اقتصادیکسب و کار ویژه

قیمت واتراستاپ سراپوش

قیمت فروش واتراستاپ

قیمت واتر استاپ بتن به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله مهم‌ترین عوامل در تعیین قیمت فروش واتراستاپ ، شامل شرکت سازنده، نوع و جنس آن، ابعاد یا همان ضخامت و… است. معمولا شرکت‌های معروف مانند شرکت کپکو، انواع این محصول را با کیفیت فوق‌العاده و با بهره‌گیری از بهترین مواد اولیه می‌سازد. بنابراین در خصوص کیفیت نمی‌توان شک کرد. از این رو قیمت فروش واتراستاپ کپکو در مقایسه با برندهای نامعتبر ممکن است بیشتر باشد. از طرفی جنس مواد اولیه و ابعاد و ضخامت نیز در این مسئله تاثیرگذار است. هر چقدر ابعاد بیشتر باشد، طبیعتا قیمت افزایش می یابد.

انواع واتراستاپ های بتنی

انواع مختلفی از واتراستاپ ها وجود دارد که هر کدام خواص و کاربردهای منحصر به فردی دارند. رایج ترین انواع عبارتند از:

واتراستاپ های پی وی سی:

ساخته شده از پلی وینیل کلرید (PVC) انعطاف پذیر با کیفیت بالا، این واتراستاپ ها در برابر طیف وسیعی از مواد شیمیایی مقاوم هستند و برای استفاده در تصفیه خانه های آب و فاضلاب طراحی گردیده اند. از دیگر مزایای استفاده از این نوع واتر استاپ ها داشتن عمری برابر با عمر سازه ، طراحی شده در انواع بسیار متنوع و نصب آسان اشاره کرد. واتر استاپ های P.V.C به سه دسته کلی تقصیم میشوند :

  • تخت (سری I و E)
  • حفره دار (سری D و O)
  • کف خواب (سری F و FD)

1-واتر استاپ های تخت :

این نوع از واتر استاپ ها برای درز های انقطاع  داخلی طراحی شده اند و تمام آن در بتن دفن میشود و تا سازه سرپا باشد همانجا میماند. این واتراستاپ ها در انواع مختلف با عرض ها و عاج های گوناگون برای مصارف متعددی تولید گردیده اند که در سایت سراپوش میتوانید آنها را مشاهده و به نسبت نیاز انتخاب نمایید.

2-حفره دار:

واتر استاپ های حفره دار برای اجرا در درز انبساط طراحی شده و فلسفه وجود حفره در این نوع واتر استاپ این است که در انبساط و انقباض سازه قابلیت کرنش و ارتجاء داشته باشد به شکلی که قسمت تخت آن در دو طرف داخل بتن و قسمت حفره آن آزاد میماند تا در مقابل کشش و فشار انعطاف داشته باشد و از هم گسیخته نشود .

3-کف خواب:

همانطور که از اسم آن مشخص است واتر استاپ کف خواب برای اجرای بتن در زاویه صفر استفاده میشود مثل کف استخرها یا مخازن آب ، این نوع از واتر استاپ در یک روی خود دارای عاج و روی دیگر آن صاف است به این شکل که ابتدا واتر استاپ را نصب و سپس روی آن بتن ریزی انجام میشود. واتر استاپ های تخت نیز برای درز های انقطاع و انبساط به دو شکل تخت و حفره دار تولید و استفاده میشوند.

روش های استفاده

روش های نصب واتراستاپ ها به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. در زیر دستورالعمل های کلی برای نصب انواع واتراستاپ رایج آورده شده است:واتراستاپ های پی وی سی: فرآیند نصب به طور کلی شامل قرار دادن واتراستاپ در محل از پیش تعیین شده در طول ساخت سازه بتنی است. واتراستاپ باید به طور ایمن به آرماتور های تقویت کننده بسته شود تا در هنگام بتن ریزی از محل نصب فرار نکنند. هنگامی که بتن سخت شد، واتراستاپ PVC یک آب بندی محکم ایجاد می کند و از نفوذ آب جلوگیری می کند.

واتراستاپ های هیدروفیل: واتراستاپ های هیدروفیل معمولاً با اتصال آنها به سطح بتن موجود با استفاده از چسب یا بست های مکانیکی نصب می شوند. پس از قرار گرفتن در محل، در تماس با آب منبسط می شوند و یک مهر و موم محکم در داخل مفصل ایجاد می کنند. واتراستاپ های بتنی نقش مهمی در جلوگیری از نشت و نشت آب در پروژه های مختلف ساختمانی دارند. با درک انواع مختلف واتراستاپ ها و روش های نصب آنها، مهندسان و متخصصان ساخت و ساز می توانند از یکپارچگی طولانی مدت و پایداری سازه سازه های بتنی در معرض آب یا سایر مایعات اطمینان حاصل کنند.

