسندگی هومن سیدی، آرین وزیردفتری و آزاد جعفریان است. محسن تنابنده بازیگر نقش اصلی این فیلم است. جنگ جهانی سوم با سرمایهگذاری نماوا ساخته میشود و نخستینباری است که یک پلتفرم پخش آنلاین به ساخت یک پروژه سینمایی ورود کردهاست و همچنین دومین همکاری سیدی و نماوا بعد از مجموعه قورباغه است.
لینک دانلود فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم را می توانید از طریق سایت معتبر هت فیلم با بهترین کیفیت دریافت کنید.
جشنواره فیلم ونیز
در چهارم مرداد ماه ۱۴۰۱، آلبرتو باربارا مدیر جشنواره فیلم ونیز، اعلام کرد این فیلم در بخش افقهای دورهی هفتاد و نهم، حضور دارد.
جنگ جهانی سوم در بخش رقابتی افقهای جشنواره فیلم ونیز نمایش داده شد و با تشویق ۷ دقیقهای تماشاگران روبرو شد جاناتان هالند از اسکرین اینترنشنال، با تمجید از این فیلم آن را «کمدی سیاهی» خواند که به تدریج «به یک تراژدی تبدیل میشود [و] با تمرکز روی عناصر دلهرهآورِ عالی و شفافیتِ افسانهای خود، داستانی طاقتفرسا اما متقاعدکننده» را ارائه میدهد که «نشان میدهد، چطور یکی از قربانیان یادمیگیرد که از ستمگران خود تقلید کند»
جایزه هایی که به «جنگ جهانی سوم» رسید
«جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی در آیین پایانی این دور از جشنواره جایزه بهترین فیلم بخش افق های ونیز را از آن خود کرد.
محسن تنابنده به خاطر بازی در فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی هومن سیدی جایزه بهترین بازیگر مرد بخش افق های هفتاد و نهمین جشنواره فیلم ونیز را به خود اختصاص داد.
«جنگ جهانی سوم» به تالین میرود
فیلم «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی در بخش “بهترینهای جشنواره” جشنواره بینالمللی فیلمهای شبهای سیاه تالین در کشور استونی به نمایش گذاشته میشود.
اعلام زمان اکران یک هفتهای «جنگ جهانی سوم»
فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی که به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب شده، از پنجشنبه ۱۴ مهر تا چهارشنبه ۲۰ مهر به مدت یک هفته به صورت ویژه در پردیس سینمایی مگامال اکران شود.
داستان فیلم جنگ جهانی سوم
داستان یک کارگر معمولی – با بازی محسن تنابنده (بازیگر فیلم قهرمان) – را دنبال می کند که خود را در حال کار روی صحنه فیلمی می بیند که مدعی است درباره محکومیت دیکتاتوری است، اما خود فیلمسازان نیز تبدیل به افرادی مستبد و زورگو میشوند.
من همونی هستم که لباس تنت کرد، آدمت کرد، بهت بها داد، من همونم…
بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم
محسن تنابنده
ندا جبرائیلی
مهسا حجازی
نوید نصرتی
لطفالله سیفی
حاتم مشمولی
زمان پخش در شبکه نمایش خانگی و انتشار نسخه دانلود قانونی
مشخص نیست///
فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی که به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب شده، از پنجشنبه ۱۴ مهر تا چهارشنبه ۲۰ مهر به مدت یک هفته به صورت ویژه در پردیس سینمایی مگامال اکران شود.
محسن تنابنده و همکاری با هومن سیدی
پیش از این حضور محسن تنابنده به عنوان اولین بازیگر این فیلم سینمایی قطعی شده بود. محسن تنابنده با بازی در فیلم دانه های ریز برف به کارگردانی علیرضا امینی در سال ۱۳۸۲ شمسی وارد سینما شد! البته او در طول دوران حرفه ای خود همواره علاوه بر بازیگری به نویسندگی و بازیگردانی نیز مشغول بوده است.
وی در سال ۱۳۸۸ شمسی برای بازی در فیلم های سنگ اول و هفت دقیقه تا پائیز و در سال ۱۳۹۵ شمسی برای بازی در فیلم فراری، سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است. او در سال ۱۳۸۶ شمسی برای بازی در فیلم استشهادی برای خدا، برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد. محسن تنابنده همچنین موفق به دریافت جوایز مختلفی از دیگر جشنواره های داخلی و خارجی شده است. بازی او در سریال پایتخت در نقش نقی معمولی در ذهن ها ماندگار شده است.
