سلامت و دانشکسب و کار ویژه

9 آجیل برتر که برای سلامتی بهتر باید بخورید

بهترین و مفید ترین آجیل ها برای سلامتی بدن

آجیل ممکن است فواید متعددی برای سلامتی داشته باشد، مانند کاهش خطر بیماری قلبی و حمایت از سیستم ایمنی بدن. برخی از انواع مغزها عبارتند از: بادام، پسته و گردو.آجیل یک میان وعده خوشمزه است که ترد و مغذی است. خرید آجیل و خوراکی یکی از بهترین انتخاب ها برای هدیه دادن در مناسبت‌های مختلف از جمله عید نوروز و شب یلدا است. مخصوصا اگر در خارج از کشور هستید و قصد دارید که با یک هدیه خاص و بیادماندنی در مناسبت‌های خاص عزیزانتان را در ایران خوشحال کنید. آنها منبع عالی برای: فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی، چربی های سالم و پروتئین هستند.

خوردن آجیل فواید زیادی دارد، مانند منبع قابل اعتماد حمایت از وزن سالم بدن و کمک به کاهش خطر برخی بیماری‌های سلامتی مانند بیماری قلبی.آجیل دارای بافت، طعم و مشخصات مواد مغذی مختلفی است. آنها به تنهایی عالی هستند، با میوه ها ترکیب می شوند یا به غذاهایی مانند سالاد، دسر و غلات اضافه می شوند.

ارسال آجیل و خشکبار برای هدیه به ایران

آجیل و خشکبار یکی از انواع ایده‌های مختلف و پرطرفدار برای هدیه دادن در مناسبت‌های مختلف از جمله عید نوروز و شب یلدا است. اگر در خارج از کشور هستید و قصد دارید که با یک هدیه خاص و به یادماندنی در مناسبت‌های خاص عزیزانتان را در ایران خوشحال کنید، شهرکادو آماده ارائه خدمات مختلف از جمله خرید انواع  آجیل و خشکبار و ارسال برای شما عزیزان است. شما می‌توانید به کمک شهرکادو به راحتی یکی از محصولات موجود در سایت را انتخاب نموده و ارسال آن به عزیزانتان در ایران را به ما بسپارید.

در اینجا 8 آجیل مغذی را برای اضافه کردن به رژیم غذایی خود آورده ایم.

1. بادام درختی

بادام ها به دلیل طعم، مشخصات مواد مغذی چشمگیر و قیمت نسبتا ارزان، محبوب هستند. می توانید آنها را به صورت خام یا بو داده مصرف کنید و اغلب از آنها کره بادام، آرد و شیر درست می کنند.

یک وعده 1 اونس (28 گرم) بادام بو داده حاوی منبع مورد اعتماد است:

  • کالری: 170
  • چربی: 15 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • ویتامین E
  • منیزیم: 19 درصد DV
  • منگنز: 27 درصد DV

این آجیل به ویژه سرشار از ویتامین E است، یک ماده مغذی محلول در چربی که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند. این ویتامین همچنین از عملکرد سیستم ایمنی و ارتباطات سلولی پشتیبانی می کند.

بادام نه تنها یک غذای مغذی است، بلکه ممکن است عوامل خطر بیماری قلبی را نیز کاهش دهد.

یک مطالعه 12 هفته ای بر روی 219 بزرگسال جوان نشان داد که کسانی که روزانه 2 اونس (56 گرم) بادام می خورند، کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL (بد)، نشانگرهای التهابی و هموگلوبین A1c – نشانگر کنترل قند خون – در مقایسه با یک گروه کنترل

2. پسته

پسته – که نام آن از کلمه یونانی pistákion به معنی “آجیل سبز” گرفته شده است – از 6000 سال قبل از میلاد مسیح مصرف می شده است.این آجیل های پر جنب و جوش سرشار از مواد مغذی هستند اما کالری و چربی کمتری نسبت به بسیاری از آجیل های دیگر دارند.

فقط 1 اونس (28 گرم) پسته حاوی منبع مورد اعتماد است:

  • کالری: 159
  • چربی: 13 گرم
  • پروتئین: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • ویتامین B1)تیامین(: 21٪ از DV
  • ویتامین B6
  • فسفر: 11 درصد از DV

پسته منبع خوبی از مواد مغذی متعدد از جمله ویتامین B6 است که بدن شما برای متابولیسم مواد مغذی و عملکرد سیستم ایمنی به آن نیاز دارد.این آجیل همچنین سرشار از ترکیبات گیاهی است که ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی باشد.

در یک مطالعه 4 ماهه که شامل 100 نفر دارای اضافه وزن بود، یک گروه روزانه 1.5 اونس (42 گرم) پسته خوردند و تحت یک برنامه کاهش وزن رفتاری گروهی قرار گرفتند، در حالی که گروه دیگر فقط در برنامه کاهش وزن شرکت کردند.

این گروه‌ها مقادیر مشابهی از وزن خود را از دست دادند، اما گروه پسته کاهش قابل توجهی در فشار خون و افزایش سطح آنتی‌اکسیدان خون را تجربه کرد.

3- گردو

گردو با فواید متعددی برای سلامتی مرتبط است و خواص مغذی قابل توجهی دارد.

فقط 1 اونس (28 گرم) گردو حاوی منبع مورد اعتماد است:

  • کالری: 185
  • چربی: 18.5 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • مس: 50 درصد DV
  • منیزیم: 11 درصد از DV
  • منگنز: 42 درصد از DV

این آجیل منبع عالی مس هستند، ماده معدنی که بدن شما برای تولید آنزیم های دخیل در تولید انرژی و سنتز انتقال دهنده های عصبی به آن نیاز دارد. مس همچنین به عملکرد سیستم ایمنی و توسعه عروق خونی کمک می کند.