کاربرد واتراستاپ

در هر جایی که به آب بندی نیاز باشد شما یکی از مهم ترین موادی که احتیاج دارید واتراستاپ است این محصول طبق استاندارد های آب بندی تولید می شود. نکته مهم این است که ما برای آب بندی استخر توصیه میکنیم از واتراستاپ حفره دار استفاده کنید چرا که با ویژگی هایی که دارد مانند خاصیت کشسانی مناسب، ماندگاری بالا، سازگاری با بتن، تولید در انواع سایزها میتواند بهترین گزینه برای آب بندی استخر باشد. در زیر به تعدادی از مهم ترین کاربرد های این محصول اشاره خواهیم کرد :

  • آب‌بندی درزهای تونل و سد
  • آب‌بندی سازه‌های صنعتی
  • آب‌بندی استخر
  • کاربردی در مخازن آب، سد و کانال ها
  • کاربردی در پارکینگ و پشت بام

نحوه اجرا و اتصال واتراستاپ

نصب واتراستاپ با چسب

از دو روش میتوان این محصول را نصب کرد که یک از این روش ها استفاده از چسب واتراستاپ است برای نصب واتراستاپ با چسب میتوان تا 35 سانتی متر از واتراستاپ را به چسب صنعتی آغشته کنید و دو سمت را کنار هم قرار دهید و برای مدتی با فشار دست نگه دارید.

نصب واتراستاپ با هویه یا اتو

همانطور که در بالا گفتیم برای نصب واتراستاپ دو روش وجود دارد که اولین روش اتصال با چسب بود و اما روش دوم با استفاده از هویه و یا اتو واتراستاپ انجام میگیرد  برای این کار دو سر واتراستاپ در جریان حرارت قرار دهید تا ذوب شود و بعد د سر را کنار هم بگذارید تا بعد از خنک شدن بهم متصل شود.

برای آب بندی سازه ی بتنی به این نکات دقت کنید :

  1. آب بندی بتن : بله آب بندی خود بتن با استفاده از افزودنی بتن و یا استفاده از مواد واترپروف بتن یا مکمل های بتن انجام میشود.
  2. آب بندی درزهای بتن : آب بندی درزهای بتن توسط واتراستاپ که پیشنهاد ما واترستاپ پی وی سی و یا واتراستاپ آب دوست است.

روش نصب واتر استاپ

در زیر به نکات مهم در نحوه ی روش نصب واتراستاپ اشاره میکنیم :

  • واتر استاپ باید در مرکز عرضی دیوار باشد.
  • در نصب واتر استاپ نصف از عرض آن در بتن اولیه و نصف دیگر در بتن ثانویه باشد اگر شبکه روی آرماتور به واتراستاپ اجازه ندهد باید به اجرا با بتن فونداسیون اقدام کنید.
  • برای اتصال واتراستاپ به بتن باید از سوراخ های که روی آن هست استفاده کرد واصلا واتراستاپ را سوراخ نکنید.
  • همچنین برای وصل کردن واتراستاپ ها بهم از قطعات اتصالی دو راه، سه راه و چهار راه استفاده کنید
  • برای جوش دادن واتر استاپ بایداز چسب یا هویه یا اتو استفاده کرد و مراقب باشید از دادن حرارت مستقیم خودداری کنید که باعث از بین رفتن کارایی واتراستاپ میشود.
  • گیره های واتراستاپ باید از جنس مس و یا گالوانیزه استاندارد باشد.
  • واتر استاپ نباید به گونه ای باشد که بر اثر فشار بتن یا راه رفتن کارگرها حرکت کند.
  • برای جلوگیری از آسیب های احتمالی بین نصب واتراستاپ تا بتن ریزی فاصله نباشد چرا که با تابیدن آفتاب روی آن میتواند به واتر استاپ آسیب برساند.
  • برای نصب واتراستاپ هیدروفیلی باید در سطحی نسبتا هموار و خشک باشد و برای اتصال از چسب‌های سیلیکونی و یا میخکوب استفاده شود.

مزایای واتراستاپ

از ویژگی های واتراستاپ استاندارد می توان به بدون حباب، ترک یا انقباض، بدون بریدگی، دارا بودن یکنواختی رنگ و ضخامت یکدست اشاره کرداز مزاایای استفاده از واتراستاپ در زیر اشاره کردیم :

  • نصب آسان
  • انعطاف پذیری و مقاومت کششی بالا
  • عمر مفید برابر با عمر بتن
  • مقاوم در مقابل واکنش‌های قلیایی

خرید واتراستاپ با قیمت مناسب

واتراستاپ از جمله محصولات آب‌بندی بسیار رایج و مهم است. در واقع این محصول با نام نوار آب‌بند نیز شناخته می‌شود. این نوار لاستیکی، به منظور جلوگیری از حرکت و نفود آب در شکاف و درزهای بتن استفاده می‌شود. در واقع در هر جایی که از بتن استفاده شده باشد، از این محصول به عنوان آب‌بندی درز استفاده می‌شود که مهم‌ترین کاربرد آن نیز در استخرها است.  این محصول، به طور کلی دارای دو نوع تخت و حفره‌ دار تولید می‌شود. اگر بخواهیم به طور کاملا خلاصه بیان کنیم، از نوع تخت در درزهای اجرایی و از نوع حفره دار نیز در درزهای انبساطی استفاده می‌گردد. به منظور دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مشخصات خرید و فروش و قیمت واتراستاپ ، با ما همراه باشید.