پیمان شادمانفر مدیر فیلمبرداری، الهام معین طراح لباس و محمدرضا شجاعی طراح صحنه «جنگ جهانی سوم» هستند. هم چنین حسن شانهساززاده به عنوان مجری طرح در این پروژه حضور دارد. فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» با سرمایه گذاری نماوا ساخته می شود. به نظر می رسد هومن سیدی پس از ۲ سال با «جنگ جهانی سوم» به جشنواره ملی فیلم فجر می آید. هومن سیدی سال ۱۳۹۶ با «مغزهای کوچک زنگ زده» در این جشنواره حضور داشت.
بیوگرافی هومن سیدی کارگردان فیلم جنگ جهانی سوم
هومن سیدی (زادهٔ ۸ آذر ۱۳۵۹ در رشت) بازیگر، کارگردان، فیلمنامهنویس و تدوینگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایرانی است.
خانواده هومن سیدی
هومن سیدی پس از پایان دبیرستان و دریافت دیپلم گرافیک کار خود را با حضور در کلاسهای انجمن سینمای جوان رشت و ساخت چند فیلم کوتاه آغاز کرد. سپس به تهران آمد و در کلاسهای بازیگری کارنامه به مدیریت پرویز پرستویی شرکت کرد. او فرزند دوم خانواده است و ۲ برادر (حامد و هامون) و یک خواهر (هیلدا) دارد. مادرش بازنشسته نیروی دریایی و پدرش کارمند بازنشستهٔ بانک کشاورزی است.
سیدی در سال ۱۳۸۵ با آزاده صمدی ازدواج کرد و در سال ۱۳۹۲ از او جدا شد.
بازیگری هومن سیدی
هومن سیدی در اوایل دهه هشتاد در فیلم یک تکه نان با رضا کیانیان همبازی شد و سپس نقش کوتاهی را در فیلم چهارشنبهسوری اصغر فرهادی ایفا کرد. او در پابرهنه در بهشت از بهرام توکلی نقش اصلی را بازی کرد. این فیلم نخستین فیلم بلند بهرام توکلی بود که باعث شناختهشدن او شد و سیدی هم نامزدی جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشن خانه سینما شد.
هومن سیدی در زمینه تئاتر در همسایه آقا و مشروطه بانو دو اثر حسین کیانی به ایفای نقش پرداخت. از کارهای او در تلویزیون میتوان به سریالهای راه بی پایان اثر همایون اسعدیان و تا ثریا ساخته سیروس مقدم و تله فیلمهای سایاب محمدعلی سجادی و اگر باران ببارد روحالله حجازی اشاره کرد. وی با ایفای نقش در سریال عاشقانه توانست بین مردم محبوبیت خاصی به دست بیاورد و میتوان این سریال را به عنوان موفقترین پروژه سیدی در عرصه بازیگری دانست.
از دیگر فیلمهایی که در کارنامه هنری او به چشم میخورد، شب بیرون، خط ویژه مصطفی کیایی، نیمرخها ساخته ایرج کریمی، در مدت معلوم، پل خواب، مادری، کمدی انسانی، مصادره و طلا ساخته پرویز شهبازی. هومن سیدی برای بازی در فیلم من دیه گو مارادونا هستم جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل را از جشنواره فیلم فجر و انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران گرفت. امکان دانلود فیلم دوبله فارسی به همراه نقد و بررسی تخصصی در سایت هت فیلم فراهم شده است.
کارگردانی هومن سیدی
هومن سیدی پس از ساخت چند فیلم کوتاه (از جمله ۳۵ متری سطح آب و دندان آبی که به خاطر آنها جوایز بسیاری از جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گرفت) نخستین فیلم بلند خود را در سال ۱۳۸۹ با نام آفریقا کارگردانی کرد. این فیلم در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر (بخش آثار ویدئویی) جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اول زن (آزاده صمدی) را از آن خود کرد.
سیدی به غیر از کارگردانی، به عنوان نویسنده و تدوینگر نیز در این اثر حضور داشت. منتقدان سینمای ایران، آفریقا را در زمرهٔ آثار فیلم نوآر ایران برشمردهاند. همچنین برخی هومن سیدی را ادامهدهنده سینمای اجتماعی اصغر فرهادی میدانند (البته با دکوپاژ و قاببندیهای متفاوت و غیرکلاسیک). او نویسنده و کارگردان تئاتر روایت ناتمام یک فصل معلق بودهاست.
