سلامت و دانش

چاشنی‌ که موجب افزایش قند خون می‌شود

دکترنامه/ خراسان رضوی قند خون بالا می تواند ناشی از عوامل بسیاری از جمله استرس، کمبود خواب و رژیم غذایی باشد. هنگام تلاش برای حفظ سطح قند خون، قند اضافه شده می تواند یکی از مشکل سازترین غذاها باشد و مصرف بیش از حد آن حتی می تواند منجر به بیماری های مزمن مانند دیابت شود.

به گزارش یاهو نیوز، ادویه ها ممکن است بی ضرر به نظر برسند و به طعم بهتر غذا کمک کنند، اما برخی ادویه ها ممکن است مواد مضری باشند که بیش از آنچه فکر می کنید به قند خون شما آسیب می رساند.

محققان می گویند که چاشنی های به ظاهر ساده روزمره می توانند حاوی منابع پنهان قند باشند، بنابراین اولین پیشنهاد این است که ابتدا به مواد تشکیل دهنده آن نگاه کنید.

نتایج نظرسنجی نشان می دهد که به جای افزودن شکر و نمک اضافی به غذا، چاشنی بهترین راه برای افزایش طعم غذا و مصرف بیشتر غذاهای سالم مانند سبزیجات در رژیم غذایی است، اما سس گوجه فرنگی (سس گوجه فرنگی) موجود در بازار حاوی قند افزوده و مصرف زیاد آن است که باعث مشکلات سلامتی مختلفی از جمله چاقی، مقاومت به انسولین و حتی دیابت می شود.

بنابراین، از منابع قند آگاه باشید و هر وعده را بررسی کنید تا انتخاب بهتری در مورد نحوه استفاده از آن داشته باشید.

در حالی که عسل ممکن است فواید خاصی برای سلامتی داشته باشد، عسل و خردل همچنان حاوی مقدار زیادی قند هستند.

توجه داشته باشید که چاشنی های غیر طبیعی عسل و خردل تاثیر مثبتی مانند عسل ندارند.

سس سالاد نیز از جمله مواردی است که مصرف زیاد آن باعث افزایش قند خون می شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا