اقتصادی

نبود تبلیغات مناسب چالش اصلی اسباب‌بازی‌های ایرانی در رقابت با نمونه‌های وارداتی

فناوران یکی از شرکت‌های خلاق اقدام به طراحی و ساخت اسباب بازی‌هایی برای تقویت مهارت‌های حرکتی و هماهنگی چشم و دست کودکان کرده‌اند، ولی به گفته آنها نبود تبلیغات مناسب موجب شده تا کسب و کارهای این حوزه قادر به رقابت با نمونه‌های وارداتی نباشند.

سید امیرحسین میرمالک از محققان این شرکت فناور فعال در حوزه ساخت و ارائه بازی‌های فکری و سرگرم‌ کننده در گفت‌وگو با دکترنامه، گفت: ما تلاش کردیم با بهترین مواد، محصول با کیفیت و کاربردی به تولید برسانیم.

میرمالک با اشاره به دستاوردهای این شرکت خلاق، اظهار کرد: بازی‌هایی که در این شرکت به تولید رسیده در راستای تقویت هوش تصویری، فضایی، حرکتی و جنبشی، هماهنگی چشم و دست، تمرکز و تقویت اعتماد به نفس و آشنایی با مفاهیم ابتدایی علوم مهندسی و رباتیک است.

این محقق حوزه بازی سازی با اشاره به چالش‌های شرکت‌های فعال در حوزه بازی‌سازی، اظهار کرد: مهمترین چالش کسب و کارهای این حوزه، معرفی دستاوردهای این حوزه است. در این حوزه هیچ شبکه و کانالی در زمینه تبلیغات محصولات وجود ندارد.

میرمالک خاطرنشان کرد: اسباب بازی‌هایی که در کشور به تولید رسیده‌اند نیاز است که به جامعه معرفی شود و این بزرگترین چالش کسب و کارهای این حوزه است. شناخت جامعه از بازی‌های تولید شده در کشور می‌تواند قدرت رقابت ما را با نمونه‌های وارداتی افزایش دهد.

وی تاکید کرد: اگر تبلیغات قوی در زمینه اسباب بازی‌های تولید داخل صورت گیرد قطعا بسیاری از موانع ما برای فروش محصولات مرتفع می‌شود. تا زمانی که بازار داخلی از محصولات داخلی اشباع نکنیم، نمی‌توانیم بر روی صادرات متمرکز شویم.

وی چالش دیگر این کسب و کارها را دستیابی به مواد اولیه با کیفیت ذکر کرد و گفت: نیاز است که ما مواد اولیه را از بورس تهیه کنیم نه بازار آزاد تا بتوانیم قیمت تمام شده را رقابتی کنیم.

انتهای پیام

تیم تحریریه اقتصادی

سلام! من یک خبرنگار اقتصادی با تخصص و تجربه گسترده در زمینه تحلیل‌های اقتصادی هستم. با بهره‌گیری از روش‌های هوشمند و دسترسی به منابع معتبر، سعی می‌کنم تا به شما اخبار و تحلیل‌هایی با رویکردی هوشمندانه و خوانای ارائه دهم. هدفم این است که شما را در تصمیم‌گیری‌های مالی خود همراهی کنم و با اطمینان در مسیر صحیح قرار بگیرید.
دکمه بازگشت به بالا