از دیگر فعالیتهای هومن سیدی آموزش هنرجویان بازیگری در آموزشگاهش است. او در فیلمهایش بازیگران تازهای مانند امیر جدیدی، یسنا میرطهماسب، نوید پورفرج، لادن زاوهوند و هامون سیدی را به سینمای ایران معرفی کرد. فیلمهای هومن سیدی در مقام کارگردان آفریقا، سیزده، اعترافات ذهن خطرناک من، خشم و هیاهو و مغزهای کوچک زنگ زده هستند. فیلم مغزهای کوچک زنگ زده یکی از پرفروشترین فیلمهای اکران سال نود و هفت در ایران شد.
جوایز هومن سیدی
هومن سیدی پس از موفقیتهای داخلی و بینالمللی، از شورای عالی انقلاب فرهنگی دکترای افتخاری دریافت کرد.
ساختههای او جوایز بسیاری از جشنوارههای فجر و ورشوی لهستان و جشنواره فیلم پوسان کره جنوبی و شانگهای چین و انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی و جشنواره بینالمللی فیلم شهر دریافت کردهاند (از جمله جایزه بهترین فیلمنامه، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم، جایزه ویژه هیئت داوران و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران). هومن سیدی در سال ۱۳۹۹ نخستین مجموعه خود را در نمایش خانگی با نام قورباغه کارگردانی کرد.
ایرانیها به زودی «جنگ جهانی سوم» را میبینند؟
پس از موفقیت فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی در جشنواره ونیز این سوال مطرح است که آیا این فیلم به زودی در ایران اکران میشود؟ بویژه آنکه پخشکننده بینالمللی «جنگ جهانی سوم» این فیلم را با توجه به شرایط دیگر فیلمها بهترین گزینه برای نمایندگی در اسکار میداند.
فیلم جدید هومن سیدی شب گذشته (۱۹ شهریورماه) در اختتامیه جشنواره فیلم ونیز موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر مرد و بهترین فیلم شد؛ از آنجا که نام این فیلم – با توجه به اعلام قبلی سازمان سینمایی درباره نبود مشکل برای صدور پروانه نمایش – در میان گزینههای معرفی به اسکار مطرح است، پیشبینی میشود که شاید به زودی اکران داخلی «جنگ جهانی سوم» آغاز شود، این در حالی است که طبق پیگیریهای انجام شده گویا هنوز پخشکننده داخلی فیلم مشخص نیست.
با این حال مدیر کمپانی پخش «مستقلهای ایرانی» با اشاره به اینکه پروانه نمایش فیلم برای اکران در داخل کشور صادر شده، احتمال اکران خارجی فیلم را هم در آیندهای نزدیک رد نمیکند.
محمد اطبایی در گفتوگویی با ایسنا ابتدا درباره حضور فیلم «جنگ جهانی سوم» و جایزههایش در جشنواره ونیز بیان کرد: این فیلم از سوی مخاطبانش یعنی منتقدان، جشنوارهها، پخشکنندهها و تهیهکنندهها متفاوت دیده شده و جوایزی هم در این بخش از جشنواره ونیز (افقها) کسب کرده است.
ما پیشتر برای فیلمهایی همچون «ماهی و گربه»، «بدون تاریخ بدون امضا» جایزههای متعددی را از بهترین استعداد تا بهترین کارگردانی و بازیگری را در ونیز گرفته بودیم اما جایزه بهترین فیلم و بازیگر یک دستاورد قابل توجه است که امسال برای فیلم «جنگ جهانی سوم» اتفاق افتاد. در این بین مواجهه داورها هم با فیلم جالب بود و همه که در جای خود به لحاظ حرفهای افرادی شاخص هستند، فیلم را از زاویه نگاه خود دیدند و آن را دوست داشتند.
او ادامه داد: آنچه من به عنوان پخشکننده فیلم درک کردم این بود که غالباً تماشاگران فیلم، آن را دوست داشتند. گرچه با توجه به موضوعی که «جنگ جهانی سوم» دارد به نوعی روی لبه تیغ حرکت میکند اما به نظرم کارگردان توانسته از پس این موضوع حساس برآید و یک شکل کمدی – تراژیک به فیلم بدهد و حرف خود را که جهانی هم است به خوبی مطرح کند؛ درواقع به نظر میرسد کسانی که فیلم را دیدند پیام آن را گرفتند و با شیوه و فرم فیلم، خیلی خوب ارتباط برقرار کردند.