این محصول در انواع مختلفی تولید می‌شود. معمولا همه نوع آن نیز در شرایط مختلف به منظور آب‌بندی بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. سه نوع اصلی آن شامل PVC یا لاستیکی، منبسط‌شونده یا بنتونیتی یا لاستیکی و هیدروفیلی است. هر یک از این سه نوع، در موارد خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاربرد این محصول در قسمت‌های مختلف از جمله انواع استخر، تصفیه‌خانه ها، مخازن آب، تونل‌های ترافیک و انتقال آب، برکه و دریاچه‌های مصنوعی و… مشخص است. به منظور آشنایی بیشتر با این محصول، مطالب زیر را دنبال کنید.

ویژگی و مشخصات واتراستاپ

همانطور که گفته شد این محصول لازم است بر اساس استانداردهای خاصی ساخته شود. از طرفی در زمان خرید این نوار آب‌بند لازم است به ویژگی و مشخصات آن نیز دقت کنید و یک محصول مناسب خریداری کنید. در این بخش در مورد ویژگی و مشخصات این نوار صحبت می‌کنیم.

  • این محصول لازم است از انعطاف بالایی برخوردار باشد. چرا که می‌بایست با توجه طول و عرض بتن مورد استفاده قرار گرفته و متناسب با آن باشد. بنابراین در صورت عدم انعطاف کافی بدون کاربرد خواهد بود.
  • دومین ویژگی و مشخصاتی که باید داشته باشد، بازدارنده بودن است. در واقع این محصول می‌بایست در برابر نفوذ و عبور مایعات از محل اتصالات بتن یک عامل بازدارنده باشد.
  • مقاومت بالا در برابر اسیدها و مواد قلیایی نیز ویژگی دیگر این محصول است.
  • مدت زمان یا طول عمر این محصول لازم است با طول عمر بتن برابر یا حتی بیشتر باشد تا خاصیت خود را در مدت کوتاه از دست ندهد.
  • انواع نوار آب‌بند لازم است با استانداردهای خاص تولید شده باشد و مقاومت کششی آن بالاتر از حد استاندارد باشد.
  • در زمان خرید حتما به این موضوع توجه کنید که در بازه زمانی 20- تا 70+ قابل نصب باشد.
  • در برابر انواع مواد قلیایی استاندارد و مقاومت لازم را داشته باشد.

کاربرد واتراستاپ

در هر مکان و فضایی که نیاز به آب‌بندی اصولی باشد، نام واتراستاپ می‌درخشد. این محصول طبق استانداردهای لازم آب‌بندی تولید می‌شود و در واقع در هر فضایی در زمان ساخت‌وساز قابل اجراست. در این بخش برخی از مهم‌ترین کاربردهای این محصول را بیان می‌کنیم:

  • آب‌بندی درزهای اجرایی در تونل و سد
  • آب‌بندی قوی در سازه‌های صنعتی
  • آب‌بندی اطراف استخر و جلوگیری از نفوذ آب به درزهای اجرایی در آب و فاضلاب
  • جلوگیری از نفوذ آب به درزهای اجرایی در زیر زمین
  • استفاده در مخازن آب، سد و کانال ها
  • قابل استفاده در چاله آسانسور و تجهیزات
  • استفاده در پارکینگ و پشت بام

در این بخش لازم است بگوییم به منظور آب‌بندی استخر، از نوع حفره دار استفاده می‌شود. چرا که این نوع از قابلیت‌های مناسبی برخوردار است. خاصیت کشسانی مناسب، ماندگاری بالا، سازگاری کامل با بتن، تولید در انواع سایزها و… از انواع مزایای نوع حفره دار است. بنابراین در استخر از این نوع استفاده می‌شود. البته لازم است نوع حفره دار، توسط افراد ماهر و متخصص نصب و اجرا شود.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی واتراستاپ

در بیان مشخصات فیزیکی و شیمیایی این محصول لازم است بگوییم در رنگ زرد تولید می‌شود. میزان سختی در آن 73 تا 78 بوده و وزن مخصوص تولید بر اساس استانداردهای موجود 0/05- یا +1.35 گرم بر سانتی‌متر مکعب است. به طور کلی درصد جذب آب توسط این محصول به مقدار 0.001 بوده و مقاومت کششی آن نیز -0.5 یا 12.5+ مگاپاسکال است. در آخر نیز باید گفت درصد افزایش طول در جهت طولی 240% تا 350% ب.ئده و در جهت عرضی نیز 270% تا 320% است.

دکمه بازگشت به بالا