اختصاص 800 میلیارد تومان منابع تهاتر نفتی به پروژههای بزرگراهی اردبیل

دکترنامه/اردبیل نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در شورای اسلامی گفت: 800 میلیارد تومان از محل افتتاح فاینانس و نفت برای توسعه بزرگراه های استان اردبیل اختصاص می یابد.
صدیف بدری 22 مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اردبیل اظهار داشت: پروژه راه آهن اردبیل که تا قبل از سال 95 پیشرفت بسیار کمی داشت با اعتبارات بانک ملی و دارایی بانک ملی به ارزش هزار و 50 میلیارد تومان. رشد سریعی داشته است این امر ادامه دارد و اکنون شاهد پیشرفت 93 درصدی این پروژه هستیم.
وی بیان کرد: امیدواریم دولت از منابع مختلف اعتباری برای قطار اردبیل تامین کند تا این پروژه امسال یا اوایل سال آینده آماده بهره برداری شود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در شورای اسلامی درباره ادامه راه آهن اردبیل به پارس آباد گفت: در بودجه سال 1401 راه آهن اردبیل – پارس آباد سطح ملی پیدا کرده است و امیدواریم عملیات اجرایی شود. راه آهن اردبیل به پارس آباد به سرعت انجام می شود، بیایید پارس آباد را ببینیم.
بدری افزود: برای توسعه استان اردبیل تقویت زیرساخت های جاده ای، ریلی و فرودگاهی هدف گذاری شده است و در حوزه راه نیز تلاش داریم از ظرفیت منابع ملی و اعتبارات بانکی برای توسعه راه ها استفاده کنیم.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: تا سال 95 در مجموع 200 کیلومتر راه در استان خط سراسری داشتیم و در سال 98 این رقم به 700 کیلومتر رسید و بیشتر این پروژه ها پارس آباد به مشگین شهر اردبیل بود. به گرمی، بیله سوار – مشگین شهر، اردبیل – مشگین شهر، اردبیل – سرچم و تونل دوم حیران از بودجه ملی بهره مند می شوند.
بدری افزود: در پایان سال گذشته 120 کیلومتر راه عوارضی و 45 کیلومتر راه اصلی بهره برداری شده بود و در پایان فصل کاری امسال 65 کیلومتر راه عوارضی افتتاح می شود.
وی گفت: 25 کیلومتر از محور اردبیل – سرچم امسال گرفتار می شود و در کنار آن در حال عملیاتی شدن تونل دوم گردنه حیران هستیم.
بدری شهبیت توسعه استان را با تقویت زیرساخت های ارتباطی آشکار کرد و ادامه داد: امسال 800 میلیارد تومان از محل فاینانس بانکی و بورس نفت برای توسعه بزرگراه های استان تخصیص می یابد.
وی درباره راه های روستایی نیز اظهار داشت: وضعیت راه های روستایی استان اردبیل خوب نیست اما تلاش کردیم در سال گذشته 112 میلیارد تومان و منابع خوبی را در حوزه مدیریت راه و توسعه راه های روستایی در نظر بگیریم.
بدری در بخشی دیگر از سخنان خود تصریح کرد: فرودگاه اردبیل دارای پایگاه پروازی استاندارد است و همچنان با بی رغبتی برخی شرکت های هواپیمایی برای انجام پروازها مواجه هستیم و امیدواریم این مشکل نیز برطرف شود.
وی گفت: از نظر پساب و آب شرب پروژه های خوبی در اردبیل، نیر، نمین و سرعین در حال اجراست و سال گذشته 700 میلیارد تومان و امسال 900 میلیارد تومان از منابع ملی برای طرح های توسعه آب و فاضلاب در سال جاری تامین شده است. حوزه انتخابیه
بدری درباره مناطق آزاد نیز افزود: در مجلس دهم و یازدهم با تلاش و پیگیری مستمر منطقه آزاد اردبیل تصویب شد و در مجمع تشخیص مصلحت نظام از هفت منطقه آزاد کشور فقط اردبیل روی یک امتیاز شرط بندی کرد. از چهار امتیاز برای انتخاب و توسعه منطقه آزاد
وی مخالفت خود را با اظهارات همکاران در تقدیم لایحه جدید به مجلس اعلام کرد و ادامه داد: این ریسک بزرگی است و مرحله تصویب بسیار سخت خواهد بود، اما انتظار داریم دولت مرکزی و محلی قوانین موجود را اجرا و اجرا کنند. مصوب مجلس و شورای مزایا
بدری وضعیت اقتصادی کشور را نامطلوب توصیف کرد و گفت: مهمترین چالش پیش روی کشور در پنج ماه اخیر حذف ارز انتخابی و تبعات اقتصادی آن در زندگی مردم است که به معنای واقعی بسیاری از اقشار را درگیر کرده است. مشکل.”
وی افزود: ارزهای چند ارزشی تبعات ناگوار و رانتی را به دنبال دارد و معتقدیم به جای پرداخت یارانه نقدی، کالاهای کاغذی در اسرع وقت به مردم تحویل داده شود تا کالاهای اساسی با قیمت های توافقی و مطابق با آن خریداری شود.
بدری به کمبود دارو و نهاده های دامی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه تیم اقتصادی دولت عواقب لغو ارز ترجیحی را در نظر نگرفت و این مشکل آسیب ها و نگرانی های زیادی را به همراه داشت.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطرنشان کرد: دولت باید در یک بررسی همه جانبه به نقاط قوت و ضعف حذف ارز ترجیحی نگاه می کرد که متأسفانه صورت نگرفت و نتیجه آن استیضاح وزیر صلح و تعاون بود که تاکنون انجام شده است. تا حد زیادی به دست آمده است. .
بدری در خصوص تعامل دولت و مجلس افزود: ما زمینه همکاری را داریم اما طرف مردم را در نظر می گیریم و از نظر نظارت حمایت می کنیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور خواستند سریعاً وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر تجارت، صنعت و معدن را معرفی کند تا تیم اجرایی دولت تشکیل شود. در کمترین زمان ممکن از حاشیه حذف شود نظم واقعی بازار را به ارمغان بیاورد.
انتهای پیام