وی درباره مسیر آینده فیلم هم افزود: با توجه به استراتژیای که از ابتدا در بازار جشنواره کن طراحی شد، خوشبختانه توانستیم به ونیز برسیم و جایزه بگیریم. در ادامه هم فیلم در جشنوارههای خوب دیگری حضور دارد که اخبار آن به موقع انتشار پیدا میکند و فراتر از آن ان شاءالله خبرهای بهتری درباره بخشهای اقتصادی فیلم خواهیم داشت.
اطبایی درباره اینکه آیا تصور میکند مخاطب ایرانی هم بازخورد خوب مخاطبان جشنواره ونیز را به فیلم «جنگ جهانی سوم» نشان بدهد؟ گفت: فکر میکنم حتما همینطور خواهد بود، چون میتوانم اشاره کنم به همین تعداد ایرانیهایی که از منتقد گرفته تا فیلمساز در جشنواره ونیز فیلم را دیدند و بازخورد مثبتی داشتند. نکته جالب این است که مخاطب این گفتوگو هم فیلم را ندیده و در عین حال ذهنیتی از هومن سیدی و آثارش دارد اما «جنگ جهانی سوم» یک کار متفاوت از هومن سیدی است که نسبت به فیلمهای دیگرش هم فضای متفاوتی دارد و از نظر کارگردانی هم پختهتر است.
او در پاسخ به اینکه شانس راهیابی این فیلم را به اسکار چقدر میداند گفت: ترجیح میدهم درباره اسکار اظهارنظر نکنم! چون این ماجرا همیشه حساسیت داشته و در ایران حساسیتهای بیشتری دارد. شرایط انتخاب نماینده ایران در اسکار نسبت به دیگر کشورهای دنیا متفاوت است و فاکتورهای زیادی دخیل هستند. در حال حاضر از یکی دو فیلم بیشتر نام برده میشود ولی در میان فیلمهای موجود با توجه به شرایطی که باید برای اکران وجود داشته باشد و به نظر میرسد اگر «جنگ جهانی سوم» به موقع بتواند اکران شود، شخصاً فکر میکنم این فیلم بهترین انتخاب میتواند باشد.
البته این را از این جهت که عرضه و پخش بینالمللی فیلم در اختیار من است، نمیگویم! بلکه فقط به این دلیل که بازخوردهای نمایش آن را در مواجهه با مخاطب خارجی و به خصوص دستاندرکاران حرفهای سینما اعم از منتقد، مدیر جشنواره و پخشکننده دیدم.
پخشکننده بینالمللی «جنگ جهانی سوم» درباره اینکه اگر در نهایت این فیلم به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب شود، با توجه به آنکه اکران جهانی نداشته چقدر مسیر را برای دیده شدن فیلم در اسکار مناسب میبیند؟ بیان کرد: به لحاظ حرفهای نمیتوانم الان درباره اتفاقهای پیشروی فیلم صحبت کنم که طبعاً به موقع اخبار آن منتشر میشود ولی از دیدگاه حرفهای اگر فقط به حضور فیلم در جشنواره ونیز و دریافت جایزه هم بسنده کنیم، فکر میکنم دلیل کافی برای انتخاب «جنگ جهانی سوم» به عنوان نماینده ایران در اسکار باشد.
محمد اطبایی در پایان در پاسخ به اینکه جوایز سینمای ایران در ونیز چقدر میتواند به شرایط فعلی سینما در ایران کمک کند و برای سال آینده وضعیت سینمای ایران را در حوزه بینالملل چطور پیشبینی میکند؟ گفت: ابتدا به همین سال ۲۰۲۲ اشاره میکنم که برای سینمای ایران یک سال رویایی بود. این روند از جشنواره برلین شروع شد، در کن ادامه یافت و بعد در جشنواره کارلوویواری دو سینماگر جوان ایرانی جایزه گرفتند و الان هم در ونیز این اتفاق افتاده و همزمان سینمای ایران درجشنواره تورنتو هم حضور پررنگی دارد.
به نظرم سینمای ما، یک سال درخشان را داشت و دارد که در ادامه به ۲۰۲۳ میرسد. اما شخصا افق روشنی را برای سینمای ایران در سال آینده با توجه به تولیدات داخلی نمیبینم، ضمن احترام به همه دوستانی که در حال تولید فیلم هستند یا اثری را تولید کردهاند، تصور میکنم سینمای ایران در سال آینده و در بخش حضور در جشنوارههای بینالمللی با دشواریهای جدی روبرو خواهد بود.
دانلود فیلم ایرانی جنگ جهانی سوم در سایت هت فیلم را از دست ندهید.