نشان داده شده است که گردو برای سلامت قلب مفید است و ممکن است چندین عامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.گردو همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 ALA نسبت به هر آجیل دیگری است، با 2.57 گرم منبع قابل اعتماد در هر اونس.

علاوه بر این، تحقیقات انسانی و حیوانی منبع مورد اعتماد نشان می دهد که خوردن 1 تا 2 اونس (28 تا 57 گرم) گردو در روز ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد و عوامل خطرزا برای زوال عقل، مانند بیماری قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

4.بادام هندی

بادام هندی بافتی ترد و دهانی کرمی دارد که با غذاهای شور و شیرین به خوبی ترکیب می شود. می توانید آنها را به صورت خام، بو داده یا به صورت کره آجیل مصرف کنید.

تنها 1 اونس (28 گرم) بادام هندی خام منبع مورد اعتماد ارائه می دهد:

  • کالری: 157
  • چربی: 12 گرم
  • پروتئین: 5 گرم
  • کربوهیدرات: 9 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • ویتامین K: 8 درصد از DV
  • منیزیم: 20 درصد DV
  • منگنز: 20 درصد DV

این آجیل منبع خوبی از چندین ماده مغذی است که برای سلامت استخوان ضروری است، بررسی پنج مطالعه منبع معتبر همچنین نشان داد که خوردن بادام هندی منجر به کاهش فشار خون و سطح تری گلیسیرید می شود.

  1. گردو پکان

گردو پکان آجیل ملایمی است که برای کیک، پای و غذاهای سالاد محبوب است.

یک اونس (28 گرم) گردو پکان داده منبع مورد اعتماد را ارائه می دهد:

  • کالری: 201
  • چربی: 21 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • ویتامین B1
  • روی: 13 درصد از DV
  • منگنز: 48 درصد از DV

آنها منبع خوبی از روی معدنی هستند که نقش مهمی در موارد زیر ایفا می کند.علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان می دهد که گردو پکان برای سلامت قلب مفید است.یک مطالعه کوچک 8 هفته ای بر روی 56 فرد در معرض خطر بیماری قلبی نشان داد که افرادی که روزانه گردو پکان می خوردند در مقایسه با گروه کنترل، کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول LDL و تری گلیسیرید داشتند.

6- آجیل برزیلی

آجیل برزیلی منبعی غنی از بسیاری از مواد مغذی به ویژه سلنیوم معدنی است.

یک وعده 1 اونس (28 گرم) حاوی منبع قابل اعتماد است:

  • کالری: 187
  • چربی: 19 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • ویتامین E
  • منیزیم: 25 درصد
  • سلنیوم: 989 درصد DV

آجیل برزیلی سرشار از تعدادی ویتامین و مواد معدنی، از جمله ویتامین E و منیزیم است، یک ماده معدنی ضروری برای منبع مورد اعتماد:تنظیم قند خون و فشار خون،عملکرد عصبی و تولید انرژی می باشد.

این آجیل همچنین یکی از غنی ترین منابع غذایی سلنیوم است، ماده مغذی که بدن شما برای تولید هورمون تیروئید و سنتز DNA به آن نیاز دارد.

گفته می شود، توصیه می شود مصرف خود را به مقدار کمی آجیل در روز نگه دارید تا از تجاوز از حد بالای 400 میکروگرم جلوگیری کنید که ممکن است منجر به مسمومیت با سلنیوم شود.با این حال، این وضعیت زمانی رخ می دهد که شما بیش از حد سلنیوم را از مکمل ها دریافت می کنید، نه غذا.

7- فندق

فندق بسیار مغذی است و حاوی چربی های سالم، پروتئین و فیبر است. تنها 1 اونس (28 گرم) حاوی منبع قابل اعتماد است:

  • کالری: 178
  • چربی: 17 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 5 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • ویتامین E
  • منیزیم: 11 درصد
  • منگنز: 76 درصد

فندق علاوه بر اینکه منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است، ممکن است اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی نیز داشته باشد، زیرا سرشار از ترکیبات گیاهی مفید منبع مورد اعتماد است.بررسی 9 مطالعه در سال 2016 همچنین نشان می دهد که خوردن منظم فندق ممکن است به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند افزایش کلسترول LDL و کلسترول تام کمک کند.

8- بادام زمینی

در حالی که بادام زمینی از نظر فنی به خانواده حبوبات تعلق دارد، دارای مشخصات مغذی مشابه با آجیل درختی و همچنین فواید قابل مقایسه برای سلامتی و کاربردهای آشپزی مرتبط است.

یک اونس (28.35 گرم) بادام زمینی خام تقریباً حاوی منبع قابل اعتماد است:

  • کالری: 162
  • چربی: 13.5 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • فیبر: 2.5 گرم
  • ویتامین B3
  • ویتامین B9
  • منیزیم: 12 درصد

بادام زمینی منبع غنی پروتئین گیاهی است که ممکن است به شما کمک کند احساس سیری کنید. آنها مملو از آنتی اکسیدان های پلی فنل هستند و همچنین دارای فولات بالایی هستند، ویتامین B که به ویژه در دوران بارداری به دلیل نقش آن در رشد جنین و جفت مهم است. برخی از مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی ممکن است به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، بیماری عروق کرونر قلب و سکته نیز کمک کند. با این حال، این در مورد کره بادام زمینی صدق نمی کند.

دکمه بازگشت به بالا